Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    anisoara Says:

    Buna!iata ca finala se apropie, si surprize cred ca sunt; cuplurile formate nu cred in ele, de plictiseala sunt formate nu poti sa te saruti cu o persoana in asa scurt timp, cum zicea aici cineva de 10minute, si sunt perfect diacord, dar asa sunt unele fete, apoi regreta si pt. bani fac cuplu sa ajunga departe apoi considera ca nu se potrivesc, f. urat:bine ar fi sa fie mai atenti la acest concurs, ca nu e o joaca, si daca e dragoste adevarata, e bine si partea financiara ca sa porneasca in viata cu dreptul;despre nominalizari am mai zis: mamelor nominalizati voi ,nu cum zic fetele, ca atunci ce facem¿bine ar fi sa fie penalizate cine tine cont de fete, ca sunt filmate si cei din staf vad si nu trebuie procedat asa;multumesc;

  2. 89
    nicol Says:

    CUPLUL EDINA-DRAGOS E COPIA FIDELA A CUPLULUI ELENA-ALIN,EDINA SE INDRAGOSTESTE LULEA DE UNUL MAI SMECHERIT!O SA FIE ACEEASI POVESTE,SIGUR!EA E SI PREA PISICOASA,CAM FALSA!

  3. 88
    ilinca Says:

    Daniela a avut timp suficient sa spuna ca-l cunoaste pe Victor.D-na Mirela a fost cat se poate de explicita cand a spus despre secretul din casa.Merita o lectie usturatoare.Nu intamplator,profesional ,s-a indreptat catre Finante si Banci.

  4. 87
    merri Says:

    In aceasta editie fetele au o parere f. buna despre ele de ex. Daniela sa suparat ca a refuzat-o Adrian . Adrian este in baiat serios si nu face cuplu ca Victor pentru a ramane in casa. D-na Gina numai gura este de ea. D-na Mirela va rugam sa ajutati si mamele care sunt mai timide sau nu au cuvintele la ele cum este Marioara . Dragos daca nu simte sa faca cuplu sa nu faca. Edina si toate fetele din casa mai putin Diana fac cuplu de complezenta. Referitor la Alexandra “sa se mai gandeasca” cum spun teles. pai ea sa sarutat la 10 minute cu imaturul de Victor dupa ce s-au vazut, pe ea o intereseaza sa ramana in casa. Parerea mea este ca foarte multe fete ar trebui inlocuite.

  5. 86
    ilinca Says:

    D-na Mirela,va rog,nu mai folositi expresia,,a-si da cu parerea,,.Sunteti om de televiziune si avem pretentii de la dv.Mi-a placut de Diana,acum am multe semne de intrebare in privinta ei.Cand auzi,,ii iau gatul,,,nu poti sa nu intrebi de unde vine fata asta.

  6. 85
    Stella Says:

    Nu stiu ce vedeti asa de frumos la Diana… Dupa un timp va veti de seama de iesirile ei rele,dar sa lasam timpul sa vedem.

  7. 84
    Stella Says:

    Pana la urma trebuia sa fie schimbata si Gabriela,si dupa parerea mea o inlocuieste foarte bine Mirela.Felicitari! Nimeni nu este de neinlocuit.

  8. 83
    omi Says:

    cea mai frumoasa si desteapta este Diana iar Loredana merita sa ramana fiindca stie cand si ce tb sa spuna, catalin e de nota 20, andreea actrita consacrata a tv-urilor stie ce vrea dar ridica stacheta prea mult pt nivelul ei , alexandra e o gasculita dociala care spera la finala, edina desi pare firava are tarie de caracter isi urmareste ft bine telul.

  9. 82
    coco Says:

    Pacat de Edina pare o fata educata dar este lesinata dupa baieti este tipul Vuvuzelei tace si face,imi pare rau de ea Dragos este un mormoloc ca si maica-sa rade ca prostul si nu este in stare sa se exprime,nu intelegi nimic din ce vorbeste este ingramadit rau

  10. 81
    merri Says:

    Iarasi Cristine si Elene pe primul loc sa castige BANII . Recunosc ca au un papagal ……. dar vor in finala nu si casatorie. Diana va face cuplu si merita sa fie prima . D-na Gina a stiut tot , prima fata aleasa a fost Daniela apoi cand a auzit de scrisoarea secreta si schimbat optiunea si a ales-o pe Alexandra. Alexandra este o miorlaita prefacuta.

Pages: « 5994 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free