Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

  1. 1
    pop mara Says:

    Au incalcat regulamentul!Intrebati-o pe Diana la cati ani s-a casatorit bunica ei?Seamana cu ea!Nu se poate abtine de la dragalasenii masculine!

  2. 2
    mynola Says:

    nu sunt de parere k au incalcat regulamentul dar fii cel mai strans cuplu normal ca tr sa dea in el nu e corect

  3. 3
    ana Says:

    cu siguranta o sa fceti cu cei doi asa cum ati facut cu elena si bogdan,e cel mai puternic cuplu si nimanui din casa nu-i convine asta, si veronica ar trebui data afara pt ca si ea aincalcat regulamnetul cand a sarit gardul,mie personal aceasta emisiune este o facatura,voi regizati totul asa cum va convine,rusine daca ii dati afara pe cei 2,rusine,

  4. 4
    issa Says:

    Nu consider ca au facut ceva grav cel putin in imaginile care sau dat nu arata nimic indecent,diana era imbracata vali la fel atat ca iau gasit in baie,si gabi mai punea paie pe foc cu intrebarile ei numa sa`i scoata pe ei in fata “unora” faza mai neplacuta.vai vai de parca restu sunt niste”sfinti”:))aa si inca ceva vlad cnd a fost prins in baie cu alina ei dc n`au fost descalificati pt k si ei au sustinut k nu au facut nimic;),veronica a sarit gardul nu a fost descalificata nici o pedeapsa minima nu a primit si multe alte lucruri asa k nu consideri k nici diana si vali nu trb sa fie descalificati dar dk s`ar dovedi sa fie asa as avea multe semne de intrebare celor de la KanalD n`as vrea sa cred k ar putea sa joace”murdar”;)

  5. 5
    ELENA AGNITA Says:

    referitor la cuplu diana si valentin sigur ca s/a incalcat regulamentul conform contractului semnat la intrarea in casa npm4 s/a vazut destul de clar ceea ce au facut ei in baiepentru ca vali cind au fost surprinsi in fapt isi tragea camasa la spate iar diana avea parul ciufulit oare de ce,,va mirati ,ei nu pot avea niciun drept de a se disculpa ,rusine sa le fie , ma intreb cei care i/au insotit unde au fost in acel timp ,varog din suflet sa fie descalificati fara niciun fel de comentariu pt ca sint vinovati , asa cum au fost descalificati elena si bogdan asa sa fie si diana si vali cred ca trebuie aplicata si lor nu trebuie sa se faca diferenta asfel descurajati telespectatorii si vor crede cu adevarat si ca noi contam nimic pentru ei si pentru dv. v/a facut de rusine si pe dv.pentru ca nu sinteti capabili sa luati masuri cu ei nu trebuie sub nic/o forma iertati nu cred ca nu respectati legea va rog sint un fan inrait al postului dv.ce cu unoare il conduceti nu ma descurajati

  6. 6
    dor Says:

    Consider ca ar trebui descalificati pentru ca oricum au incalcat regulamentul, care nu permitea prezenta baietilor in camera fetelor. Eu cred ca ei erau infierbantati dupa cina romantica si restul, stiau ca sunt singuri si nu pot fi surprinsi deoarece ceilalti erau la masa, iar ca sa faci sex nu este neaparat necesar sa fii dezbracat si nici sa fii in pozitie orizontala. Diana si-a atins scopul pentru care a venit in concurs, deja este in prim plan, a fentat destui fani prin teatrul ieftin de fata simpla si educata, este oricum miliardara, asa ca poate pleca linistita si apoi in narcisismul ei nu-i ramane decat sa astepte ofertele. Intr-adevar fata asta nu vorbeste niciodata de mama ei, are o legatura mult prea stransa cu tatal ei, si-a permis sa o jigneasca pe Giorgiana spunandu-i ca este urata, ea uitand sa se uite in propria-i gradina. Ce legatura are Veronica cu hormonii celor doi, eu nu inteleg.

  7. 7
    alina Says:

    nu consider ca au incalcat regulamentul si nu ar trebui descalificati; asa cum au spus si mai sus nu sunt singurii si asa cum ceilalti concurenti nu au patit nimic nici macar o penalizare asa ar trebui sa se intample si in cazul lor; sunt un cuplu frumos si puternic

  8. 8
    emilia Says:

    Da! si ptr. asta ar trebui macar sa recunoasca, dar de la Diana nu ma astept la asa ceva. Diana este ffff mincinoasa. Aranjarea cuvintelor in fraza altfel decat sant prezentate si trecand peste raspuns cu o alta intebare deja este prea mult. Este jignitor si suparator in acelasi timp ptr. toata lumea. Diana ar face un cuplu perfect cu Vlad si Lacramioara, ptr. ca numai ei au fumuri de vedete si sant plini de strategii. Diana are un caracter urat si pe fruntea ei scrie PROASTA.Afara cu toti ciudati.

