Concurs “Ghiceste Tabloul Final MPFM5″


concurs-mpfm5-tabloul-final

Marea Finala MPFM5 se apropie cu pasi repezi, asa ca m-am gandit sa dau drumul concursului in care va trebui sa ghiciti concurentii care vor face parte din Tabloul final.

Concurentii ramasi pana in acest moment in competitie sunt: Adriana, Catalin, Constantin, Eduard, Lavinia, Mihaela, Nicolae, Valentin si Vladut.

Pe data de 27 august 2016 va avea loc Marea Finala a acestei editii, urmand ca din toamna sa facem cunostinta cu noii concurenti.

Concursul propus de mine presupune sa ghiciti care vor fi concurentii clasati pe primele 3 locuri in Marea Finala, dar si ultimul concurent eliminat din competitie.

Premiul pus in joc consta intr-un voucher in valoare de 100 lei, cu care puteti comanda produse la alegere de pe site-ul www.Papileon.ro

Regulile concursului sunt urmatoarele:

Pentru a participa va trebui sa raspundeti la intrebarea “Care sunt concurentii care vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 5, dar si cine va fi ultimul concurent eliminat?”.

Raspunsul se va da ca si comentariu doar in aceasta sectiune de concurs. Nu se iau in considerare raspunsurile de pe facebook sau din alte locuri, decat cele de pe acest blog.

Atentie!

Este foarte importanta ordinea in care scrieti concurentii, primul fiind considerat ca ocupand locul 1, respectiv 2 si 3, iar ultimul scris fiind considerat cel sau cea care va fi eliminat/a.

Castiga cel sau cea care va da primul raspuns corect trimis ca si comentariu (de retinut: adresa de e-mail inscrisa in formularul de comentarii trebuie sa fie una valida). Nu se accepta mai multe raspunsuri din partea unui singur utilizator.

Concursul se desfasoara in perioada: 4 august – 27 august 2016, ora 17.00.

Castigatorul sau castigatoarea va fi anuntat/a in termen de o saptamana de la terminarea Marii Finale Mireasa pentru fiul meu – sezonul 5 si va fi contactat/a prin email, pentru a afla cum poate intra in posesia premiului.

Mult succes tuturor! :)

55 comentarii la “Concurs “Ghiceste Tabloul Final MPFM5″”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

 1. 55
  Valentina Says:

  Adriana,Valentin,Lavinia-asta este varianta mea de podium.

 2. 54
  Dora Says:

  Eu cred că în această sâmbătă nu se vor face nominalizări. Eliminările cred că vor arăta astfel:
  Vlăduț înainte de marea finală. Eliminat de public (ca Dănuț anul trecut). Vor urma căsătoriile cuplurilor. Premiile vor fi la sfârșitul galei. Tabloul final va fi:
  1 – Lavinia – Eduard
  2 – Adriana – Valentin
  3 – Mihaela
  4 – Constantin eliminat în finală.

 3. 53
  Mary Says:

  Lavinia
  Adriana
  Mihaela
  Valentin
  Eduard
  Costica eliminat in partea a doua emisiunii.

 4. 52
  Mary Says:

  Adriana -Valentin
  Lavinia – Eduard
  Mihaela -Constantin
  dupa casatorie va fi eliminat Constantin si va primi si banii din premiul rezerva.

 5. 51
  Suditu Aurelia Says:

  1 – Adriana – Valentin
  2 – Eduard – Lavinia
  3 – Mihaela – urmatorul- Catalin
  4 – Constantin – eliminat

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free