Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 29 28 27 26 25 [24] 23 22 21 20 19 … 1 » Show All

  1. 240
    Admin Says:

    Mesajul postat mai jos este pentru domnul Gigel.

  2. 239
    Admin Says:

    Nu este adevarat, toate comentariile sunt aprobate in limita in care se vorbeste decent. Singurul lucru este ca nu intotdeauna sunt aprobate instant, dar eu le analizez si apoi le public..nu favorizez pe nimeni. Va rog sa intelegeti acest lucru. Va multumesc

  3. 238
    ada Says:

    Mai bine schimbati titlul emisiunii in NORA PENTRU VICTOR,este nedrept sa se discute numai acest subiect,toate persoanele din casa sunt concurenti si asau aceleasi drepturi,dorim sa aflam bucuriile,supararile ,dorintele,s.a.m.d. ale tuturor celor din casa, toti au aceleasi drepturi si lasati baietii mai mult sa stea cu fetele pentru ca dupa atatea emisiuni inca sunt fete si baieti care nu se cunosc bine si e pacat.Si inca ceva,daca in contract exista un articol care sa interzica cuiva sa lupte ,sa spere,sa iubeasca pe cineva care are deja un cuplu,este un concurs si fiecare are dreptul sa se cunoasca cu fiecare,pentru ca un cuplu e doar asa o relatie de inceput, de cunoastere,de apropiere,ei nu sunt luati si gata sa nu se mai apropie nimeni de el sau de ea, parerea mea este ca este gresit cand e acuzat cineva ca desparte un cuplu,poate e mai potrivit cu acea persoana am avut atatea cazuri de despartire,ar trebui ca aceste cupluri sa se formeze cunoscandu-se mai bine unii cu altii fara graba pentru a avea sanse toti,nu dupa un zambet si doi ochi dulci la prima vedere,gata facem cuplu,este o parere a mea formata in urma celor vazute la tv.Astept pareri.

  4. 237
    Tilda Says:

    @ angia. Nu vreau sa comentez ce ai scris la adresa mea e parerea ta si eu o respect.
    Toti avem dreptul aici sa scriem,fara nervi,suparare si jigniri.
    Inteleg supararea ta , as vrea sa te ajut dar n-am cum.
    Nu o sa mai reactionez la astfel critici niciodata.

  5. 236
    cristina Says:

    aceasta emisiune mai bine s-ar numi familia adams(balan),aproape zilnic vedem un baiat cu carente de comportament ceea ce devine plictisitor.orele de difuzare sunt neadecvate,telefoanele telespectatorilor sunt alese cu multa grija ,suni si intr-un tarziu reusessti sa obtii legatura dar esti intrebat despre ce vrei sa vorbesti.cat despre cupluri abia daca amvazut cate ceva din ce au facut.edina-dragos sunt draguti ,cred ca se potrivesc.alexandra-victor ori se cunosc de afara ori fac cuplu numai pt.bani.diana-ionut un cuplu ciudat,din partea ei parca nici n-ar fi vorba de sentimente,a facut o alegere prea calculata iar el este prea moale.alexandru-irina un cuplu vesel si dragut.

  6. 235
    Gigel Says:

    Multumesc si celei ce administreaza acest site.

  7. 234
    Gigel Says:

    Postati ce va convine,de neinchipuit ce se petrece.

  8. 233
    Gigel Says:

    O postare normala rezultata din emisiuni.

  9. 232
    Gigel Says:

    Angia joci fals, Andrei nu a avut nici un rol in cistigarea concursului el si Silvia au crezut ca e mai bine sa nu fie falsi si sa cistige banii.Iulia pe vocea ei a pierdut ,din comportarea ei care a lasat de dorit la fel se intimpla acum cu Ionut un tinar si Diana o femeie matura care ar fi posibil sa iasa ceva.Despre finala saptaminii am ramas cu un gust amar cum a manipulat Mirela pe Victor sa nu fie la eliminare ca sigur pleca.Dezamagire pina cind acest domn Goe sa ne strice vizionarea emisiunilor,Pina cind Mirela?

  10. 231
    mira Says:

    Din nou cei de la antana 1 si-au dat in petec! De ce nu s-a respectat regula jocului? Baiatul de pe ultimul loc trebuia sa intre in cursa pentru eliminare, daca unul din baietii nomonalizati era protejat. Nu e corect fata de baietii fara mame, atunci de ce i-ati mai lasat sa intre in concurs daca ei din start nu au nici o sansa? Pe de alta parte, cand mamele au facut nominalizari le-ati chemat separat si le-ati rugat sa pastreze secret numele fetei nominalizate pentru a nu influenta celelalte mame. La fete de ce nu s-a procedat la fel? Unde scrie ca numai baietii fara cuplu si fara mame trebuie nominalizati? Poate ei vor face un cuplu mai tarziu, dar vor sa fie siguri de ceeace aleg.

    Reply

Pages: « 5994 … 29 28 27 26 25 [24] 23 22 21 20 19 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free