Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 20 19 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 … 1 » Show All

  1. 150
    Tilda Says:

    Din punctul meu de vedere era bine ziua de vineri pt finala saptaminii ,era cam lunga 4 ore jumate,ajungea 3 ore.Acum daca pune pe sambata dupa masa de la ora 14 si numai 2 ore va fi mai bine?Pentru mine nu.La sfirsit de saptamine mai mergem si noi de acasa sau vin musafiri ori avem alt program.Dar nu ma pling ca o sa ma uit seara sau cind o sa am timp la youtobe.

  2. 149
    gardul Says:

    E LUNGA PRAPASTIA DINTRE BAIETI SI CERINTELE EDINEI,NIVELUL IMPUNE UN INTELECTUAL FINUT,ELEVAT,FAMILIST SI CU ALT NIVEL FATA DE CE A GASIT EA IN CONCURS,LILIANA A SIMTIT ACEIASI PROBLEMA,DAR PUTIN DIFERITA LA CARACTER DINTRE CELE DOUA.
    .

  3. 148
    flavia Says:

    d-na Gina vorbeste ca o moara stricata, o persoana care chiar daca nu are dreptate isi da singura si ii place sa se auda
    Victor – un imatur si incult
    Diana e venita fix pentru bani
    D-an mariana si Ionutz sunt de nota 10
    Catalin face pe desteptul si se vrea manevrant si psiholog.
    Alexandru este cam dubios.
    Adrian are dpreptate in felul lui , ce sa caute la maritat fete de 19 ani? El are o varsta si experienta de viata.
    D-na marioara este o femeie simpla atacata de d-na gina care simte ca Adrian este puternic si vrea sa-i inlature.
    D-n Gabriela nu are simtul raspunderii si intoarce vorba in favoarea ei.
    Dragos un fante plin de el
    Edina da impresia ca este stearsa dar stie exact ce vrea.
    Andreea se incurca propriile vorbe, nu stie sa se faca inteleasa.
    Marius se vrea un fel de Andrei. Vom vedea.
    Irina este copilaroasa dar stie ce vrea.
    Daniela si Elena nu sunt potrivite cu emisiunea
    Sanda este o fata buna dar naiva, are prea multa incredere in ceilalti.

  4. 147
    delta Says:

    Nu vad un sezon rasunator ,se cupleaza fiecare pentru ca asa trebuie,folosesc aceleas replici ,fetele sunt prea mici pt 50% din baieti.Ionut nu are nici sare nici piper,Dragos cocalar,de victor nici nu mai exista cuvinte,ceilalti baieti chiar daca nu sunt perfecti mi-e drag sa ii ascult , cu bune cu rele ma fac sa ma uit la ei.In ceea ce priveste fetele este primul sezon cand nu am o preferata.Slab —nu ne tine in priza.

  5. 146
    jeny40 Says:

    Organizati va rog un grup Fan Andreea…

  6. 145
    jeny40 Says:

    Andreea e cea mai tare…Votati andreea mireasa saptamanii

  7. 144
    valentina Says:

    Andrea il place pe Robert.El este cei care a stat putin.

  8. 143
    Alina Says:

    De-abia astept perioada in care baietii sa aiba acces in casa fetelor si sa aiba cu adevarat ocazia de a se cunoaste ( nu doar 30 min cu toate.. ) . Este clar ca-si doresc atat fetele cat si baietii sa se cunoasca mai bine ! Practic, sunt obligati sa dea nume, ca apoi, cei NEnominalizati sa se simta , in caz de nereusita cu cei nominalizati ( vezi caz-ul Sandrei) ca a 5-a roata de la caruta. Sunt impinsi de la spate sa formeze, mult prea repede, un cuplu. Prea multe eliminari, pana a se cunoaste concurentii mai bine intre ei.Doamna Gina este o femeie de nota 10, ceea ce nu as putea spune despre baiatul dumneaei, Victor. Oricat incearca sa-l “scuze”ca este provocat, sau ca in afara emisiunii este un alt om,banuiesc ca in sinea dumneaei stie ca baiatul are probleme de comportament, noua, telespectatorilor, asta ne-a aratat baiatul…ca are mari probleme de comportament si personalitate deloc. ALEXANDRU este un baiat simplu …in complexitatea lui…imi place felul sau de a fi si poate va incerca sa o cunoasca mai bine pe DANIELA. Va voi urmari in continuare cu mare drag. Imi place tare mult doamna Mirela B.V.

  9. 142
    merri Says:

    D-na Mirela vrem ca vineri seara toate fetele sa dea 3 nume de baieti care le plac indiferent ca au cuplu sau nu . O sa vedeti ca se schimba situatia altfel nu fac nici un pas din cauza orgolilor si sa fie incurajati sa nu tina cont ca are cineva cuplu la fel si baietii ca acum se cunosc mai bine si au ramas mai putini .

  10. 141
    merri Says:

    Asteptam imagini dar in zadar numai prostii dati pe post. Doua ore sa spuna Andreea daca il place pe Dragos . Ca moderatoare trebuia sa nu luati partea nimanui , si ce daca il place, o sa faca si concurentii NPM 6 cum au facut Andrei si valentina . Sa se schimbe daca vor sa fie incurajati ei nici nu se cunosc bine si vreti cupluri . Toate fetele sunt pline de ele si in realitate nu au ce arata fata de unii baieti. Ce este atat de rau ca Adrian vrea o alta fata . Cu cine sa faca cuplu cu Irina care bufneste in ras tot timpul o malaca mare si invidioasa . Eu cred ca Alexandra il cunoaste de afara pe Victor nu Daniela si este o intelegere intre ei .

Pages: « 5994 … 20 19 18 17 16 [15] 14 13 12 11 10 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free