  9. 9
    irene Says:

    este clar ca au incalcat regulamentul si mai clar este ce au facut in camera; merita sa fie descalificati!!! la fel ati facut si cu elena si bogdan,a fost aceeasi situatie. ar fi nedrept sa se treaca cu vederea

  10. 10
    corinaa Says:

    ar trebui descalificati…cum si elena si bogdan au fost si acestia ar trebui sa fie….ei normal ca nu vor recunoaste ce au facut….dar oare de ce a stins lumina si s-au dus amandoi?este logic ca cei 2 au intretinut relatii s*xuale…

  11. 11
    Maria Says:

    Eu cred ca ar trebui sa fie descalificati,chiar daca sunt cel mai puternic cuplu din concurs asta nu inseamna ca au alte drepturi…totul este egal nu?
    Si pe cuplul Elena si Bogdan au fost descalificati…asa ar trebui si acest cuplu
    Mie chiar imi place di diana…este o fata simpatica,educata….dar trebuia sa respecte regulamentul.

  12. 12
    Issabella Says:

    Nu consider k au incalcat regulamentul..i-au gasit imbracati nu erau dezbracati…nu erau unul peste celalalt …deci eu nu consider k s-a incalcat regulamentul..dar bineinteles pt k sunt un cuplu puternic trebuie sa bagam zanzanie si sa-i dam afara nu? imi pare rau dak doar pt atat faceti voi mare caz. totusi dak erau dezbracati dak ii prindeau unul peste altul..atunci da..dar asa…? vlad knd a tras-o pe alina de mana in baie de fapt in wc si au stat cva acolo si cu usa inkisa cum a fost? sau la ei nu s-a luat in considerare? hai sa fim seriosi si sa gandim ca niste oameni maturi.

  13. 13
    ileana Says:

    normal ca au incalcat regulamentul.aducetiva aminte si de intimplarea cu elena si bogdan care au fost descalificati din acelasi motiv cu toate ca n-au fost siguri ca au avut relatii intime sau nu.diana si vali trebuiau sa se gindeasca ca pot fi judecati la fel

  14. 14
    silvia Says:

    nu mi se pare corect sa fie descalificati pt.ceva ce nu au facut si gabriel nu stiu de ce nu se comporta cu toti concurentii la fel gandesti ca ar avea ceva cu diana si vali pt.ca alti au incalcat regulamentu si nu sa comportat asa cum sa comportat cu diana.oricum eu sper ca pt.atata nu o sa fie descalificati si o sa castige concursul ca merita.

  15. 15
    silvia Says:

    si alti au incalcat mai grav regulamentul si nu au fost descalificati si nu as vedea de ce ar fi ei descalificati.gabriela cred ca are ceva cu diana si vali dar nu stiu de ce nu se comporta cu toti la fel asa ar trebui.

  16. 16
    Monica Says:

    Nu consider ca au incalcat regulamentul. Nu reiese ca au intretinut relatii intime, daca este asa , sa se arate. Imi amintesc cindva ca si Vlad cu Alina au fost in baie si nu a mai pus nimeni problema descalificarii. Ar fi pacat, Diana a tinut audienta, Vlad , Lacramioara si veronica.

  17. 17
    adela Says:

    eu cred ca ar trebui sa fie descalificati

  18. 18
    maria Says:

    chiar alceva nu aveti s a vb numai despre diana si vali,m ai bn uitativa la handicapata de daniela si paula cum se coomporta ,nu i mai dati d mna gabriela voie s a mai tipe la daniela ca o esterica asa se vede si e pacat isi bate joc de toti i a taie si spinzura uitativa.

  19. 19
    larisa Says:

    nu cred ca au incacalcat regulamentul
    nu trebuie sa fie descalificati
    eu cred ca gabriela favorizeaza unii concurenti

  20. 20
    DOINITA Says:

    DACA VOR FII DESCALIFICATI DIANA SI VALI ATUNCI ESTE FACATURA TURCILOR SI A CELOR DE LA CANALD . PE VERONICA DE CE NU AU DESCALIFICATO CAND A SARIT GARDUL? SA VA MAI DAU SI ALTE EXEMPLE?

  21. 21
    mariana diac Says:

    nu cred ca diana si valentin au facut ceva sa fie descalificati e o oberatie.sa calculam un pic ce fel de persoane sunt si nu cred ca ei doi pot face asa cevasint 2 persoane foarte inteligente asa ca terminati cu comentari de genul asta.lacramioara sa termine cu mahalaua care o face sa fie o femeie serioasa pacat de baiatu care il are e frumos dar nici el nici ea nu stie sa se comporte.restu de mame la apreciez fff mult si le pupic .cristina imi esti fff simpatica si fi mai aproape de diana ca e o fata bine educata si ai ce invata de la ea.imi place ca te potrivesti cu lucu fiti aproape unu de celalalt.si tie la fel diana si valentin.va urmaresc in fiecare zi dupamasa numai ca lucrez si vin tirziu ori cum nu pierd nici o emisiune .va pup de la mare distanta din spania pupici la toti concurenti si lu GABRIELA

