Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 24 23 22 21 20 [19] 18 17 16 15 14 … 1 » Show All

  1. 190
    violla Says:

    Nu-mi place nicio concurenta din casa . Nu stiu pe cine sa votez!Intr-un timp mi-a placut Edina dar de cand a facut cuplu cu Dragos … Nu pot sa cred ca o fata atat de finuta si educata poate sa placa un individ primitiv cum este Dragos. Sau poate m-am inselat eu in privinta Edinei. Oricum persoanele intrate in casa nu sunt de calitate. Dintre baieti imi plac Catalin si Alexandru pentru ca sunt simpatici,au umor si sunt inteligenti .Ar trebui sa mai lucreze la gramatica limbii romane,in rest sunt O.K. Si Marius pare educat dar nu m-am lamurit prea bine in privinta caracterului lui.Dintre mame cel mai mult ma enerveaza d-na Gina.

  2. 189
    kella Says:

    o mare tampenie schimabarea orei finalei.oamenii muncesc si sambata,cine se poate uita la ora aceea?macar daca era sambata seara.este clar ca v-a fost teama de concurenta(a inceput Dansez pt tine).sa va fie rusine,am inceput sa nu uitam si acum ne lasati cu ochii in soare!!!!

  3. 188
    Tilda Says:

    De Alexandra nu am o parere buna.O sa inghita ea multe dar asta e pretul…O sa-l ierte, o sa treaca peste….Nu mi mila de ea ,am impresia ca e puternica ,stie ce vrea ,stie ce face.
    Ma bucur ca baietii au inceput sa vorbeasca fara perdea, fata in fata.
    Sper ca voturile o sa tina in casa ca baietii fara mame(+Adrian) au o
    seriozitate ,o demnitate au un comportament civilizat, educat.
    DIANA….aaaaaa….e penibila,parca o mananca pe undeva….ea trebuie sa vorbeasca ,sa intrerupa pe toate lumea,……saracu Ionut,(dar treaba lui).

  4. 187
    ada Says:

    e nasol ca ati schimbat finala sambata,nu mai are farmec ,la aceea ora lumea munceste,are alceva de facut pe cand seara era ok deoarece te puneai comod in fotoliu si te uitai (la aceea ora imi dormea si copilasul)puteam vedea emisiunea linistita,asa eu fiind in italia ora 14 e ora 13 eu la aceea ora prepar pranzul ,treburile casnice si….nu pot vedea emisiunea:((( v-a roggggggggg mai ganditi-va!!!!!!!! va pup

  5. 186
    coco Says:

    Votati sa ramana in casa cei doi care impreuna cu Catalin face emisiunea asta de doi lei sa fie mai atractiva,sunt isteti au curajul de a spune lucrurilor pe nume si sunt si haiosi sa ramanem cu cei care au mame dar nu au nimic in cap (exceptie Adrian} sa ramana drogatul de Victor care minte de ingheata apele si cei doi mormoloci care tac sa l-e mearga bine.,si cu scorpia de Diana rea si urata si ionteresata care a prostit-o pe Andreea si i l-a suflat pe Ionut{parca este mama cu fiul}

  6. 185
    Lucille Says:

    ERATA la comentariul de mai sus ca m-am grabit..

    randul 1 – si randul 7 (ultimul) -

  7. 184
    Lucille Says:

    Eu una ma-m saturat ca Madam Gina sa-i ia apararea “dragului” de Victoras, asta niciodata nu o sa se maturizeze daca nu-l lasa sa dea cu capul de pragul de sus… Iar in ceea ce o priveste pe Alexandra imi e mila de ea e fata frumosa si buna si dulce dar nu-mi explic ce a gasit la Victor.. e clar ca si- a dat seama de la inceput ca e bazat din punct de vedere material si si-a facut calculele si ea… daca nu ia premiul cel mare tramne cu averea lui tat’su … OFF , fetele astea din ziua de azi ..!!!

  8. 183
    gardul Says:

    ESTE EVIDENT CA,ANDREEA E CEL PUTIN …..COLABORATOARE LA ACEST SHOW……RUSINE…SINEVIZION,DAR ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI DEPARTE LA APA SI SE VA GASI PANA LA URMA UN AVOCAT……..UNDE ESTE CREDIBILITATEA ANTENEI 1 SI “ATRITEI”…BOUREANU……KANAL D ERA UN POST CARE SE OCUPA FRECVENT CU GENUL ACESTA DE “COLABORATORI”..DAR ANTENA 1 AVEAM PRETENTIE.
    PE CAND DAOAMNA CONSTANTA LA TELEFON IN DIRECT….VULCAN,TIMISOARA….RUSINE.
    CE SELECTIE ATI FACUT ESTE JENANT.

  9. 182
    Sera Says:

    Va rugam schimbati ora de difuzare in cursul saptamanii, si mai ales dati FINALA vineri seara.

  10. 181
    Tilda Says:

    Nu toata lumea are acces la internet ca sa poate uita cind au timp.3 cunstinte de ale mele nu au vazut simbata din diferite motive care au intrebat de la mine ce sa intimplat la final,ei 3 renunta sa se mai uita fiinca ori vezi pe toate si esti la curent ori dupa un timp nu te mai intereseaza.Uita asa ajunge o emisiune de pe primul loc (incet dar sigur)pe ultimul loc!!!!!Daca e intentionat atunci bravo….atingeti scopul mai repede de cit va-ti gandit dragi organizatori!!!!

Pages: « 5994 … 24 23 22 21 20 [19] 18 17 16 15 14 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free