Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    maria Says:

    arata ti imaginile cu copilul de victor in ce hal se maimutareste.rusine dnei gina ca se victimizeaza

  2. 59
    Georgy Says:

    Imi place emisiunea dar nu-mi plac anumiti concurenti , spre exemplu Victor este imatur si se comporta ca un copil de 15-16 ani nici macar nu e de nasul acelelei fete , se gandeste la insuratoare cand face glume de tabara cu Adrian si ii declara razboi acestuia de la o joaca cu perne…
    catalin mmm cred ca nu-si are locul acolo era bun de povestitor la copii mici …sau poate ca si aia se plitiseau de povestile lui,Marius mi se pare ca e cam plin de el si sincer se potriveste de minune cu Andreea care ii seamana perfec in gandire exprimare si sincer amndoi cred ca incearca sa se afirme prin intermediul acestei emisiuni.Nu-mi place de Loredana este tupeista si obraznica,Edina este fata buna si cred ca se potriveste cu Ionut, imi place Dragos si sincer chiar imi doresc sa formeze un cuplu cu Sandra.Robert e cam ciudatel zici ca e pe invers dar stie sa se faca simpatic pentru ca este glumet ca mama lui.pe scurt baieti din acest sezon sunt cam uratei si ciudati fetele mmm unele dragute altele cam urate tin sa precizez ca imi place enorm de mult de Alexandra ,Irina,Sandra,Edina,si hai sa zic si Andreia cu toate ca mi se pare ca e cam carismatica.In rest toate bune si frumoase imi place de Mirela(moderatoarea) si ii urez mult suces in aceasta emisiune caci va avea multa bataie de cap cu acesti concurenti.

  3. 58
    Anisoara Says:

    Din punctul meu de vedere,emisiunea poate fi mai serioasa, daca si voi kanalistii, va veti impune un pic, zic acest lucru, pentru ca, nu faceti nimic: dati imagini nu tocmai interesante, discutii minore, de ce¿ sunt filmati, chear nu discuta ceva frumos¿ daca da atunci dati, daca nu inseamna ca sunt neseriosi, si au venit ,in vacanta, iar noi pierdem timpul,ce credeti ca pe noi ne intereseaza cate parturi a dat Victoras?rusine,,,e omenesc , dar totusi subiecte frumoase dorim mai oameni buni,pretindeti ca aveti facultati, sunteti cineva, si doriti o familie; atunci in ce consta inteligenta voastra iar cei ce difuzati materialele, fiti mai atenti sunt de insurat bine nu afara frate, ca de circ si falsitate cred ca suntem satui; multumesc;

  4. 57
    Dora Says:

    Imi plac toate fetele din casa, dar cel mai mult imi place Edina. Este o fata harnica, finuta si o buna gospodina. Imi place apoi de Diana, Alexandra si de Irina care sunt fete serioase, fara nazuri si care se vede ca au venit la un show matrimonial.

  5. 56
    merri Says:

    Va salut, cu parere de rau dar sunt de acord cu toti referitor la aspectul fizic al fetelor. Baietii aproape toti sunt maturi, arata bine , dar nu au cu cine face cuplu. Va rugam incepeti sa eliminati fete sa intre altele. Are dreptate Flori cand o filmati pe Andreda si pe Sanda …. mai bine nu . Nu stiu sa se aranjeze de ex. au parul lipit de cap cum este Loredana un permanent ceva volum le face capul turtit, sprincenele lui Sanda doamne fereste si Andreea la sprincene . Prea multa atentie la imaturul de Victor, care la 21 ani nu vrea decat banii si baietii de 3o , 28 ani care vor sa se casatoreasca nu dati imagini cu ei. In doua ore daca dati 3 imagini dincasa ? de ce, nu se filneaza 24 din 24 . Puneti o muzica trista si stati o jumatate de ora sa spuna Marioara de ce este trista. Va rugam, daca ati intrabat si nu sa raspuns mergeti mai departe, stati doua ore sa scoateti doua cuvinte . Imi pare rau ca iar se voteaza cine stie sa vorbeasca nu cine a venit pentru casatorie.

  6. 55
    Gigel Says:

    Daca nu va uitati la emisiune de ce scrieti aici cine va obliga aveti emisiunea lui Ok.draga mea prietena uitativa acolo ca aveti telecomanda.Nu va place Mirela ignoratio si va uitati la cea desteapta si care stie sa vorbeasca care de increzuta ce este nu ajungi nici cu o prajina la nasul ei.Are acum o caricatura de emisie tot la orele care nu va convin si lasatine pe noi ce care o iubim pe Mirela ca deja ati devenit GICA contra.

  7. 54
    poplic manuela Says:

    in primul rind orelr de difuzare sunt puse total aiurea.!!!!!!
    cine a facut aceasta selectie?o singura fata este mai simpatica,in rest sunt toate urite.se vede ca cei de la kanald stiu mult mai bine sa fie selectivi.
    PACAT.nici nu ma mai uit.inainte eram o fidela a acestei emisiuni.

  8. 53
    NIGO Says:

    SCHIMBATI ORA DE DIFUZAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAI FRUMOS ERA NORA PENTRU MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SI PREZENTATOAREA ERA OK….ASTA E DE LA TARA BREEE …NICI NU STIE SA VORBEASCA …CA SI GABRIELA CRISTEA

  9. 52
    anisoaramardale Says:

    va rog sa schimbati ora de difuzare,nu este nici cum nici dimineata nici dupa masa. cine a avut aceasta idee cu orele de difuzare cred ca e de pe luna.

  10. 51
    flory Says:

    si ink ceva antena 1..daca vedeti k sunt baieti frumosi, alefeti si fete cat de cat, nu mumiile astea…2 -3 fete care arata a oameni in rest zici k ma uit l filme horror:))))…

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free