Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    gardul Says:

    EDINA ISI TRAGE MULT DIN SIMPATIA ELENEI DIN NPM5,DAR COMPARATIA E NUMAI PE BAZA FIZIONOMIEI.
    SE VEDE MULT AMPRENTA ELENEI DIN EDITIA PRECEDENTA CARE A FOST DISTRUSA DE ORGANIZATORI,CAT PRIVESTE NOII CONCURENTI ,IARASI GHIVECI LA PRESELECTIE…PE CURAND…MULTA INDISCIPLINA SI NU SE TAIE IN CARNE VIE…LA FIECARE EDITIE SE REPUNE PE TAPET “GARDUL”…MASURI…KANCI……

  2. 99
    ilinca Says:

    Catalin ramane inca preferatul meu.

  3. 98
    ilinca Says:

    De acord cu Coco.Intalnirea dintre baieti si fete trebuia organizata mult mai repede.Putea sa fie organizata o seata de dans,de exemplu,cu toate fetele si cu toti baietii .sa fi fost multe activitati in comun,ca in viata de afara.Dupa un timp,de la sine,se inchegau si cuplurile.*Nu poti sa nu remarci graba cu care cei din casa formeaza cupluri,pentru a fi la adapost.*Ati observat cum isi tine Victoras mainile in emisiune?Nu pot sa nu ma intreb ce este cu acest baiat.

  4. 97
    Mariana Says:

    Recunosc, nu am urmarit toate emisiunile,insa din ce am vazut,Andreea imi face o impresie foarte buna,este o fata foate isteata,isi da seama foarte repede despre fiecare din baietii din concurs,cred ca s-ar potrivi cu Ionut sau Catalin.Diana este o fata desteapta,profunda,insa are mici rautati,din acest punct de vedere cred ca s-ar potrivi cu Catalin pentru ca si el este un baiat istet si profund,nu cred ca se potriveste Diana cu Marius.Irina este o fata simpatica cu simtul umorului,nu cred ca se potriveste cu Adrian,acesta are deja idei preconcepute,cred ca s-ar potrivi cu Ionut.Elena este o fata simpatica si finuta.Alexandra este o fata draguta,isteata,insa nu cred ca se potriveste cu imaturul de Victor.Edina nu cred ca va ramane cu Dragos pentru ca sunt firi deosebite.Gina mama lui Victor vrea ca ea sa fie in prim plan sa-si spuna parerile despre toti,este vizibil ca nu o suporta pe d-na Marioara.Mariana,matusa lui Ionut este o doamana cu mult bun simt,iar Gabriela mama lui Dragos este o femeie rea.Loredana nu erea fata care se lasa sa fie cunoscuta.Alexandru,cred ca in spatele ironiilor lui, sta un baiat sensibil si timid.

  5. 96
    liliana Says:

    de ce trebuie sa nominalizeze mamele fetele care trebuie sa iasa din concurs este clar ca ele o sa sustina fetele care le simpatizeaza ele si care fac cupluri cu baietii lor dar restul nu sint tot oameni? De ce intotdeauna i se da cuvintul numai D-nei gabriela si d-nei gina ca sint mai limbute si stiu sa se prefaca mai bine cind sint intrebate, in schim d-na Marioara si d-na mariana sint niste doamne foarte destepte si inteligente clar ca nu au curajul sa vorbeasca din cauza celaltor doamna care sar cu gura si le astupa intotdeauna. victor este un baiat rasfatat care a venit sa isi arate aerele in emisiune, catalin ca de obicei are conflicte cu cineva si face filozofie…….. a uitat unde a venit, Adrian este un baiat care stie ce vrea de la viata numai ca lumea nu a inteles corect, Diana fffff desteapta si inteligenta, irina vesela si simpatica, edina plictisitoare si inginfata

  6. 95
    lioara david Says:

    Nu inteleg de ce atat de multe persoane,nu cred ca cea ce este intre Edina si dragos este ceva real si frumos.Pana la urma noi vrem ca ei sa se comporte natural si ei asta au facut.Sau vazut s-au placut.Si de ce este acuzata Edina ca a vrut sa le faca in ciuda celorlalte fete?Eu cred ca ei doi chear se potrivesc si vor fi impreuna pana la final,si poate chear vor castiga.Mie mai imi place foarte mult si Diana,Alexandra,Irina si Andrea.Pe Sanda o compatimesc si am votato sa ramana. Cred sincer ce este destul de puternica sa faca fata tuturor provocarilor ce vor urma si sper sa intre in casa 1,2 baieti care sa o placa.Le doresc multa bafta si baietilor.Victor nu-mi place,cred ca mai putea astepta vreo 2,3 ani sa se inscrie, dar asta e nu poate fi toata lumea pe placul meu.

  7. 94
    coco Says:

    dece nu se sesizeaza nimeni de modul cum se fac nominalizarile ,dece s-a luat obiceiul de a nu vota fete care au cuplu ?pai unde se va ajunge se fac cupluri de interes pentru ca stiu ca nu sunt nominalizate,gresit ,trbuie apreciat cum se remarca fetele pentru calitati nu pentru ca se arunca la PUPAT de cum fac ochi, ar trebui nominalizata Alexandra care dela inceput acest lucru a urmarit a vazut ca Gina este mama sapt. si gata s-a indragostit de fatarnicul Victor care abia astepta ptca el asta urmarea sa l-e i-a banii la fraieri acesta nu este concurs este targ ,nici modul de cunoastere a fetelor cu baietii nu a fost corect intradevar cei baftosi si nu cei merituosi au ales ce este mai bun din interes nu din atractei neaparat iar celorlanti li-a ramas restul desi poate exista atractie pentru fetele luate, cine regizeaza acest shou gandeste cu picioarele iar noi ne uitam la…ce place romanilor….targ,scandal,nedreptate.

  8. 93
    merri Says:

    Foarte bine ca eliminati fetele sa intre alte fete mai mature si mai serioase. Nu se poate intra in direct asa ca ne spunem si noi parerea: Sunt mame care au venit sa isi insoare baietii nu sa tina discursuri , de ex. Marioara este o femeie simpla si nu stie sa se exprime ca Gina asa ca ajutatile sa se descurce nu sa scoateti ca nu stiu sa vorbeasca …… se simt jignite. Noi vrem materiale despre tineri si mame nu sa umpleti timpul cu discutii cu mamele . D-na mirela s-a mirat ca Adrian nu poate face cuplu ? cu cine sa faca , omul nu a venit dupa castiguri ca Victor el vrea sa se casatoreasca. Andreea cred ca il place si el pe ea dar nu au curajul sa recunoasca .

  9. 92
    Tilda Says:

    Ma gandesc ca in locul lui Robert si D-na Sinziana sa intra un alt baiat cu mama ei,fiindca ei nu au fost eliminati ,ei din probleme de sanatate au fost nevoiti sa se retraga din competitie. Ar fi o surpriza placuta sa intra ori mama lui Alexandru ,ori mama lui Marius.

  10. 91
    miky Says:

    edina-dragos-falsi. alexandra-victor -alexandra o draguta, victor un copil enervant, adrian fffff simpatic, andreea o scumpaaaaaaaa si diana la fellll

Pages: « 5994 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free