Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 120
    gardul Says:

    Tupeu jegos pe “clanul diana-sanda” sa treaca copila de elena unde vor ele….dar dece nu a trecut una din ele alaturi de pana la proba contrarie formula 1 EDINA…….
    CEVA ELIMINARI S-AU SANCTUNI ULTIMATIVE DE INDISCIPLINA SE CER DE MAI MULTE EDITI,DAR E MULTA TOLERANTA SI E UN PAS MIC PANA LA O TRAGEDIE.
    Se pare ca la aceasta editie sunt si un-ii dintre ei care au “tras pe nas”…parere personala.

  2. 119
    Dora Says:

    As dori ca Diana sa devina nora saptamanii si sa se intalneasca cu Catalin, poate ca ar putea sa se cunoasca mai bine. Ea pune un accent mare pe faptele lui din casa, dar acolo el trebuie sa se apere si de aceea si el si Alexandru sunt atat de incisivi, uneori chiar agresivi. Atitudinea lor insa este cu totul alta in conditiile de afara.

  3. 118
    Dora Says:

    Cred ca Victor este un tanar care nu se poate controla si care ii supara voit pe ceilalti concurenti. Are probleme psihice serioase. Aceste iesiri ale lui se manifesta mai ales noaptea.Eu cred ca acea comisie de disciplina a show-ului ar trebui sa-l sanctioneze, cum au procedat in emisiunea Npm5 cu Ionut, Sorin si Alin. Mama lui nu crede ca el are un astfel de comportament agresiv, isteric.

  4. 117
    Gigel Says:

    Bine ai venit Elena imi place chiar asa este cum scrii tu,un lucru e clar Gina e fina Mariei mama lui Bogdan care a fost eliminat se poate sa fie si Victor finul Mariei.Victor are lectii precise dela Bogdan sint in aceiasi scenariu la fel era si Bogdan la fel a facut cuplu imediat,parca este frate cu Bogdan la fel de nesimtit.Sper sa fie si el eliminat precum Bogdan.Un comportament de smecher mai are si Catalin.

  5. 116
    gardul Says:

    DE CE E EDINA PREFERATA PUBLICULUI……PANA IN PREZENT DE DOUA ORI DIN TREI MIREASA SAPTAMANI SI UNA PE LOCUL TREI.
    CE ARE EA IN PLUS……………

  6. 115
    Elena.g Says:

    Victor ar trebui sa plece. Mai mare nesimtit nu am vazut pana in momentul asta, gesturi, cuvinte, comportament ca al lui rar intalnesti.
    Nu stiu de ce nimeni din staff nu a luat masuri, cel putin sa fi avut o discutie cu el.
    Se vede ca nu ii pasa ca se face de cacao si ii face si pe cei din familie plus pe Alexandra care sincera sa fiu mi se pare cam prostuta. Inteleg ca ea nu a vazut si auzit tot legat de Victor, dar cei care intra in direct mai spun cate ceva. Chiar nu i se pare dubios faptul ca atatea persoane povestesc “ingrozite” de Victor?
    Daca as fi fost mama lui Alexandra ma duceam la usa Antenei si o scoteam de moate pe Alexandra.
    Daca Victor vrea sa se faca de cacao nu are decat dar nu mi-as fi lasat fata sa fie bagata in acest namol.

  7. 114
    mariana Says:

    sper sa citeasca cei de la A 1 MESJ MEU.dati l afara pe victor este fffff penibil.o sa pierdeti audienta din cauza lui/.chiar nu meritam sa I VEDEM TOATE NESIMTENIIILE.eu ma chinui sa va urmaresc din UK DAR CRED CA NU O SA MAI FAC .

  8. 113
    merri Says:

    Parerea mea pentru fiecare : Alexandra si Victor un cuplu fals , sa reziste cat mai mult in casa. La 10 minute dupa ce sau cunoscut se sarutau nu vorbesc de Victor care este un imatur dar Alexandra? pare matura la jurnalism este o prefacuta “mata blanda zgarie rau” . Edina si Dragos la fel ca Elena si Alin pentru bani. Diana o fata simpla are cu cine face cuplu si cred ca o sa se casatoreasca dar …. sunt multi pretendenti nu stiu pe catalin il vad cu Andreea} poate Alex. sau marius . Andreea imi place se potriveste cu Adrian si catalin nu Ionut . Irina este prea laudata si nu are ce arata nici fizic nici intelect. Catalin imi place si Alex. toti baietii in fara de Victor. Adrian ieri sa simtit jignit cand d-na Mirela aproape rastit ia zis ” din toate fetele nue nici una pe placul tau” pai ce fete Mirela draga in afara de doua trei cu cine sa faca cuplu ? cu irina care faca papusoi si nu e in stare sa lege doua vorbe? Este un baiat serios care se potrivea cu o fata ca Roxana NPM 2 . Aproape ii oblogati sa faca cuplu si afara se despart . Nu e bine , Am dori ca in urmatoarele emisiuni sa fie puse fetele sa aleaga doi sau trei concurenti care le plac sa se intalneasca cu ei .

  9. 112
    Elena Says:

    Comportamentul lui Victor incepe sa se contureze,sa se asemene unei persoane cu probleme psihice,altfel nu se explica cum iti poti permite sa faci pipi la pahar in camera in toiul noptii?????!!!!!!!Staful ar trebui sa ia masuri vis a vis de acest aspect si sa-l trimita undeva sa fie tratat si educat daca mama lui nu a reusit pana la aceasta varsta.

  10. 111
    Donu Says:

    De aproape 24 de ore contul meu de facebook e blocat….”cont temporar indisponibil”……ma poate ajuta cineva sa inteleg ce se intampla????? Va multumesc!!!!!

Pages: « 5994 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free