Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 28 27 26 25 24 [23] 22 21 20 19 18 … 1 » Show All

  1. 230
    mira Says:

    Cuplul Alexandru – Irina e cel mai dragut cuplu de pana acum, ceilalti sunt niste falsi. Victor si Alexandra sunt copie fidela a cuplului Elena si Alin de la npm 5. La fel ca si Elena , Alexandra si familia ei nu vad deocamdata cine e cu adevarat Victor, oricat ii spun ceilalti adevarul, ei nu cred. Sper insa ca pana la final, la fel cum Elena a stiut ce sa faca , sa se trezeasaca si Alexandra la realitate, pentru ca altfel imi pare rau pentru ea si pentru timpul pierdut.Edina si Dragos sunt foarte diferiti, ea e prea finuta pentru el, iar Diana si Ionut sunt ca mama si copilul. Diana l-a ales pe Ionut pentru ca a vazut ca e o fire mai linstita , mai slaba si si-a dat seama ca il poate manevra cum vrea ea. Ea vrea sa fie exact invers de cum era sora ei. Dar la fel cum sora ei nu a mai suportat sa fie manipulata de un barbat autoritar, la fel si Ionut nu va suporta la nesfarsit tutela Dianei. Marius e un baiat super, imi pare rau ca fetele nu au avut destula rabdare sa il cunoasca si i-au dat mai multa crezare unui Victor sau mamei lui. Eu cred ca s-ar porivi cu Daniela. Ce daca e putin mai grasuta? Daca ar mai da jos cateva kg. ar fi de departe cea mai frumoasa fata din concurs, pe langa faptul ca e desteapta, finuta si cu mult bun simt. Eu in locul lui as incerca sa o cunosc mai bine si chiar sa o ajut cu experienta sportiva, sa slabeasca putin.Daca nu , mi-ar placea sa-l vad chiar si cu Sanda. La ea e invers la corp e O.K.dar la fata e putin mai uratica. Dar pana la urma conteza cel mai mult firea omului, sufletul lui si apoi frumusetea exterioara.

  2. 229
    doinitza Says:

    mirela a gresit cand s-au facut nominalizarile ptr. baieti,ea a spus ca daca unul din cei doi va fii protejati atunci automat intra pentru eliminare ultimul baiat cu cele mai putine voturi.la urma mirela a pus-o pe andreea sa aleaga al doilea baiat. NU SUNTETI CORECTI NU MAI TREBUIE SA VOTAM OAMENI BUNI CA CEI DIN STAF TOT CE VOR EI FAC.RUSINE SA VA FIE

  3. 228
    gardul Says:

    APROP’O DE VICTOT CU SALVAREA…LA TOATE EDIITIILE FACETI ASA II PROTEJATI CAND TREBUIE,DUPA CARE II ARUNCATI PESTE BORD,ADUCETIVA AMINTE CE AT FACUT CU VLAR SI VERONICA DE LA NPM4,LA INCEPUT ELENA NPM5 DUPA CARE A PRINS PRIZA LA PUBLIC SI ATI ARUNCAT-O PESTE CRISTINA .(IULIA ERA PREA MOLDOVEANCA SI LA VARSTA EI ERA DE ASTEPTAT CA-L VA IMBROBORI PE VALENTIN,DOAR ASA FAC……ETC..ETC..

  4. 227
    gardul Says:

    EU NU AM SPUS CA NU SE POTRIVESC,DOAR….SUCCES REZERVAT CUM AM SPUS SI LUI ELENA SI ALIN SI SE PARE CA AM AVUT DREPTATE….SUCCES REZERVAT.ELENA DE NPM5 AVEA CARACTER MULT MAI PUTERNIC,PRIZA LA PUBLIC IN SPECIAL CEL MATUR SI IN VARSTA SI TOT A CLACAT…DAR EDINA MI SE PARE MULT MAI SENSIBILA,FIRAVA,MATAITA CUM VRETI SA O LUATI…IN SCHMB PAREREA MEA E CA DRAGOS SE ABTINE,DAR CAND EXPLODEAZA ..DA PESTE ARAGAZ……
    VICTOR E PRINS IN PROPRA SLABICIUNE,ANTURAJUL DE CARTIER CU BANI SUFICIENTI DE LA PARINTI…DAR ALTII SUNT DE VINA.
    PENTRU FAMILIA “ADRIAN” …E CACIULA PREA MARE,SE POT ANTELEGE PRINTRE CUVINTELE CELOR LALTE MAME O GROAZA DE LIPSURI LA CEI DOI…DIALOG PUBLIC,MENAJ,DEZORDONARE,IGIENA CORPORALA…MULTE…MULTE..REPET CACIULA PREA MARE.
    ANDREEA REPET E ISPIA COLABORATOARE DE LA CEI DE LA SYNEVIZION SI EXPRESILE CUVINTELOR O DAU DE GOL….
    PE VICTOR LA-TI SALVAT MISELESTE…LA LIMITA REGULAMENTULUI,VORBA CELOR DIN FOTBAL SUNTETI ACOPERITI DE REGULAMENT.

