Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 160
    Admin Says:

    Finala Saptamanii va fi sambata de la ora 14

  2. 159
    alice Says:

    nu inteleg dc nu lasati baieti in casa.parerea mea este ca andreea este o mincinoasa pentru ca in toaleta ia spus doamnei gabriele ca il place pe dragos dar in fata edinei nu a mai recunoscut.e clar ca este indragostita de dragos si ca il va desparti de edina asa cum a afirmat ca daca i place de cineva va lupta cu toate puterile.ar fi trebuit sa upte inainte nu aum cand dragos a format un cuple.Va ros sa-i transmiteri edinei sa fie tare si sa nu renunte la dragos pentru ca sunt facuti unul pentru altu.lasati emisiunea vineri seara pentru ca altfel va pierdeti audienta ffff mult

  3. 158
    simona Says:

    pacat……mie una mi se pare ca ne ati lut drept fraieri pe noi telespectatorii,ne luati bani pe mesaje pe telefoane dar de cerintele noastre nu tineyi cont,stiti ce ati distrua emisiunea cu totul.acelasi lucu a facut doamna vaida si la kanal d a sucit orele de vizionare si asa a strict tot,tare ma miram sa fie bine daca la ti mutat pe antena…………………veti pierde audienta multa multa o mare porcarie

  4. 157
    timi Says:

    de ce nu se mai difuzeaza vinerea?
    v-ati speriat ca ramaneti fara audienta din cauza emisiunii dansez pt tine…
    m-am scarbit de atata dans…

  5. 156
    roxy Says:

    nu stie nimeni de ce nu se mai difuzeaza finala saptamanii? astept un raspuns.

  6. 155
    crina Says:

    Imi place f.mult aceasta emisiune, dar orele de difuzare sunt foarte nepotrivite. Ar fi fost mai bine sa fie orele de difuzare la fel ca la editiile trecute. Nu stiu de ce nu mai este finala saptamanii vineri seara.Pacat, cred ca multa lume abia astepta emisiunea. Parerea mea este ca va scadea f.mult audienta din cauza aceasta. Nu se poate face nimic in acest sens?
    Despre concurenti ce sa spun? Imi place f.mult de Edina Este o fata cu capul pe umeri, nu este prefacuta. A spus o telespectatoare ca s-a bagat peste Sanda. Este un show matrimonial, un concurs, ea a facut ce a simtit, la fel de bine putea sa faca si Sanda.Oricum lui Dragos nu i-a placut de ea, chiar daca nu ar fi facut un cuplu cu Edina, Sanda n-ar fi avut nici o sansa. Andreea este o prefacuta, nu stie ce vrea, nu-i place de nici un baiat din casa, joaca teatru, acum nu stie cum sa-si scoata camasa, oricum Daniela a spus adevarul, nu avea nici un interes sa minta.Andreea nu vrea sa recunoasca deoarece stie ca Daniela nu are dovezi, dar s-a vazut f.bine dupa ce s-a intamplat, bineanteles cine are ochi sa vada.

  7. 154
    valerie Says:

    e clar ca elena minte cu nerusinare,dar nu inteleg de ce sare in sus daca nu are habar de discutie???ma bucur pt diana si ionut,se potrivesc…edina..o prefacuta.andrea falsa total.sanda o draguta,imi place ca e sincera.d-na gina o bomboana de femeie.este cu dreptatea.catalin un baiat ok,dar cam vorbaret..adrian oare ce cauta in concursul asta?afara…esti un mitocan..nu prea se vede educatia de care tot ne spui si te lauzi..unde e scoala mult laudata?mai bine ai da cu praf de mers spre casa.

  8. 153
    gabi Says:

    Lasati baietii sa intre in casa ,deoarece emisiunea devine plictisitoare. Reveniti cu finala vineri,deoarece va pierdeti audienta.

  9. 152
    gabi Says:

    Nu este bine ca ati schimbat ziua finalei. Lasati baietii sa intre in casa fetelor, altfel emisiunea devine plictisitoare.

  10. 151
    mariana Says:

    andreea e urata cu spume si ffff penibila.o mincinoasa si s a gasit si dintoasa de elena sa comenteze .sa si vada de nasul ala barnos si sa nu mai minta.

Pages: « 5994 … 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free