Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 27 26 25 24 23 [22] 21 20 19 18 17 … 1 » Show All

  1. 220
    Tilda Says:

    Sa dea DUMNEZEU baietilor fara mame in competitie,Marius,Catalin,Alexandru multa putere , intelepciune,radbare si spijinul telespectatorilor sa-si faca fata familiei balan.Trebuie sa suporta si pe “desteptul student”+trebuie sa lupte ca au dreptatea in mina. Noi sustinem cit putem ,..dar depinde si de organizatorii daca ingroapa prostiile lui victoras si lasa nepedepsit tot ce face.

  2. 219
    Tilda Says:

    @Amalia. Vom “bucura” de prostiile lui victoras,de madam gina
    +madam aura,+sora Alexandrei care este bine instruit impreuna cu mama Alexandrei,pina la sfirsitul competitiei.Si sa ne bucuram daca nu mai apare si nasul,bunicul,tata victorasului.
    Este un exemplu cum nu trebuie crescut un copil ,unde ajunge cu parinti cu bani dar fara educatie!!!!Cu scuze,cu sfaturi spus si nu auzit,ascultat,cu promisiuni ca “voi schimba,voi face..nu voi face,te inteleg ,ma intelege,iarta-ma,te iert de data asta,da esti provocat,..tu nu esti asa…te rog ….vorbesti singur(un sfat educativ) da ,…asa e ..DRAGI PARINTI ASA NU!!!!!

  3. 218
    amalia Says:

    Clar. VICTOR ESTE FAVORIZAT! cand au nominalizat fetele, doamna moderatoare a explicat ca baiatul de pe ultimul loc va intra in cursa pentru eliminare si cine credeti ca era?nimeni altul decat Victor si cum este favoritul organizatorilor au dat la intors cum ca mireasa saptamani trebuie sa nominalizeze ……RUSINE! asa ceva nu se face va bateti joc de noi cei care va urmarim

  4. 217
    gardul Says:

    De unde sunt astia trei Adrian,Marioara si Don’Costel?…………De pamant.

  5. 216
    kella Says:

    ati inceput s-o dati in bara si o sa va pierdeti telespectatorii.ora finalei,neinspirata si aceste discutii interminabilr despre d-nul Goe(Victor).vrem sa mai auzim si altceva,suntem curiosi ce fac si ce simt si celelalte fete.o saptamana pierduta care s-a invartit numai in jurul ciudatului de victor si a mamei lui auto-stiutoare.am inceput chiar sa ma plictisesc.

  6. 215
    mariana Says:

    flavia nu i nici o problema .la inceput nu intelg ce zc.eu urmaresc din U K si prind mai greu si intrerupt prin satelit.orc am mai scris daca l mai vad mult pe Victor cred ca nu ma mai uit
    .CRED CA AM DREPTATE.

  7. 214
    alice Says:

    parerea mea este ca Victor se victimizeaza si ca toul porneste numai de la el.este un copil nu este un barbat care a venit sa se insoare nu este pregatit inca este prea imatur

  8. 213
    flavia Says:

    mariana, scuze , o scapare, ca te incurci in atatea nume si saituri:)))

  9. 212
    gardul Says:

    VINE VRANCEANU FIREA?…..CUI PE CUI!!!!SE CUNOASTE CA,DOAMNA MIRELA ARE CUNOSTINTE DE ACTORIE FIIND-CA STIE SA-SI MASCHEZE EMOTIVITATEA,DAR NU E SUFICIENT TOT LA..SINEVYZION E PROBLEMA…DISCIPLINA,SELECTIA DE GHIVECI…DACA IN SEZONUL TRECUT ERAU AMESTECATI SOFEI CU CONTABILE,OSPATARE CU MASERATI,ACUM SUNT FILOZOFI,BEBY……SITERTI ,RAMBO CU LA FAMILIA..19 ANI CU 27,28 DE ANI SI NU STIU CE O MAI ESI LA IVEALA PE PARCURS…BA E LA KANAL D, B1 TV,BA E LA ANTENE …BA E DIMINEATA BA E DUPA MASA BA E VINERI,BA E SAMBATA ..URMEAZA DUMINICA LA ORA 1NOAPTEA SAU LUNI LA PRANZ…TOTUSI IMI ESTE DOR….. DE GLASUL DOAMNEI CONSTANTA DIN BUCURESTI,SINCERITATEA VERONICA-I NPM4,SORIN NPM5 SI PARTIAL ELENE-I NPM5….CUM DE NIMERITI CATALIN NPM3….LUCICA,NICOLAE NPM5…MARIA SI ADRIAN (NPM6)MARIOARA…………ORICUM SUNT CU OCHI CA PE “BUTELIE” LA ANDREEA.

  10. 211
    Maya Says:

    In loc sa va scrieti parerea,mai bine cititi cartea de gramatica a limbii romane!!! Sunteti jalnici!Sincer si fara suparare, dar vad foarte multe greseli gramaticale!!!

Pages: « 5994 … 27 26 25 24 23 [22] 21 20 19 18 17 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free