Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

 1. 10
  ana11 Says:

  ar fii bine ca la sfarsit de uichen sa prezentati ce este mai anportant dupa ora sapte seara.vai de andrei ce si-a luat pe cap moara sricata !!!!!!!

 2. 9
  ana11 Says:

  imi place mul de diana si de cristina,au ce-ia sapte ani de acasa.mirela stai ma-i drept cu picioarele ca nu-i bine cum te filmeaza vezi si tu.asteptam sa vedem noi concurenti.

 3. 8
  Gigel Says:

  Nu va place Mirela luatio pe Ok Ok la voi admiratorii ei care face o emisiune vai de capul ei cu cadouri si mincare si Gabriela le stie pe toate si e si mai increzuta ca la npm.Stati si va uitati are emisiune la 10 la 12,3o dar nu mai are farmec.Mirela Mirela.

 4. 7
  dana Says:

  CE MI SE PARE AIUREA SUNT ORELE DE DIFUZARE …CINE NAIBA ARE TIMP SA STEA LA 2 DUPAAMIAZA SA SE UITE LA NORA PTR MAMA!!!! SAU AU PUBLIC MAI MULT DIN CEI CARE STAU ACASA SI LE CONVINE ASTA !!???

 5. 6
  dana Says:

  NU INTELEG DE CE VA AGITATI ATAT!!! VA FI SI DECOR FRUMOS SI CONCURENTI SI TOT… ASA A FOST LA TOATE INCEPUTURILE FIECARUI SEZON ..1 SAPT SAU DOUA NE TIN LA CURENT CU CE AU FACUT VECHII CONCURENTI SI APOI INCEPE EMISIUNEA PROPRIU-ZISA CU MAHALAGISMELE CARE VA FAC DELICIUL..

 6. 5
  alinutu Says:

  fata forumul oficial al emisiunii, cum era cel de pe site-ul KD, pentru cei mai infocati admiratori si comentatori, emisiunea-si pierde o mare parte din farmec. Simulacrele de forumuri care apar ca ciupercile nu se compara cu acela…

 7. 4
  end Says:

  Gabriela facea toata emisiunea! Din punctul meu de vedere, fara ea parca nu are farmec, si Mirela e prea moale, toti o luau peste picior iar cand subiectul devenea interesant ea muta vorba in alta parte.Ma enerveava!

 8. 3
  Nicol Says:

  Prima parte a fost slabutaemisiunea, dar de la 14,00 a fostcu mult mai bine. Pentru mine pare promitator si Mirela este super, nu lipseste deloc Gabriela.

 9. 2
  Ana Says:

  Ne lipseste Gabi.. Nu cred ca va avea acelasi succes. :(

 10. 1
  ema Says:

  Un debut urat, saracacios cu trei invitati de arhiva,fara decor frumos intr-un cuvant nu imi place nimic .Kanal d prea impopotona totul iar cei de la Antena1 prea saraci…daca la prima emisiune este asa mai incolo ce-o sa mai fie???

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free