  22. 22
    mia olteanu 2009 Says:

    Valentin a gresit cind a stims lumina,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie descalificati. atunci ce sa mai zicem de Vlad si Alina cind erau in WC amindoi,Allina ciufulita,fara microfon si a stat mai multe minute decit cei doi.daca erau gasiti intr-o alta ipostaza as fi fost de acord,dar erau imbracati decent,pregatiti sa coboare la masa. De ce Gabriela nu a fost atit de inpulsiva si cu Veronica cind a sarit gardul.Ea nu a incalcat regulamentul ?
    Nu mi se pare corect ceace se intimpla.

  23. 23
    gaby Says:

    Nu cred ca Diana si Vali au incalcat regulamentul deoarece atunci cand au fost surprinsi in baie de camerele de filmat erau imbracati si pareau a fi linistiti.Cazul celor doi este diferit fata de cel al Elenei si al lui Bogdan.Cei doi vorbeau urat in emisiuni aduceau acuzatii uneori nefondatenu aveau un limbaj necenzurat si mai ales si-au exprimopinia ca isi doresc sa plece acasa.Nu cred ca ar trebui sa asemanam cele doua cazuri pentru ca sunt total diferite.Valentin este un baiat linistit niciodata nu a folosit un limbaj murdar si sa comportat ca atare .Diana la fel este o fata foarte educata si respectoasa intodeauna vorbeste frumos cu cei din jur si are un comportament impecabil.Cei doi sunt doua persoane foarte educate si nu cred ca au incalcat regulamentul pe ultima suta de metri.Ce pot sa mai spun aceasta este parerea mea ceilalti puteti spune ce doriti dar eu imi sustin parerea.Pana la urma comisia de decizie va hotari ce se va intampla cu cei doi.Eu totusi sper sa nu fie descalificati le doresc mult succes in competitie si multa sanatate.SUCCES.

  24. 24
    Rodica Says:

    Consider ca nu au incalcat regulamentul. Se face prea mare caz,pentru faptul ca Vali a intrat in camera Dianei. Din imaginile date se vede fff clar ca nu au facut nimic care sa determine pe organizatori sa ii descalifice.

  25. 25
    NICOLETA Says:

    SUNT UN CUPLU SOLID SI NU POT DECAT SA CRED CA ESTE O FACATURA SA DE-A IN EI KANAL D

  26. 26
    valy Says:

    cred k merita sa fie descalificati.afara cu ei

  27. 27
    ana Says:

    da trebuie sa fie descalificati k au incalcat regulamentul,la fel k elena si bogdan afara.

  28. 28
    armani Says:

    da au incalcat regulamentul,trebuie sa faceti la fel cum ati facut cu bogdan si elena k nici pe ei nu ia-ti gasit dezbracati numa din auzite.vreau sai descalificati nu sa-i avantajati.

  29. 29
    lia Says:

    parera mea este ca sa fie descalificata diana si vali sasa nu se iubes numai pentru interes soldi:p:P:P

  30. 30
    oana Says:

    din cate stiu eu totul este egal pt fiecare dar cuplul diana si valentin sunt cel mai frumos si se vede ca exista iubire intre cei doi,eu nu cred ca ar trebui descalificati fara probe compromitatoare si care sa dovedeasca ca au incalcat regulile. Sa le mai dati o sansa .pupik

  31. 31
    simona Says:

    Nu cred ca ar trebui descalificati.Se vorbeste despre Elena si Bogdan,dar ei nu au fost descalificati pentru ca s-ar fi banuit ca ar fi avut relatii intime ci datorita comportamentului lor,au fost agresivi verbal in emisiuni si in afara acestora,cel putin asa s-a sustinut de prezentatoare.Pe cand Diana si Valentin nu au fost agresivi verbal.Daca e asa,respectiv se considera necesara descalificarea lor,atunci sa fie descalificati toti concurentii,pentru ca toti la un moment dat au incalcat regulamentul-Alina cu Vlad in baie,Veronica a sarit garsul si a folosit un limbaj trivial si a proferat amenintari;Cristina ca a folosit un limbaj violent la adresa Dianei,amenintari precum si ca a facut anumite gesturi obscene impreuna cu Lucian,mai aveau un pic si faceau s*x in direct(erau unul peste altul),etc.Eu oricum le urez succes in continuare.Sper ca nu se va ajunge la descalificarea lor,atunci chiar ca nu mai am de ce sa ma uit la aceasta emisiune,intrucat ar fi plina de subiectivism si exista favoriti.

