Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ana11 Says:

    astept cu nerabdare sa vad si noii concurenti…………

  2. 19
    ana11 Says:

    imi plaace de diana as vrea sa prezinte ia programul mpfm6 can lipseste mirela ca si ia ai draguta.o felicit pe mihaela ca-i acorda incredere lui ioan, se potrivesc bine amandoi casa de piatraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  3. 18
    DeeytsSa* Says:

    schimbati orele de difuzare va rooggggg

  4. 17
    girl Says:

    Cine canta melodia de la generic?

  5. 16
    denisa Says:

    orele de difuzare groaznice! daca raman la fel, veti avea un sfert audienta, pentru ca majoritatea suntem la munca. schimbati orele de difuzare dupa ora 16! multumim

  6. 15
    aniela Says:

    imi pare rau de aceasta emisiune care a fost cea ma bn dintre toate,acum a ajuns o kaka-maka.Deci tineti minte “omul sfinteste locul”.Acum Gabriela face o emisiune de nota 10.Cum incepe emisiunea imi iau caietul sa notez totul,ca este o emisiune EDUCATIVA….Eu ii urez succes acestei emisiuni,dar Mirela e prea calma ptr aceasta emisiune.

  7. 14
    a Says:

    Cine canta melodia de la generic?

  8. 13
    georgiana Says:

    Bravo MIRELA, ESTI O FEMEIE FRUMOASA SI DESTEAPTA. IMI PLACE EMISIUNEA

  9. 12
    Dana Says:

    Emisiunea promite, prezentatoare e desteapta si cu bun simt, doar orele de difuzare sunt neinspirate. Suntem o multime de fani care prestam la servici la orele acestea, e adevarat ca am facut eforturi mari si anii trecuti ca sa urmarim emisiunea, dar, daca ar fi posibil sa se gaseasca o ora de difuzare dupa programul de la serviciu, ar fi minunat si ar fi mult mai numerosi cei ce vizioneaza emisiunea. Si as mai avea ceva de spus, mi se pare promiscuu sa urmarim mizeriile din familia Andrei-Valentina carora, de altfel, le doresc din toata inima sa se casatoreasca fiindca se potrivesc neasteptat de bine!

  10. 11
    sans Says:

    Orele de difuzare HORROR.

Pages: « 5994 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free