Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    lili Says:

    si daca s- ar fi intamplat ceva intre ei ce?

  2. 69
    bianca Says:

    nu cred ca au avut relatii intime insa nici nu cred ca se jucau cu becul,cred ca se sarutau si ei ceva mai pasional si cu mai multe mangaieri insa mai departe de atat nu cred ca sa ajuns si nu ar fi un motiv de descalificare.Sper ca cei din staf nu ii vor descalifica pentru asta tinand cont ca in casa s-au intamplat lucruri si mai nasoale de atat

  3. 68
    MARIUS Says:

    NU CRED CA ANCALCAT REGULAMENTUL DE LOC DACAI VORBA DE DESCALIFICARI ATUNCI TREBUIE SA O DECALIFICATI SI PE VERONICA SI IA A SARIT GARDUL ANSEAMNA CAI UNA DINTRE PROTEJATELE VOSTRE

  4. 67
    angel82 Says:

    Eu cred ca totusi s-a intimplat ceva intre ei.Nu cred ca a fost tocmai o joaca.Stau de mult timp in casa si cred ca avind in vedere ca sint de mult timp un cuplu au simtit nevoia de a trece probabil la un alt nive al relatie. In totusi trebuiau sa tina cont de faptul ca sint intr-un concurs unde se tine seama de niste reguli.Deci eu sint de parere a trebuie descalificati asa cum s-a intimplat si cu Elena si partenerul ei.Regulamentele sint facute pentru a fi respectate ca doar nu sunt Diana si Vali ma speciali..

  5. 66
    ana Says:

    Draga Simona. Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar Elena si Bogdan nu au fost descalificati pentru ca au folosit un limbaj trivial. Acesta a fost un pretext pentru cei de la kanal D. pentru ca nu aveau dovezi concrete ca s-ar fi intamplat ceva intre ei, si au bagat si ei chestia asta cu limbajul trivial ca sa aiba motive mai multe si mai intemeiate, pentru ca daca acesta ar fi fost motivul adevarat si cel mai grav, i-ar fi descalificat cu mult inainte de faza cu boilerul. Si apoi, sa fin realisti, Elena si Bogdan nici nu prea eraui favoritii Gabrielei. Pe cand cu Diana se schimba situatia. Eu sunt convinsa ca nu va fi descalificata, pentru ca “tati” deja a intervenit unde trebuia. Voi chiar credeti ca Diana este SFANTA FECIOARA MARIA? sa fim serriosi! Ea cand este atacata sau acuzata de ceva (pe buna dreptate de fiecare data), isi tine spiciul interminabil in care spune foarte multe si de fapt nimic, spici pe care il incheie cu replica “spuneti ce doriti in continuare ca eu oricum nu m-am suparat si nici nu am sa ma supar”. Lucru care nu este deloc adevart, pentru ca daca nu s-ar supara nu ar mai vorbi minute in sir in care repeta ca ea nu s-a suparat. Dianei ii place sa fie doar laudata si nu accepta niciodata criticile si faptul ca omul este supus greselii si deci si ea poate gresi. Eu nu am auzit-o niciodata sa spuna (cand a fost acuzata ca se lauda) “da am gresit atunci cand am spus ca am avere, nu trebuia sa fac asta”, dar ea a mintit cu nerusinare tot timpul ca nu s-a laudat, desi i s-au aratat mereu materiale in care asta facea. Si exemple de acest gen sunt foarte multe. eu sunt sigura ca nu aceasta este adevarata Diana. Daca ar fi asa cum spune ea, ar insemna ca este perfecta, si nu exista om perfect. Deci cei care o laudati, mai meditati putin asupra acestui aspect, incercati sa-i analizati mai mult si mai bine comportamentul si veti vedea ca nu e chiar asa de perfecta Diana. Eu nu apreciez la un om bunatatea sau rautatea, ci sinceritatea . Toti oamenii au in ei si bun si rau. Diana incearca din rasputeri sa-si arate doar bunatatea. Un om sincer lasa sa i se vada si partea rea. Daca esti un om sincer nu ai cum sa tii ascunsa la infinit latura mai putin buna din tine.

  6. 65
    andreea Says:

    nu ar trebui descalificata cred ca a fost o joaca

  7. 64
    anca Says:

    Elena si Bogdan :) ) am gresit

  8. 63
    anca Says:

    eu zic ca da …au incalcat regulamentu
    si in camera de hotel si in apa ar trebui descalificati ..ca si Elena si Cristi chiar daca nu au fost imagini

  9. 62
    ileana Says:

    afara cu ei,sa incalcat regulamentul

  10. 61
    dina Says:

    nu cred ca Diana ar trebui descalificati pentru o joaca, daca sunt mai seriosi se crede ca au probleme in cuplu, daca s-au jucat putin (asta este joaca ce au facut ei), faceau ghidusii, se considera incalcare de regulament. Au fost lucruri mai urate ce s-au facut in casa ex. vocabularul murdar al Veronicai la adresa mamei doamnei Lacramioara m-a facut sa plec din fata televizorului ,sau Cristina, cand ii sare mustarul face foarte urat

Pages: « 13 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free