Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,758 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [5976] 5975 5974 5973 5972 5971 5970 5969 5968 5967 5966 … 1 » Show All

 1. 59758
  Lilisor Says:

  AM INVINS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SILVIA este marea castigatoare BRAVP, AI STIL ALL STARS !!!!!!!!!!!!!!!
  A fost cea mai buna!!!!!…..A avut grija sa faca styling si NU sa MACANE si sa COTCODACEASCA prin platou!!!!!………A pus suflet si pasiune!!!!!!!!!!!
  NU a pierdut timpul ca alte conc.u.r.ente orin online, la “vanatoare” de sustinatori, preferand ca acel timp sa-l petreaca pe la croitorese si prin magazine, la cumparaturi!!!!!!!….Asta seara a fost o PRINTESA!!!!!!!!!!
  FELICITARI!!!!!!!!!!…..Ofer cate o sampanie celor care apreciaza lucrurile rafinate si celor care au mintea “deschisa”!!!!!!!!!!!…..Pupici. Paaaaaaaaaa

 2. 59757
  Bunicu Says:

  Bună dimineața,doamna Raluca nu la dv, am facut referire doar la cei(CELE) care postau pe acest site,acum Te iubesc de nu te vezi,o emisiune destul de bună pentru început,să auzim și de mai bine.

 3. 59756
  Admin Says:

  Buna tuturor! Bunicu, nu l-am abandonat, dar nu mai am asa mult timp sa intru prea des…

  Seara frumoasa! ;)

 4. 59755
  Bunicu Says:

  Îmi pare rău ca sa abandonat acest site.

 5. 59754
  Bunicu Says:

  papapapa

 6. 59753
  Admin Says:

  Buna, tuturor! Lilisor, ai dreptate..site-ul este foarte incarcat, poate reusesc sa fac ceva in privinta asta! Am aprobat ce era restant ;) Pupici

  Am fost plecata si eu la tara de Rusalii cu Edi, am petrecut timp frumos cu bunicii si strabunica…unde poate fi mai frumos ca la tara. Asa cum spui si tu, Mariana, asa sunt obiceiurile si pe la noi prin Dambovita. Pupici ;)

  Salutari, Bunicu! ;)

  Va doresc o seara frumoasa! :)

 7. 59752
  Lilisor Says:

  Ralu, ai oarece probleme tehnice; ai site-ul prea incarcat si NU MAI intra commenturile mai mari de cateva randuri!!!!!!…..asa mi-a spus specialistul IT de la noi, cel care se ocupa de calculatoarele si laptop-urile mele de acasa si de la birou…..Am trimis de 2 ori un comment, in 2 zile diferite si apare forbidenn…….Vreau sa-ti spun ca eu NU intru pe-aici ptr com de 3-4 randuri, asadar, voi lua o “pauza”, pana in momentul in care rezolvi aceste probleme.
  Imi pare rau…asta este…pa-pa-pa

 8. 59751
  Mariana Pitesti Says:

  Buna Dimineata!
  Eu am fost plecata zilele acestea.Duminica,prima zi de Rusalii am fost la tara,la mormintele parintilor si bunicilor.Este obiceiul ca-n aceasta zi se merge la morminte si se impart vase cu mancare,fiecare ce are.Dupa aceea am mers la casa parinteasca,am facut gratare.Am mers cu fata si ginerele spre raul Vedea,ce strabate comuna noastra.Pe o poienita am gasit fragi parfumati,deosebit de buni.Nu credeam ca se coc asa devreme.Eu stiam ca se coc prin luna iunie.Toata natura este timpurie.Salcamii au inflorit pe la sfarsitul lunii aprilie,de obicei eu stiam ca-nfloresc pe la jumatatea lunii mai.Acum sunt infloriti teii,ce ne imbata cu mirosul lor.
  La intoarcerea spre casa,undeva prin com Optasi,ne-au iesit in cale un grup de calusari.Prin partile noastre,este obiceiul sa vina acesti calusari si sa joace calusul.Pentru o anumita suma ce le-am dat-o au jucat pentru noi in mijlocul drumului.A fost tare frumos!
  Ieri a trebuit sa merg,pe teren,la o lucrare proiectata de mine,a trebuit sa vad executia ei,care a fost facuta total diferita si trebuie s-o adaptez,functie de normativele in vigoare.Deci acum am de lucru.pupici

Pages: [5976] 5975 5974 5973 5972 5971 5970 5969 5968 5967 5966 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free