  32. 32
    ELENA AGNITA Says:

    diana si vali au incalcat regulamentu si cer descalificare asa cum s/a procedat cu elena si bocdan fara nici un fel de repeplici sa/si asume greseala si sa paraseasca casa npm4 rusine sa le fie cu ce tupeu apar in fata telespectatorilor,rog staful sa fie descalificati sa/si faca datoria si sa nu faca diferente intre concurenti,eu una din partea mea am certitudinea ca luati masurile ca atare si pe dv, a/a pus intro situatie penibila ,daca nu ii descalificati inseamna ca ceva este cusut cu ata rosie ,sint ofana inraita a postului canal d ce cu onoare o conduceti,nu descurajati telespectatorii fara ai pedepsi pentru faptele urite pe care le a pus in practica rusine mare rusine,ei nu mai pot comenta nimic pentru ca s/avazut destul de clar asa cum a fost elena si bogdan ,

  33. 33
    dona Says:

    vali si diana sunt cuplul cel mai indikat pentru nunta din finala.nu merita sa fie descalifikat deoarece pe parcusul emisiunei ne-au aratat ka sunt persoane ku karakter spre deosebire de kelelalte kupluri-vreau o nunta in finala ku ei2 pentruka meryta

  34. 34
    laura Says:

    diana si vali se potrivesc cel mai bine,anumite persoane spun ca inainte de aceasta joaca erau preferatii lor dar acum nu mai sunt.in schimb pt mine erau si inca sunt preferatii mei,nu vad incalcarea regulamentului de acestia doi,a fost un scurt moment,o joaca si nu cred ca a fost intentionat mai ales ca toata lumea stia ca diana urca sus cu vali sa se pregateasca.

  35. 35
    alexandra Says:

    daca sunteti corecti ar trebui sa ii descalificati deoarece au incalcat grav regulamentul si nu au nici o scuza pentru asta nu cred ca s-au jucat cu lumina este vrajeala pentru copii mici este clar ca acolo sa intamplat ceva mai mult de atat si sper sa se actioneze in consecinta fiindca nu ar fi corect fata de ceilalti concurenti din casa sa nu fie penalizati

  36. 36
    ana Says:

    poate ca au incercat sa vada daca se potrivesc in toate……e ceva rau in asta? sau nu este omenesc? nu merita sa fie descalificati pt ceva ce ei trebuie sa stie, nu? descalificati ar tr sa fie cei ce se cearta toata ziua ni acesti tineri care vor sa sa se cunoasca mai bine

  37. 37
    rada Says:

    nu cred ca terbuie descalificati Diana si Valy atunci toti ar trebui descalificati pt ca toti au incalacat regulamentul intr-un fel sau altul.

  38. 38
    maria Says:

    merita descalificati deoarece e o emisiune nu trebuie facute diferetze vero mereu o tine una si buna d bogdan si elena..descalificati fiti cotecti

  39. 39
    linda Says:

    trebuie sa fie descalificati,au incalcat regulamentul

  40. 40
    claudiu Says:

    da au incarcat regulamentul si trebuie descalificatii,asa si cum bogdan cu mama sa au fost.Daca nu faceti asta suntetii neseriosii,si asa o sa va pierdetii fanii emisiune

  41. 41
    bibi Says:

    nu cred ca trebuie descslificati , sunt sigur ca nu sa intamplat nimic,se incearca sa le gaseasca nod in papura pentru ca este cel mai solid cuplu.probabil este un interes la mijloc ,sa nu se castige marele premiu,asa au facut si cu elena si bogdan.sa fim seriosi ca si la nora ptr mama seria 2 cand au fost pe vasul de croaziera catalin si ema au avut relatii intime si a ramas insarcinata

  42. 42
    veronica Says:

    de ce sa fie descalificati?nu mi s-a parut ca s-ar fi intamplat ceva intre cei doi.In primul rand diana nu era ciufulita ,nu era dezbracata,nu se aranjau nici unul dintre ei …hainele erau la locul lor!!!numai la prostii va ganditi…ca la altceva nu va este capul!asa s-a intamplat si cu alina si vlad daca va amintiti nu?cum a iesit alina din baie?cum avea parul?si ce s-a intamplat?NIMIK!!!!!!!!!asa ca eu zic ca nu merita sa fie descalificati si voi stiti asta cei care fac emisiunea.Oricum nu citeste nimeni mesajele noastre doar ca scriem si noi asa sa treaca timpul.

  43. 43
    anca Says:

    Exclus ca intre cei doi sa fi fost ceva indecent. Mai mult tu Gabriela ai o problema si pui intrbari chiar stupide insinuand tot felul de lucruri, de ce oare? Se apropie finalul concursului si vrei ca acest cuplu sa se desparta? Sa nu ne crezi prosti, stim ca VERMONELA e preferata KANAL D, las-o asa cum a picat!

