Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 23 22 21 20 19 [18] 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

  1. 180
    dorina Says:

    lasati emisiunea seara pentru ca poate fii urmarita, in cursul zilei lumea mai si lucreaza

  2. 179
    Tilda Says:

    Sunt suparata pe Elena.In loc sa fie ea(sau poate este?)nominalizeaza pe Marius cu comentariul:ca Marius este baiatul de la plec toate certurile.Pe linga ca vrea sa dea bine pe linga mame si Alexandra ,saraca habar n-are pe ce lume e ,atita satie ca ea vrea sa rimine in casa.

  3. 178
    myrela Says:

    cand le vad pe andreea si pe diana ma gandesc ce prietene erau brandusa si cristina….si ce s-a ales din prietenia lor? andreea nu s-a asteptat la un refuz atat de categoric si zeflemitor din partea lui dragos- a meritat cu varf si indesat doar nu se ridica baiatu “la standardele ei” ; daca gaseste un moment de slabiciune la ionut va calca in picioare “prietenia ” cu diana; doar ca mamele au mirosit-o si au facut-o sa arate ce poate.

  4. 177
    myrela Says:

    eu urmaresc de la prima editie si sa spun ca sunt dezamagita este putin spus: nu pot sa cred ca poti spera ca daca aduci concurentii cu elicopteru impresionezi fanii, poate daca suntem la nunta de romi : si sa apari in rochii de seara la ora 14 asta chiar e prostia prostiilor : va bateti joc de o emisiune care a creat o adevarata familie de concurenti si fani ! sa va fie rusine

  5. 176
    FULGULET Says:

    ANDREEA NU ARE NICI O TREABA CU DRAGOS, EA ESTE FINUTA, CITITA, EDUCATA. DRAGAOS – UN TARAN TATUAT SI ANALFABET. CUM CREDETI CA S-AR UITA ANDREEA LA EL? ANDREEA FA CUPLU CU ADRIAN CA VA POTRIVITI.

  6. 175
    FULGULET Says:

    FINALA AR TREBUI SA FIE CA O EMISIUNE DE GALA NU LA ORA PRANZULUI CAND LUMEA DOARME. S-A JENAT SI MIRELA BOUREANU CA ERAU IN TINUTA DE SERA…..MARE LUCRU NU S-A SPUS IN ULTIMA FINALA, POATE REALIZATORII VOR FACE MAI ATRACTIVA EMISIUNEA ALTFEL VOR PIERDE PE MANA LOR……..

  7. 174
    Loredana Says:

    Andreea e o buna actrita! E bagata in casa de echipa Mireasa pt fiul meu ca sa aibe cine sa bage rautati, sa iste scandal, sa ispiteasca baietii cu cuplu, etc..Nu pot sa cred ca isi bat joc cei de la Antena de emisiunea aceasta:( de ce au bagat-o in casa pe Andreea stiind ca a mai participat la emisiuni( Parinti vs copii), si acolo jucand teatru??!Daca ei sustin ca totul e real si nu e scenariu, de ce baga pers de genul??Si sa iasa mireasa saptamanii Andreea??:O asta chiar nu o crede nimeni!eu mi-as dorii sa reusesc sa intru in direct sa port sa le spun tot in fata…o emisiune de kkt!!

  8. 173
    mia olteanu 2009 Says:

    Sunt de acord cu tine ana maria,cea mi falsa fata din concurs este Daniela care nu merita sa mearga mai departe din momentul cind s- a aflat de ea si Victor.Ea tot spera sa se certe Victor cu Alexxandra.

  9. 172
    doinitza Says:

    o finala de doi lei .nu mai bagati oameni buni banii in sms ca cei din staf tot ce vor ei fac. sa va fie rusine ca a-ti facut finala saptamanii ca o emisiune din cursul saptamanii de 2 ore (14-16).nu va ganditi ca mai suntem care lucram sambata si nu putem vedea emisiunea?in cursul saptamanii nu putem vedea emisiunea pentru ca at-ti pus-o la orele la care toata lumea este la lucru deci numai pensionarii se pot uita. RUSINE SA VA FIE CE-A MAI URATA EDITIE DE PANA ACUM.

  10. 171
    coco Says:

    tinand cont de faptul ca a inceput emisiunea ‘dansez pentru tine’ dela PTV CARE ESTE FOARTE VIZIONATA SI ESTE VINERI SEARE IN ACELAS SPATIU DE TIMP ,EMISI.Mireasa pentru fiul meu nu ar mai fi avut audienta deloc dar dece a scurtat asa de mult timpul de emisie practic nu ne mai arata nimic s-a trecut peste multe <<iar nouaa nu ne arata nimic bate apa in piua pe nimicuri<nimic concret parca ne da cu portia si nu am merita mai mult bine ca asteapta sa votam …..sa astepte…rusine emisiunii de doi lei.

Pages: « 5994 … 23 22 21 20 19 [18] 17 16 15 14 13 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free