Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    flory Says:

    numai sperietori…saracii baieti..mergeti dragilor acasa k nu e de voi:)o emisiune imitata dupa cea de pe kanal d..asta e tipic in romania…

  2. 49
    Anisoara Says:

    Astept finala ,sigur fetele sunt dragute, vom vedea ce zic baietii, si baietii sunt ok, acum depinde de ei; :) nu pot sa ma pronunt, cine cu cine se potrivesc,asa ca timpul isi spune cuvantul, bafta le doresc si la multi bani!

  3. 48
    Gigel Says:

    Mai Sidonia DRAGOSTEA nu tine de religie e dragoste si gata ce scrii tu e 0 prostie,fete romance ce casatoresc cu arabi,fete ordodoxe se casatoresc cu catolici etc. Ce zici tu nu e drept ALIN nu o merita pe Elena o fata cu picioarele pe pamint iar Alin cu mama si bunica lui Aerieni dupa bani. Punct Sidonia.

  4. 47
    sidonia Says:

    Elena si Alin cred ca s-au despartit din cauza religiei diferite, banuiesc ca Elena era neoprotestanta si Alin ortodox si Elena nu a vrut o casatorie mixta

  5. 46
    merri Says:

    O parere buna, 3 sau 4 fete sunt pentru castiguri restul par gospodine si gata sa se marite, cam multe plinute dar sincere. Baietii arata bine, maturi. Va rugam nu faceti eliminari pana nu se cunosc toti . Favorit Catalin. Andreea, daca ii place cineva face pasul , dar joaca si bine, cu ochii dupa camere . Mai multe imagini din casa .

  6. 45
    Mireasa Says:

    mi-a placut emisiunea

  7. 44
    Gigel Says:

    Mirela va avea un succes mai mare decit cea cu prietenele sale bune.

  8. 43
    cristina tudor Says:

    SCHIMBATI ORELE DE DIFUZARE. PREFERAM VECHIUL PROGRAM DE LA KANAL D. MAI AVEM SI SERVICI O PARTE DIN NOI

  9. 42
    Alex Says:

    Pentru sustinatorii Irinei : http://www.facebook.com/pages/Fan-Club-Irina-Mireasa-pentru-Fiul-Meu/199414613457926

  10. 41
    cristina valentina Says:

    emisiunea de vineri a fost super! Baiatul cel mai frumos este Victor, desigur. Fetele cele mai dragute sunt Andrea, Diana, Sanda si Liliana. Dintre mame, favorita mea este Gina, mama lui Victor. Sper sa fie o editie placuta si fara multe discutii!!!!

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free