  44. 44
    vera Says:

    desacalificati!!! huoooo

  45. 45
    NICOLETA Says:

    lucian,cristina,costi si giorgiana pe iei nu ii vedeti cand se pipaie si se freca la sala?consider ca ati vrut intentionat sa dati in ei cu noroi .dati la finala de vineri imagini si cu cei 4 cand se freaca la greu

  46. 46
    krla Says:

    afara cu ei……descalificatii………..degeaba au ei fata de ingerasi k nu au facut nik, sincer eu una nu am vazut oglinda in dus in materialul difuzat……….deci nu se putea ruja diana pe intunerik si fara oglinda :d

  47. 47
    ana-maria Says:

    posibil sa se fi intamplat ceva intre ei ..trebuie verificat toate indiciile si apoi acuzat..

  48. 48
    serban mikaela Says:

    Daca stam sa studiem acel filmulet in care au fost surprinsi ne putem da seama ca ceva s-a intamplat acolo… cand cameramanul a intrat in camera lor ei de ce nu au iesit din baie?? daca observati ei au iesit doar in momentul cand cameramanul a ajuns sa ii caute la baie, in momentul acela Diana a zis ,,ghinion,, o intrebare as avea ghinion de ce ?? pentru ca cameramanul ajuns prea repede?? sau prea tarziu?? … . Diana a zis ca se ruja, oglinda nu era iar rujul unde este ?? nu il avea nici in mana nici pe buze in schimb ea isi aranja rochia si pe deasupra amandoi sau inrosit la fata lucru ce demonstreaza vinovatia . Vali s-a intors la baie de ce?? Toate ca toate eu am comentat putin acel filmulet pentru ce care sant fanii cuplului Diana Vali, eu am fost si sant o fana de a lor dar trebuie sa fim corecti ei au incalcat regulamentul si trebuie eliminati daca nu atunci sa intre in casa Elena si Bogdan asa ar fi corect. Acum o sa ziceti ca si ceilalti au incalcat regulamentul ca Vlad a vorbit limba turca , ca Veronica a sarit gardul …. si tot asa dar acestea nu sant chiar asa de grave in schimb ar trebui aplicate niste pedepse pentru ei . Deci ori Diana si Vali afara ori Elena si Bgdan in casa asa ar fi corect . I ar in privinta amenintarilor ca daca ei ar fi eliminati atunci emisiunea nu ar mai avea reting eu cred ca tocmai invers ar fi pentru ca ajungi la concluzia ca totul este blat < regulamentul este pus de ,,flori de mar,, eliminati sant doar ce care nu au bani sau nu sant placuti de cei din cadrul emisiuni si tot asa … ajungi la alte intrebari si dubii . va multumesc celor care au citit

  49. 49
    Lucica-Wiena- Says:

    Nu cred cä au fäcut ceva atit de grav…dar Alina si Vlad cind au intrat in Wc de ce nu au fost descalificati? ….sau Vero cind a vrut sä sarä gardul?…normal cä sper bucuria celorlalti ar fi bine sä fie descalificati dar nu meritä..e cel mai frumos cuplu…dacä vor fi descalificati eu nici nu am sä mä mai uit la aceastä emisiune

  50. 50
    dana Says:

    eu cred ca ar trebui descalificati,diana nu erea la oglinda ci vali,diana erea in dus….si cred ca acolo nu erea nici o oglinda,ea nu avea nici un ruj in mana si erea ocupasa sa isi aranjeje rochia.

  51. 51
    ana Says:

    Nu! Cuplul Diana-Vali nu este cel mai solid, este cel mai fals dupa cel dintre Vlad si Alexa. TREBUIE sa fie DESCALIFICATI ! Daca stam bine sa ne gandim nici Bogdan cu Elena nu au fost surprinsi dezbracati sau mai stiu eu cum, si totusi au fost descalificati. Daca nu avea voie sa intre in baie, nu trebuia sa intre.Daca nu aveau voie sa fie singuri in camera, nu trebuia sa fie singuri.Au incalcat regulamentul, deci trebuie descalificati! Ce-i asa greu de inteles?Ce, va asteptati sa recunoasca ceva? Mai ales minicinoasa de Diana? A gresit, trebuie sa plateasca.Ce daca e nora saptamanii? Si Elena a fost nora saptamanii si nu a fost nici o problema in a fi descalificata. Veti spune ca Diana amarturisit ca-i pare rau de ce-a facut.Da, si asta anuleaza cumva gresala? NU. Daca nu vor fi descalificati, inseamna ca tot concursul este “ARANJAT”. Daca in locul lor ar fi fost Cristina cu Lucian, cred ca ar fi fost descalificati de vinerea trecuta. Cuplurilor Cristina-Lucian si Georgiana-Costi nu li s-ar fi iertat nimic. sunt sigura de asta! Diana este favorizata pentru ca o parte destul de buna din banii care vin la KanalD prin voturi, vine de la “tati”. Asa ca……Sper ca pentru maine seara Diana si-a pregatit bagajul. e timpul sa ne lase sa mai respiram aer curat (fara minciuni si falsitati).

