Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 19 18 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 … 1 » Show All

  1. 140
    Gigel Says:

    Mariana aici e un concurs si fiecare cauta sa elimine concurenta.Andreea procedaza corect.Despre Victor este un copil de gradinita care se face ca se joaca cu papusele.

  2. 139
    babeonytzu Says:

    care este nr-ul de telefon al telespectatorului ca ail caut de cateva minute? pls

  3. 138
    luminita Says:

    Alexandra renunta la Victor,chiar nu vezi ce prostanac ii,nu stiu cum poti sa-ti doresti un astfel de om langa tine,lasa-l sa se maturizeze intai si apoi “sa se insoare”.

  4. 137
    mariana Says:

    doamne cat e de penibila Andreea.minte cu nerusinare.bravo DANIELA ES CEA MAI TARE.SA LASE CUPLURILE IN PACE ANDREEA CA ORICUM NU TE POTRIVESTI CU NICI UN BAIAT.

  5. 136
    gardul Says:

    CE NESIMTIRE SINEVIZION….VA BATETI JOC DE NERVI UNUI MARE PARTE DIN POPOR CU …ISPITELE…..BAGATE IN CONCURS…..RUSINE,ATI VAZUT CA,MERGE GREU NUMAI CU TELESPECTATOARE ..TELEFONISTE DIN STAF…ASA ZISI COLABORATORE…IARASI RUSINE A-TI STRICAT CONCURSUL CARE A PRINS IN ROMANIA CU SPECIFICUL STRICT AL STILULUI ROMANESC…REPET ROMANESC.

  6. 135
    doinitza Says:

    lasati baietii sa intre in casa fetelor sa le cunoasca mai bine.cat ii mai tineti separat ? aveti de gand sa eliminati toate fetele si pe urma bagati baietii in casa fetelor?

  7. 134
    gabriela77 Says:

    pacat de alexandra ca a ales un asa om este dezgustator eu am doi baieti dar daca ar fi unul dintre ei asa miar fi rusine cu el dar totusi o anteleg si pe doamna gina este mama si ca oricare alta asi apara copilul pacat de dansa ca o pune in situatia asta lui victor sa ai fie rusine pacat de mama lui si de alexandra

  8. 133
    merri Says:

    Da, era Mamitica a venit si Tanti Miti mai lipseste mam’ mare si toata gasca este completa pentru d-nul GOE – Victor . Nu o mai compatimiti pe Alexandra ea stie daca sta in casa castiga niste bani nu are ea treaba cu Victor . Eu cred ca baietii de peste 25 ani din aceasta editie nu ai treaba cu camerele de se comporta asa, uita unde sunt ei au venit sa se casatoreasca dar vad ca nu au cu cine si de aici cearta, nervii , fete urate si imature majoritatea . Eliminati mai repede fetele sa intre altele . Vineri parca erau maimutele la circ .

  9. 132
    mariana Says:

    prezentatoarea MIRELA mai avea putin si plangea .cred ca s a intamplat ceva ca prea era suparata.organizatorii luati atitidine i n privinta baietilor.catalin e atat de obositor de nu se poate ii dati cuvantul fff des si mult si cade in PENIBIL

  10. 131
    Tilda Says:

    Diana nu are simtul umorului, e o fata nesarata,e pentru ea insasi,pacat de Ionut, nu se potrivesc nici fizic nici la virta,nici la caracter.
    Adreea incepe sa joaca tare…Dragos il refuza zimbind ,ferm si asta nu poate inghite.Face si ea la ce se pricepe mai bine, invirte cacatul,apoi se mira ca miroasa.
    Alexandru un baiat extraordinar,glumet,comic si ii sta bine,ar face un cuplu frumos cu Alexandra care se distreaza pe glumele lui cu pofta si din toate inima.Macar vedem si pe ea razind,ca pe linga Victoras numai scandal , probleme,lacrimi are parte.
    Mi-a placut acest final.

Pages: « 5994 … 19 18 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free