Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    gardul Says:

    LA FINALA DIN ACEASTA SEARA A ESIT LA IVEALA “CASA CURCUBEULUI SI “CASA ROZELOR”…NU DEGEABA DIANA NU S-A MARITAT PANA LA VARSTA ASTA…..AU APARUT MULTE VALENTINE,IULII,CATALINE,MAME CA,DOAMNA MARIA LUI JAGA..JAGA,MAMA DE FER (IMI SCAPA NUMELE DIN CLUJ)…BOGDAN NPM4,80%DIN IOAN,80% DIN ALIN NPM5…LIPSESTE VERONICA NPM4 SI DIN PACATE ELENA NPM5,IN SCHIMB S-AR PUTEA SA APARA GEN (IAR IMI SCAPA NUMELE SOTIA LUI IONUT DE LA NPM3 CASTIGATOAREA EDITIEI…..(COMPETITIE…)…..)
    DOAMNA GABRIELA AVETI CURAJUL SA VA UITATI CINSTIT IN OCHI EDINEI,PRACTICATI POKARUL DE JUCATI LA DOUA CAPETE,DE CE UMBLATI LA SENTIMENTELE COPIILOR …DACA INTRA TELEFONIC UNUL DIN PARINTI EDINEI AVETI CURAJUL SA-I SPUNETI CINSTIT PAREREA DESPE SENTIMENTELE COIILOR,SE PARE CA DRAGOS A FOLOSIT EXPRESIA “INIMA SI SUFLETUL” MULT MAI MULT DECAT UN OM MATUR…RUSINE ANDREEA,DIANA,DANIELA SI CEI CARE AU PUS “BOTUL”.
    SA VEZI 5 EDITI SI SA VI ACOLO CU UN SPIRIT ATAT DE INFANTIL,NAIV MI SE PARE ……
    DE CE NU LASATI SI BAIETII CU MAMELE LOR O JUMATATE DE ORA IN CAMERA CONFESIUNILOR SA FIE IN CUNOSTINTA DE CAUZA SI IN CONSENS MINIM PRIVIND ALEGEREA CORECTA….CE INSEAMNA SA PIERZI REGULIRE LA INCEPUT DE CONCURS SI SA BAGI BAIETI FARA MAME,CONSECINTELE SE VAD MAI TARZIU…UNDE ESTE REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA PRIVIND INDISCIPLINA REPETATA,FIIND-CA NU MAI ESTE MULT PANA LA O TRAGEDIE.
    CUM E IN VIATA ,STAI PANA LA O VARSTA SI PUI MANA PE UN COPIL BUN GEN IULIA PE VALENTIN,VALENTINA PE ANDREI SI …DEVREME ACASA…ASA SUNT SI IN EDITIA ASTA,DOAR CA LA ACEASTA EDITE SUN SI BAIETI DE GENUL ASTA….TUPEU JEGOS.

  2. 129
    DONDERA ELENA Says:

    salutare si la mai mare

  3. 128
    gardul Says:

    ANDREEA E PE POST DE….ISPITA.
    USOR,USOR CONCURSUL SE ….PIERDE IN MULTE LUCRURI NECURATE SI MULTE MISTERURI AR PUTEA DEZLEGA DOAMNA GABRIELA………..FRATILOR MAI SCHIMBATI “COLABORATORI” TELEFONICI,DEJA SUNTEM OBISNUITI CU GLASUL LOR..PE CAND CONSTANTA.

  4. 127
    mariana Says:

    cand se fac eliminari la baieti.sper sa iasa victor.cei de la a antena ar trebui sa se gandeasca serios la asta.

  5. 126
    iuliana Says:

    mie imi place de andreea pentru ca este matura,stie ce vrea,are educatie si vorbeste frumos si cred ca s-ar potrivi cu catalin,catalin este un baiat incercat de viata si pregatit pentru insuratoare.conflictele din casa baietilor sunt in mare parte pornite de victor si adrian care incearca sa iasa in fata contrazicandu-se cel mai des cu catalin care are abilitatea sa-i arate publicului exact cum sunt ei,veniti in casa nu pentru a face un cuplu ci pentru a pune bete in roate celorlalti.edina este o falsa la fel ca si dragos si gabriela care de cate ori este pusa intr-o situatie proasta pentru ea si cuplul fiului se pune pe plans,asa stie ea sa iasa din probleme,plus ca s-a vazut ca nu o placea pe sanda.sanda e ok ca si diana.alexandru e foarte comic,pus mereu pe glume dar putin cam timid.elena e inca o copila fara minta care nu stiu ce cauta intr-un show matrimonial.alexandra e pisica blanda care stim cu totii ce face.daniela este falsa si incearca cu vocea ei prefacuta sa intre pe sub pielea tuturor.liliana nu stiu c cauta in casa.irina e glumeata ca si alexandru dar mereu o suprinde camera strambandu-se cand se face cate o afirmatie care nici macar nu o priveste.adrian cel mai bine s-ar potrivi cu mama lui pentru ca nici o femeie in afara de ea nu ar face atatea schimbari in viata doar pentru el.

  6. 125
    Flavius Says:

    Stie cineva cat va mai dura (macar aproximativ) pana ce baietii vor fi lasati cu fetele? Dupa cat timp se intampla asta la editiile precedente?

  7. 124
    ilinca Says:

    Cineva spunea, pe la inceputuri, ca nu i s-a mai intamplat sa -i displaca o persoana fara sa o cunoasca (persoana este Victor).Este vorba de al 6-lea simt.Cu certitudine,Victor are probleme de sanatate…..mintala.Nu se poate asa ceva!!! Domnilor organizatori,faceti ceva!!!Omul acesta are nevoie de ingrijiri medicale.Cat despre Alexandra,sa-i fie de bine! Este plina de ea si-si merita soarta.

  8. 123
    Gigel Says:

    Intrebare pentru Gina a fost scapat Victor de sub controlul familiei? Prea seamana cu Bogdan in comportament.

  9. 122
    Lili Says:

    O emisiune copiata nu poate avea succes. Antena trebuia sa-si faca propria emisiune cu formatul ei. Sau nu au oameni competenti ptr asa ceva ?

  10. 121
    Tilda Says:

    D-na Gina crede ce spune Victoras.Degeaba spune 10 persoane care intra prin intermediu telefonic in direct ca baiatul lui are un comportament ciudat,necontrolat,ea gaseste scuze pentru puiul ei,ba chear ataca pe Alexandru si pe Catalin ca ei provoaca pe saracul de Victoras.RUSINE ORGANIZATORILOR ca lasa pe acest copil imatur sa faca orice fara sa i sa atraga macar asa.. de ochii lumii atentia!!!!Face cosmar toate noptile baietilor,are gesturi necontrolate URINEAZA IN DORMITOR IN PAHARE!!!!!!!Isi permite ca nu zice nimeni nimic!!!!Poate nu-si da seama,e prost,e bolnav psihic…….ma intreb.

Pages: « 5994 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free