  52. 52
    Monica Says:

    NU L-AU INCALCAT!

  53. 53
    violeta Says:

    da au incalcat regulamentu si trebui descalificati.nu merita sa mai stea in casa

  54. 54
    lorena Says:

    Diana si Vali si daca au pacatuit sunt favorizati de d-na Gabi , asa cum avem exemplul Emmei de la NPM….unii au dreptul sa incalce regulamentul …poate mai vrea sa naseasca inca un cuplu ” cu copii din flori ” conceputi la iesirile in excursii.

  55. 55
    niki Says:

    nu cred ca trebuie descalificati…si mie mi se pare ca scorpia de veronica e preferata kanal d…angajati-o frate acolo ca tot le plac turcilor blondele/..:)cine trebuia descalificata …era veronica atunci cand a sarit gardul…mai lasati-ma ca deja pute rau aici…la npm..mie nu-mi place cristina pt ca o pupa in fund pe paula..cine imi doresc sa castige cu adevarat sunt vlad /alexa chiar daca zice lumea ca sunt falsi,…ei au respect totusi..plus ca pe lacramioara o respect pt puterea ei frate…

  56. 56
    Andreea Says:

    Nu, eu nu consider ca trebuie sa fie descalificati. NU consider ca cei doi am incalcat regulmentul! Ceilalti baieti, cand au intrat in camera la partenerele lor; este adevarat ca mai erau si alte fete in camera; dar in ce priveste cuplul Diana-Valentin, a fost de asa natura…; deoarece ei erau singurii care ramasesera, si Valentin a venit sa o ia pe Diana. Nu mi se pare ceva ne-la-locul lui.

  57. 57
    ersilia Says:

    DESCALIFICARE!!! sunt de aceiasi parere cu ana!

  58. 58
    ionela Says:

    nu cred k au incalct nici un regulament numai k acolo cred eu k dak gata stingi lumina in seamna nu stiu ce sau nustiu ce mie asa mi se pare ii devina putin si invidia acolo

  59. 59
    simona Says:

    Ce ipocrita poti fi d-ra Ana.Cum poti sustine ca,Cristina nu a incalcat regulamentul.A folosit un limbaj trivial la adresa Dianei,a amenintat-o pe aceasta ,noaptea o vedem in diferite ipostaze cu Lucian(sunt doar la faza de preludiu,dar de aici si pana la un act s*xual in direct nu este decat un singur pas),a vrut sa iese din casa,a instigat la agresivitate pe altii-acestea nu sunt manifestari incompatibile in relatiile interumane?Da,Diana si Valentin au incalcat regulamentul prin intrarea lui Valentin in camera fetelor dar nu si pentru ca ar fi intretinut relatii s*xuale.Iar Bogdan si Elena au fost descalificati pentru limbajul folosit in emisiuni nu pentru posibila relatie sexuala.Atunci cine consideri ca ar trebui eliminata ca urmare a folosirii unui limbaj trivial-Diana sau Cristina?E adevarat ca avem preferati in casa,dar sa nu uitam care este purul adevar.

  60. 60
    mony sexy Says:

    da

  61. 61
    dina Says:

    nu cred ca Diana ar trebui descalificati pentru o joaca, daca sunt mai seriosi se crede ca au probleme in cuplu, daca s-au jucat putin (asta este joaca ce au facut ei), faceau ghidusii, se considera incalcare de regulament. Au fost lucruri mai urate ce s-au facut in casa ex. vocabularul murdar al Veronicai la adresa mamei doamnei Lacramioara m-a facut sa plec din fata televizorului ,sau Cristina, cand ii sare mustarul face foarte urat

  62. 62
    ileana Says:

    afara cu ei,sa incalcat regulamentul

  63. 63
    anca Says:

    eu zic ca da …au incalcat regulamentu
    si in camera de hotel si in apa ar trebui descalificati ..ca si Elena si Cristi chiar daca nu au fost imagini

  64. 64
    anca Says:

    Elena si Bogdan :) ) am gresit

  65. 65
    andreea Says:

    nu ar trebui descalificata cred ca a fost o joaca

  66. 66
    ana Says:

