Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Chirita Pompiliu Says:

    DECI AACEST REALITY SHOW PARTEA A 6 ARE CEI MAI URATI DA URATI UNUL SI UNUL MAI URAT DECAT ALTUL CU SPUME !! FOARTE URATI BAIETI DA CAND I-AU ALES NU AU VAZUT CA SUNT ASA DE URATI? CAT DESPRE FETE DOAR 2 ARATA BINE RESTUL NASOALE SI URATE CU CRENGI! :) CONCLUZIA:O EMISIUNE PENTRU SOMERI SI CARE VOR SA O DUCA SI EI BINE SA PAPE SI SA BEA SI SA MEARGA IN EXCURSII PENTRU CA E CRIZA AFARA :) )!!!

  2. 39
    maria Says:

    Stimati sefi de la ANTENA 1, o emisiune sa aiba rating se face in functie de doleantele telespectatorilor, nu in functie de programul unei actrite de mana a doua. Dimineata veti avea ca telespectatoare numai babe plangacioase ce nu vor sesiza ca Mirela Boureanu Vaida “impartaseste paturile” nu gandurile, ideile. Credeam ca paturile se impart nu impartasesc……….. Gasiti de urgenta o prezentatoare ca lumea.

  3. 38
    Claudia Says:

    Sunt o fana a acestei emisiuni dar din pacate nu voi putea vizualiza emisiunea din jurul orei 10 constat ca multi au aceasta problema cu ora si consider si eu ca ar fi bine daca sar difuza undeva pe la ora 20:00 aproximativ.
    Emisiunea de aseara a fost intradevar uimitoare insa dupa primi concurenti afisati ma luat plictiseala si nerabdarea totodata nu cred ca era necesar sa se arate pe fiecaren parte cum cobora din elicopter,ma refer la partea de introducere .Daca ar fi prezentat mai repede concurenti ar fi fost bine sa fie mici discuti si cu ei legata de casa insa din cauza prezentarilor nu a fost indeajuns timp.In procentaj de 85% a fost un adevarat succes.

  4. 37
    ... Says:

    pentru sustinatorii Dianei: https://www.facebook.com/pages/Fan-Club-Diana-Mireasa-pentru-fiul-meu/258938410806565?sk=wall

  5. 36
    merri Says:

    Am o parere buna despre baieti , seriosi, maturi, pacat ca sunt fara mame mai ales ultimul concurent . Fetele multe plinute mai ales gospodinele, ele sigur vor sa se casatoreasca, dar manechinele de 21 ani doar banii le intereseaza. prima si ultima concurenta foarte dragute . Bine ar fi daca sar difuza si simbata si duminica .

  6. 35
    gardul Says:

    fiecare editie are cate un
    “catergoric”….dar editia npm5 au distrus-o organizatori…pe curand.

  7. 34
    vanghelie Says:

    foarte nasoale sint orele de difuzare a emisiunii.

  8. 33
    mari Says:

    O EMISIUNE CARE II GAZDUIESTE PE CEI CARE N-AU O CARIERA O SLU.JBA INTR-UN CUVANT OAMENI RATATI,NU SUNT RAUTACIOASADAR E ADEVARATCE OM FACE PUBLIC VIATA LUI

  9. 32
    Deea Says:

    ….

  10. 31
    misterioasa005 Says:

    Schimbati ora de difuzare. Ar fi mai bine daca nu ar mai fi la 14:00, ci la 20:00. Asa ar putea sa vada toti emisiunea.

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free