Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 25 24 23 22 21 [20] 19 18 17 16 15 … 1 » Show All

  1. 200
    flavia Says:

    danilea nu este tandra cu ionutz, sta distanta este o fire rece. Este ca o reptila alunecoasa. Ceva este respingator la ea, pacat de ionutz. Si vorbeste si vorbeste si vorbeste…………….

  2. 199
    mariana Says:

    nu o mai vaitati atat pe Alexandra ,,stiti cine se aseamana se aduna,,.si e si ffff URATA.ARE UN CAP CAT GALEATA

  3. 198
    mariana Says:

    PTR CEI DE LA ANTENA ,,ma chinui enorm sa urmar emisiunea din Anglia dar vad ca nu luati nimic in seama,daca mai vedem mizeriile si prostiile lui Victor cred ca nu mai are rost nici un interes sa va urmarim.cred ca aveti alte aranjamente de nu se respecta REGULAMENTUL.NU INTELEG DE CE NU LUATI ATITUDINE LA AMENINTARILE LUI PE CARE CEILALTI VI LE TOT SPUN.PACAT DE CEILALTI CONCURENTI .

  4. 197
    Gigel Says:

    Madalina ai dreptate se potrivesc Daniela si Ionut(MAMA SI FIUL)Daniela sa cuplat imediat ce Matusa lui IONUT a iesit mama saptaminii si Daniela cea matura a ales copilul Ionut.Madalina o cunosti pe Daniela de acasa ,ati fost cumva rivale si ai scapat de ea?

  5. 196
    madalina Says:

    fetelor eu nu pot sa cred ca acolo in casa exista prietenie .nu va mai tineti atata de mana.sa ne faceti noua o buna impresie? din contra arati naspa rau.irina e o nesuferita de fiecare data can suna un telespectator ea se stramba.daniela fi tare si nu asculta toate rautatile.fetelor fiti mai atente la catalin e un super baiat o sa va para rau ca nu faceti niciuna cuplu cu el.

  6. 195
    madalina Says:

    diana este o scumpa si a facut bine ca sa cuplat cu ionut se potrivesc de minune.la inceput mia placut si de andeea dar pe parcurs mi-am dat seama ca e o prefacuta care nu vrea sa recunoasca nimik din ce a zis.catalin e simpatic rau,dar pacat ca nu sia gasit o fata,nu cred ca se potriveste cu niciuna din casa.cuplu dragos si edina nu cred ca vor rezista mult,pt ca edina e (mata blanda care zgarie rau)e o sclifosita

  7. 194
    flavia Says:

    ascunse sunt caile domnului!! rabdare si incet incet vedem, descoperim.

  8. 193
    mariana Says:

    victor si alexandra doi penibili.alexandra ori vrea bani ori nu a maivazut baieti pana acum.oricum daca s a cuplat cu victor spune cat e de proasta.

  9. 192
    gardul Says:

    DACA IN URMA CU CATEVA ZILE AM SPUS CA,EDINA E IN SITUATIA ELENEI DE LA NPM5,ACUM CERTITUDINEA E MAI MARE SI SPRE BINELE EDINEI,SA NU AJUNGA IN SITUATIA ELENEI AR FI MAI REUSIT DACA AR PARASI COMPETITIA LA CERERERE ….. CU AJUTORUL TELESPECTATORILOR.
    DRAGOS ASCUNDE …VIOLENTA SI EDINA IN SUBCONSTIENTUL EI STIE LUCRUL ACESTA…..SI ELENA AVEA MAI MULTA PERSONALITATE SI A CLACAT…DAR EDINA…PARE MULT MAI SENSIBILA.
    APROP’O DE TELEFOANE….COLABORATOARE,URMEAZA PENTRU CEI “PROTEJATI”..O TELESPECTATOARE CU ACCENT ….”MOLDOVENESC”EMOTIV SI PENTRU CEI “PUSI LA PUNCT”..EN DOAMNA CONSTANTA,ELENA DIN BUCURESTI…ETC…ETC…COLABORATORI.

  10. 191
    clauss Says:

    Victor n-are ce cauta in acesta emisiune,nervos,iritabil,caracter dubios,pacat de masa G…Alexandra lasa-l cat poti de repede e nebun rau,n-ai sansa cu el orienteaza -te la alti baieti

Pages: « 5994 … 25 24 23 22 21 [20] 19 18 17 16 15 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free