Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 22 21 20 19 18 [17] 16 15 14 13 12 … 1 » Show All

  1. 170
    lazar ana maria Says:

    foarte buna emisiunea felicitarile mele !!! imi place de toata lumea din casa dar sunt si persoane care chiar nu merita sa fie in competitie cum ar fii danilea care chiar e falsa . in rest toti sunt foarte ok si foarte frumosii . bafta multa concurentilor va pup

  2. 169
    mira Says:

    Cei de la Antena 1 ne-au dezamagit total. In afara e faptul ca au mutat emisiunea la o ora imposibila, au scurtat-o la maxim. In cele doua ore, un sfert a fost publicitate si din aceasta cauza nu a fost aproape nimic de vazut, totul a fost foarte pe fuga si pe deasupra si-au mai batut joc si de telespectatorii care au investit bani ca sa isi sustina favoritii, netinand cont de voturile lor. Nu santem prostii lor sa credem ca Andreea , care pe toate votarile de pe internet e pe locul 4 sau 5 si care se vede de pe toate forumurile ca e detestata de toti a fost aleasa mireasa saptamanii. Sa le fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sper ca acea “comisie de decizie”sa ia aminte la avalansa de mesaje negative primite in legatura cu noul format al emisiunii. La fel cum ei au acordat un avertisment celor doi baieti nedisciplinati din casa, tot asa si telespectatorii ii avertizeaza ca in situatia in care nu se va schimba nimic in mai bine si noi ii vom sanctiona prin eliminarea acestei emisiuni dintre preferintele noastre.

  3. 168
    wtv Says:

    parerea mea este ,,, ca nu am vazut o emisiune mai … stupida , de cind a murit Nicu de la Scornicesti . Apoi, muica sa fie vreo 22 de ani ?

  4. 167
    Loredana Says:

    Mare pacat ca aceasta emisiune a ajuns la Antena1. E bataie de joc, ei vor sa acopere cele 2 ore de sambata cd nu aveau audienta, in speranta ca o sa creasca, dar se inseala amarnic. Logic ca vineri seara isi pot acoperii audienta cu un film sau te miri ce. Si chiar 2 ore, in mare graba…pfff, eu una sunt tot mai dezamagita. Ajung sa imi pare rau ca nu a ramas Gabriela prezentatoare si postul de difuzare Kanal D. Sper sa se tina cont de dorinta telespectatorilor(care sunt multi) de a muta finala vinerea.

  5. 166
    adriana Says:

    emisiunea este buna,chiar f buna…nu credeam k voi spune vreodata asa ceva.o vad de la inceput…nu de la prima ,doar de cand este sub acest format si pe acest post…imi pare rau k nu pot fi acolo…sunt multe de rezolvat…persoanele din casa nu stiu sa gestioneze situatiile dificile,grele,in conditii de stres, toti se cred destepti…nu… este un concurs…dar nu trebuie sa calci pe cadravre…poate dupa adresa va dati seama cine sunt….imi pare rau k nu pot face mai multe…nu depinde de mine,am incercat orice…nu avem nevoie decat de ajutorul dumneavoastra …cred ca numai asa se pot rezolva multe…dar nu stiu daca veti face demersurile…noi ne dorim ffffff mult sa fim acolo unde doriti dumneavoastra ,stiu ca nu ati gresit cand a-ti avut incredere in noi,dar va rog ajutati-ne daca puteti si nu o sa regretati niciodata alegerea facuta.

  6. 165
    ema Says:

    Rusine antena 1 pentru spatiu acordat acestei emisiuni,orele de difuzare totul este in bataie de joc mai bine o numiti “Spatiu de publicitate” de doua ore…ati fugit de concurenta..RUSINE

  7. 164
    gardul Says:

    DEZASTRU……CONCURENTI CULESI NU ALESI….MODERATOAREA……. ,PASAREA DE LA O TELEVIZIUNE LA ALTA,ORELE DE DIFUZARE ALEATORII……DISCIPLINA SCAPATA DE SUB CONTROL……………….PE CURAND

  8. 163
    Tilda Says:

    Incetul cu incetul emisiunea NPM sau MPFM o sa piarda fanii!!Ce vor turcii?S-au mutat de la Kanald la Antena1,bun am inteles au schimbat orele de dufuzare,bun am inteles ,nu am nimica nici cu prezentatoare .Acum finala e pus pe simbata dupa masa 2 ore?Ce mai faceti dragi organizatori ,vreti sa ajungeti cu audienta la 0?Daca da atunci faceti schimbari in fiecare luna ca sa fiti siguri de esecul acestei emisiuni care cindva era cea mai populat show matrimonial din Romania!!!!

  9. 162
    carmen Says:

    eu cred ca era mult mai bine daca emisiunea ramanea vinerea seara pentru ca asa vor fi multi telespectatori care nu vor avea ocazia sa o vada sambata.

  10. 161
    Bitza Says:

    Orele de difuzare sunt groaznice.
    Nu inteleg de ce nu mai este emisiunea nici vineri.

    VREM EMISIUNEA VINERI SEARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pages: « 5994 … 22 21 20 19 18 [17] 16 15 14 13 12 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free