Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 124
    anonim Says:

    cei tot criticati sunt si ei oameni voi dak ati fistat impreuna atatea luni fara sa faceti nik si apoi sa fi sg langa pers iubita sa stai k prostu oricum sunt cei mai tari si o sa castige premiul cel mare se potrivesc si se iubesc asta se vede clar sunt frumosi si se potrivesc da lumea e invidioasa pe ei diana si valy cei mai tari succes in cont si nu bagati in seama toate rautatile va iubesc mult

  2. 123
    saby Says:

    Lumea de aksa toti cu gura pe ei “sa fie descalificati”. Ca ce au facut, ca au stat in baie?? pe intuneric. Eu nu am inteles o chestie: nu au voie sa faca sex. Nici macar la dus????

  3. 122
    anca Says:

    sincer, cred ca au incalcat regulamentul si dupa fata dianei, care afisa placere, da …l-au incalcat. valentin nu merita sa fie batjocorit de diana sau de tatal ei. nu-l vor sub nici o forma si va avea de suferit. pacat de el

  4. 121
    kmy Says:

    diana este o fandosita fara pereche,si nu prea stie sa se descurce cand e incoltita,vali este ok,dar diana este falsa

Pages: [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free