    Draga Simona. Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar Elena si Bogdan nu au fost descalificati pentru ca au folosit un limbaj trivial. Acesta a fost un pretext pentru cei de la kanal D. pentru ca nu aveau dovezi concrete ca s-ar fi intamplat ceva intre ei, si au bagat si ei chestia asta cu limbajul trivial ca sa aiba motive mai multe si mai intemeiate, pentru ca daca acesta ar fi fost motivul adevarat si cel mai grav, i-ar fi descalificat cu mult inainte de faza cu boilerul. Si apoi, sa fin realisti, Elena si Bogdan nici nu prea eraui favoritii Gabrielei. Pe cand cu Diana se schimba situatia. Eu sunt convinsa ca nu va fi descalificata, pentru ca “tati” deja a intervenit unde trebuia. Voi chiar credeti ca Diana este SFANTA FECIOARA MARIA? sa fim serriosi! Ea cand este atacata sau acuzata de ceva (pe buna dreptate de fiecare data), isi tine spiciul interminabil in care spune foarte multe si de fapt nimic, spici pe care il incheie cu replica “spuneti ce doriti in continuare ca eu oricum nu m-am suparat si nici nu am sa ma supar”. Lucru care nu este deloc adevart, pentru ca daca nu s-ar supara nu ar mai vorbi minute in sir in care repeta ca ea nu s-a suparat. Dianei ii place sa fie doar laudata si nu accepta niciodata criticile si faptul ca omul este supus greselii si deci si ea poate gresi. Eu nu am auzit-o niciodata sa spuna (cand a fost acuzata ca se lauda) “da am gresit atunci cand am spus ca am avere, nu trebuia sa fac asta”, dar ea a mintit cu nerusinare tot timpul ca nu s-a laudat, desi i s-au aratat mereu materiale in care asta facea. Si exemple de acest gen sunt foarte multe. eu sunt sigura ca nu aceasta este adevarata Diana. Daca ar fi asa cum spune ea, ar insemna ca este perfecta, si nu exista om perfect. Deci cei care o laudati, mai meditati putin asupra acestui aspect, incercati sa-i analizati mai mult si mai bine comportamentul si veti vedea ca nu e chiar asa de perfecta Diana. Eu nu apreciez la un om bunatatea sau rautatea, ci sinceritatea . Toti oamenii au in ei si bun si rau. Diana incearca din rasputeri sa-si arate doar bunatatea. Un om sincer lasa sa i se vada si partea rea. Daca esti un om sincer nu ai cum sa tii ascunsa la infinit latura mai putin buna din tine.

  67. 67
    angel82 Says:

    Eu cred ca totusi s-a intimplat ceva intre ei.Nu cred ca a fost tocmai o joaca.Stau de mult timp in casa si cred ca avind in vedere ca sint de mult timp un cuplu au simtit nevoia de a trece probabil la un alt nive al relatie. In totusi trebuiau sa tina cont de faptul ca sint intr-un concurs unde se tine seama de niste reguli.Deci eu sint de parere a trebuie descalificati asa cum s-a intimplat si cu Elena si partenerul ei.Regulamentele sint facute pentru a fi respectate ca doar nu sunt Diana si Vali ma speciali..

  68. 68
    MARIUS Says:

    NU CRED CA ANCALCAT REGULAMENTUL DE LOC DACAI VORBA DE DESCALIFICARI ATUNCI TREBUIE SA O DECALIFICATI SI PE VERONICA SI IA A SARIT GARDUL ANSEAMNA CAI UNA DINTRE PROTEJATELE VOSTRE

  69. 69
    bianca Says:

    nu cred ca au avut relatii intime insa nici nu cred ca se jucau cu becul,cred ca se sarutau si ei ceva mai pasional si cu mai multe mangaieri insa mai departe de atat nu cred ca sa ajuns si nu ar fi un motiv de descalificare.Sper ca cei din staf nu ii vor descalifica pentru asta tinand cont ca in casa s-au intamplat lucruri si mai nasoale de atat

  70. 70
    lili Says:

    si daca s- ar fi intamplat ceva intre ei ce?

  71. 71
    lili Says:

    si daca s- ar fi intamplat ceva intre ei ce?

  72. 72
    lorena Says:

    Din afirmatiile Dianei “ca oricum Vali va fi sotul meu” am dedus ca s-a intamplat ceva intre ei , asa ca le dam circumstante atenuante …sa-i fie de bine…oricum nu i-a ridicat nimeni rochita sa vedem daca purta “chilotei” , asta-i moda ce sa-i facem ? Dar pana deseara sper sa rezolve tatal Dianei problema cu niste “miorite” si sa treaca cu vederea comisia de decizie “mica gafa” a rasfatatei !

  73. 73
    ion Says:

    nu ,nu a incalcat regulamentul,nu iati gasit dezbracati nu iati gasit in poziti dificile care sa denote ca chiar au facut ceva
    imi pare rau dar nu merita sa fie descalificati

  74. 74
    karmen Says:

    Diana si Valy NU TREBUIE DESCALIFICATI deoarece nu au fost surprinsi dezbracati sau in ipostaze indecente si mai mult de atata sunt favoritii publicului majoritar,iar Elena si bogdan au fost descalificati deoarece si-au cerut-o singuri si au vorbit vulgar si cu GABRIELA .din departare din Spania va urmaresc cu drag si va trimit pupici Dianei si lui Valy si Gabrielei care este stralucitoare de fiecare data.

  75. 75
    hop_tzop Says:

    ce de comm aici…asa, aparati-o pe sf dienuta :) )…afara cu ei..afara cu toti…

  76. 76
    marinela Says:

    va rog nu ii descalificati nu cred ca a facut nimic doar a vrut sa se distreze ei sunt favoriti nostri preferati.