  5. 226
    ANA75 Says:

    Dragi,organizatori am stat si am citit com. altora si am sesizat ca nu numa eu sant de parere ca Andreea nu poate sa fie nora saptamanii mai bine de 80% nu o plac pe ea si totusi ea este nora saptamanii tiind sa cred ca emisiunea aceeasta nu e pe bune.INCERC SA INTRU DE LA NPM2 IN LEGATURA CU CONCURENTII SI PANA ACUMA M-AU TOT DUS CU ZAHARELUL,am crezut ca e pe bune emisiunea dar se pare ca nu e RUSINE PT EMISIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!CRED CA NICI EU NU O SA MA MAI UIT LA ACESTA EMISIUNE NU MAI ARE ROST SA-MI BAG BANII IN EL .PACAT,PACAT,PACAT……IAR FINALA ERA MAI BINE DACA RAMANEA VINERI SEARA!!!!

  6. 225
    angia Says:

    Tilda, Myrela, Gigel : datorita voua nu a castiga competitia cuplul Iulia/Valentina !!! L-ati ridicat in slavi pe Andrei …

    Cei trei (fara mame) JOACA FALS

  7. 224
    ANA75 Says:

    Hai sa nu fim rai Edina nu este ca Elena de la NPM5 eu cred ca se potriveste cu Dragos.SInu inteleg de ce sa se cere afara?!Si nu cred nici ca Dragoe e primitiv mie una imi place cuplul EDINA-DRAGOS!Mie nu imi place cuplul VICTOR-ALEXANDRA!!!!!!!!!!!!

  8. 223
    ANA75 Says:

    SI NOI CEREM SA SE MAI TERMINE CU PROSTIILE LUI VICTOR! Vrem sa stim este un show matrimonal sau este un circ? Sincer dar ne-am cam plictisit de Victor si Gina.Vrem sa vedem ce fac cuplurile evolutia lor cum se iubesc nu ce face Victoras si cu cine se mai cearta.IAR CU VOTURI NU SANT SIGURA CA ESTE ASA FIINCA CHAR MA UIT SI OBSERV CA EDIN ARE CELE MAI MULTE VOTURI IN TIMPUL SAPTAMANII IAR LA SFARSIT ANDREEA ARE PESTE 40% DIN VOTURI. Nu ca as avea ceva cu ea dar eu asta vad cand votez si ma uit pe net.Draga Mirela te rugam in numele mai multor fani care urmarim aceasta emisiune inca de la prima editie sa lasati baietii in casa fetelor mai mult ca asa o sa se cunoasca si cupluriile mai bine si o sa mai vedem si noi altceva decat prostiile lui Victoras.Va multumi si credem ca o sa tineti cont de cererile noastre

  9. 222
    Gigel Says:

    Chiar asa Victor urma sa fie la eliminare,ati precizat ca daca baietii nominalizati de fete sint protejati la eliminare urma baiatul de pe ultimul loc,de ce va bateti joc de noi.MIRELA am avut incredere in tine,te am susutinut cind te criticau fata de Gabriela si acum o dai cu bita in balta va plateste bogatii dela Constanta? Va pierdeti audienta ANTENA 1.

  10. 221
    myrela Says:

    intradevar vom avea o editie care se va invarti numai in jurul lui victor…fiindca el e genul de copil care va face o gramada de gafe..oare ce gandesc celelalte fete despre faptul ca se discuta tot timpul numai de victor.?
    Oare cand vor intelege berbecii astia de realizatori ca vrem sa vedem ce se intampla cu toti concurentii nu numai cu mucosii care vor sa se insoare.. in editia trecuta ionut acu victor…
    Si ati avut dreptate moderatoarea iar a gafat punand-o pe andreea sa nominalizeze din nou. astia cred ca daca pleaca victor nu o sa mai aiba ce sa ne arate. La cat sunt de inventivi asa o fi……..

Pages: « 5994 … 28 27 26 25 24 [23] 22 21 20 19 18 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free