Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Tilda Says:

    Sunt de acord in total cu Gigel.Daca unele persoane sunt moarte dupa “Gabriela Cristea”care numai doamna nu e,poate sa uita la Kanal D la emisiunea ei.Este adevarat ca nu putem compara in nici un fel cu doamna Mirela.D-na Mirela e subtirica(nu-i ca o vaca) ,e blonda,e tinarae mai corecta cu concurentii ,e naturala etc,etc…

  2. 69
    Gigel Says:

    Daca nu va place nu va uitati iar despre orele de difuzare ca nu sint convenabile Raluca Neagu este pe receptie si se poate vedea imediat cind ai timp pe Net,intreaga emisiune.Despre concurs e la inceput pe parcurs se va regla,nu va place uitativa la Draga mea prietena pe Kanal D.Despre emisiune la Antena sint aceiasi producatori din editia trecuta.

  3. 68
    me Says:

    oare cine apuca sa se uite la ac emisiune? are o ora de difuzare neconfortabila, ANTENA nu ii acorda importanta pe care o avea la kanald.Fetele sint urite , dca ANREEA se crede frumoasa sa se impuste, are nasul de patlagea

  4. 67
    Claudia Says:

    Va dau un exemplu ca sa ma intelegeti:
    Eu vineri seara am adormit pe la jumatatea emisiuni din cauza ca ERA PLICTISITOR.Aceasi chestie mereu.Ar fi fost mai interesant daca fiecare baiat la randul lui sa aiba voie sa puna tot 3 intrebari .Ma enerveaza prostia unora din emisiune Robert e o persoana falsa total.El e un baiat “smecherel” se imbraca bine,a si facut un comentariu rautacios atunci cand a intrat in casa fetelor in legatura cu hainele mari dupa care sa acorde 4 puncte Mihaelei? CE!? Doamne…Majoritatea fetelor il cauta pe “fat-frumos” iar in concurs mai sunt si “cocosati uratei” ar fi fost mai bine daca sar fi introdus fete pe masura baietilor.Toate ravnesc la cei mai frumos iar ceilalti nu se vor alege cu nimic.

  5. 66
    merri Says:

    Nu cred ca Edina a venit pentru casatorie, o alta Elena si Cristina la luar banii . Diana si alte concurente sunt pregatite pentru casatorie.D-na Mirela si cei din conducere va rugam insistati ce a vrut sa spuna Alexandra vineri seara ” Eu cu Victor am avut o relatie afara sa oprit si a reparat imediat ca a vorbit …. cand s-au intalnit afara . Eu cred ca se cunosc de afara.

  6. 65
    Gigel Says:

    NIGO da pe google si cauta Gabriela Cristea si ai sa vezi acolo vedeta cu…………goala pe plaja care iti place tie[acat ca ne am salbatacit de tot nu mai stim de bun simt.Mirela e la inceput de drum pe cind OK e unsa cu toata alifile poate divorteaza si o ei tu.

  7. 64
    Laura Says:

    Cu parere de rau este slaba aceasta emisiune, nu are pic de substrat, de vina este prezentatoarea, nu se compara cu Gabriela Cristea.
    Este draguta ca prezentatoare doar atat…..iar baietii sunt foarte ……au un aspect urat….nua i ce alege… la fete sunt cateva dragute si au si cate ceva de zis, cum ar fi Andreea, Edina,Diana.

  8. 63
    traian Says:

    un cuplu frumos victor –alexandra,,,,andrada e suprba ,,,,,>>>????????ce cauta acolo? vreun blond nereusit ca ea ? sperietoare, andrea parca e un clovn de circ

  9. 62
    NIGO Says:

    heeehehhe gigelll…..de ce te deranjeaza adevaru’????????
    mirela de la coada vaciii ajunge vedeta …crede ca va avea aceeas emisiune ca GABRIELA CRISTEA”?? SE INSEALA! NU VEZI CA EMISIUNEA E TOTAL SCHIMBATA FATA DE FOSTA EMISIUNE DE LA KANAL D”’?? AU VRUT SA O FACA MAI DEOSEBITA SI A IESIT UNA DE RAHAT! SI DE CONCURENTI NU STIU CINE IA ALES …POATE TARANCA AIA DE DIANA ..CA TOTI PARCA AU CRESCUT IN PADURE….NICI MACAR NU STIU CE II ALA RESPECT!!!…..
    SI DIANA A VRUT SA AJUNGA VEDETA…BINE AU ZIS TOTI CA E O FALSA….DE CE A DIVORTAT DE VALENTIN…”’?? ASA SAU PUS EI DE ACCORD…HAI SA FIM SERIOS NU CREDETI IN BASME!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  10. 61
    merri Says:

    Foarte putine imagini, aceleasi discutii Andreea Razvan si Adrian Victor. O fata deosibita este Diana. Asteptam emisiunea de vineri . Vrem sa se cunoasca tinerii si apoi sa vedem ce se alege.

Pages: « 5994 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free