Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    lavinia Says:

    scimbati ora de difuzare

  2. 29
    lumy Says:

    Muste in platou de la prima emisiune …………….hmmmmmmmmm…….. oare cei de la antena 1 nu au un spray sa scape de ele sau vor inadins sa le faca vedete ? e urat sa vezi cum zboara musca pe langa Mirela ,ba chiar a facut un popas pe scaunul cel alb si frumos.Au inceput cu stangul dupa parerea mea.

  3. 28
    Iuliana Says:

    Cred ca merita o sansa si alta prezentatoare.Mirela este in regula,cum poate ar fi fost si alta.I-mi place GABRIELA dar ce e mult strica,in fond a vrut sa treaca la alt format de emisiune.
    Succes concurentilor si sper sa schimbe ora de difuzare.

  4. 27
    claudiu Says:

    Ar fi bine ca emisiunea sa fie difuzata si dimineata si seara ca si npm , pt a putea fi vizionata de toti, iar finala sa fie tot la sf. saptamanii. In ceea ce priveste emisiunea in care a fost contactata telefonic andreea, rog, nu mai aduceti ca si Kanal D toate chelnaritele mahalagioaice in emisiune. Drept e ca si Valentina cu toata facultatzica ei este la fel dar sunt exceptii.

  5. 26
    merri Says:

    La oara zece se uita foarte multi oameni mai in varsta si se lasa pacaliti de chipurile angelice si fetele false a celor care vor doar banii. Dupa ora 14 sau mai tarziu se mai uita si cei tineri si sigur se voteaza altfel.

  6. 25
    merri Says:

    Sa arate fizic cat de cat bine un sfert din concurentii . o sa vedem pe parcurs ce se mai intimpla si ora de difuzare nu este bine , este prea devreme ora zece .

  7. 24
    doina Says:

    Cel mai mare neserios si mincinos este acest Andrei care a mintit cu nerusinare atatia oameni . A facut sa iasa Silvia ca sa poata sa se cupleze cu aceasta ordinara Valentina care si ea a jucat numai teatru pe tot parcursul acestei emisiuni . Ea cand era criticata gata sarea cu gura sau ” vai saracuta ” ce mai plangea si-si tremura genele . Mi-a fost sila de ea si atunci si acum pentru tot comportamentil ei . Acest Andrei un mizerabil care face pe desteptul si acum mai este si mare ” prezentator ” . Cine-si cladeste fericirea pe nefericirea altuia nu va fi nici el fericit .
    Andrei daca era un om cinstit trebuia sa-i spuna Silviei adevarul (ca nu mai doreste sa fie cu ea ) si era mult mai corect .
    RUSINE ,RUSINE ,RUSINE MIZERABILULE .

  8. 23
    ilinca Says:

    ,,sa va dati cu parerea”
    Nu mai folositi aceasta expresie.Iti spui parerea,nu ti-o dai!!!

  9. 22
    Gigel Says:

    Aniela ce esti esti tu.Dute la increzuta de Ok de o mie de ori de emisiune aia e emisiune de Kaka maca ce cauti aici?

  10. 21
    cristina tudor Says:

    schimbati orele de difuzare deoarece suntem la servici si nu putem vedea.

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free