  77. 77
    esther Says:

    nu ar trebui descalificati pentru ca nu au fost prins in fapt numai asa ar trebuii daca ceii de la kanald stiu mai multe si nu vor sa faca public si neau aratat numia o parte din filmulet iar restul sa nu fie dat……. iar in legatura cu bogdan si elena ei nu au fost descalificati pe faptul materialelor la boiler ce a spus veronica,, sus in sala de sport,, .. etc. numai asa cum am spus mai sus poate kanald au avut filmulete cu eii chiar prinsi in fapt pter ca elena cerea mereu descalificarea,, de ce ??? facea asta? inseamna ca se stia cu musca pe caciula iar comportamentul lor cel putin a lui bogdan lasa de dorit… vom vedea in seara asta ce sa va intipla dar nu cred sa ii descalifice iar daca da atunci eu cred ca a fost mai mult din ce ni sa dat sa vedem noi din materiale

  78. 78
    MARCELA Says:

    nu daca chiar ar fi descalificati ar fi o mare nedreptate.pentuca alti au incalcato si mai rau si nu au fost descalificati sdica veronica cand a fugit din casa si a facut tamtamul ala, nu am mai fost descalificat va pup pe toti si va rog in numele a mai multor persoane NU O DESCALIFICATI. VA MULTUMIM

  79. 79
    MARCELA Says:

    aha si inca ceva domnisoarelor care ziceti sa fie descalificati ca au incalcat regulamentul.dar cand se injura ca la usa cortului atunci cum e copii care se uita la tv ce invata din asta dar cand alti se iubesc se incalca regulamentul ????NU NU E ASA DACA SE ELIMINA INSEAMNA CA TOTUL E O FACATORIE

  80. 80
    ionela Says:

    da ar trebui sa fie descalificati.

  81. 81
    any Says:

    eu cred ca da au incalcat regulamentul, asa mi se pare corect pentru ca imagini nu ati avut nici in cazul lui Bogdan si Elena si ei au fost descalificati oricum dreptate nu e la nora pt mama sunt protejati

  82. 82
    angel82 Says:

    Cu cit ma uit mai mult la imagini cu atit tind mai mult sa cred ca sunt vinovati de incalcarea regulamentului.La iesirea din camera si cind intra in lift Diana se vede clar ca este foarte agitata pentru ca i-si musca foarte des buzele….Degeaba incearca sa se scuze ..SI totusi Vali de ce nu se apara cu nimic ba chiar o da pe Diana de gol…trebuie descalificati….

  83. 83
    SILVIA Says:

    acum il ascult pe tata lDanei. Felicitari de remarca d-l Vasile acest Vali este pampalau nu-mi explic cum l-a acceptat la preselectie…intradevar sta in umbra Dianei Eu urmarind toate emisiunile nu l-am auzit vorbind cu exceptia bolboraselelor —de handicapat…Nu se potriveste cu Diana ….dar banii vorbesc…

  84. 84
    marin angela Says:

    nu cred ca ar fi putut face ceva .in aceea casa este foarte multa invidie mai ales ca a iesit nora pt mama numai ea in ultimul timp

  85. 85
    marin angela Says:

    nu cred ca sa intamplat nimic ,dar se pare ca sa va fi de acum inainte pt ca este foarte multa invidie mai ales ca diana a iesit nora saptamini de atatea ori

  86. 86
    vanghelie Says:

    da sa plece ca este o mincinoasa,stilul de om care zice ca laptele este negru si asa ramine,impertinenta dubioasa,perversa ,din imagini se vedea ca aveau amindoi figura omului prins,cazut in greseala,ce fata avea diana,cind sa aplecat jos de a luat ceva ce era bikinei,prezervativul,vata,tamponul?chiar ca se impopotoneaza ca o taranca care habar nu are daca cumva nuantele folosite se asorteaza intre ele,a mai lasat si suvitele alea parca ar fi un experiment dintr-o turcana si un caracul,ce moaca are consumatorul ala de alcool,cit despre tati penibil de tot,TATI ESTI PENIBIL ,a inceput tare dar dupa aceea s-a gindit la premiu,iti seamana tati,un pervers,doi perversi,duceti-va naibii,visati numai bani,avarilor.

  87. 87
    mihaela Says:

    eu as vrea ca cei 2 sa fie descalificati…sa se procedeze la fel ca si in cazul elena-bogdan care au fost cel mai adevarat cuplu :X:X ei stau doar pt interes.sa castige diana concursul…ce sa mai sp de diana k este o mare prefacuta…nu o intereseaza decat banii ;)

  88. 88
    mihaela Says:

    concursul asta nu are nc un rost…orice tanar isi doreste sa castige marele premiu.nimeni nu intra pt a avea un cuplu;) sa fim seriosi acum k oricine isi gaseste un partener in tara asta ;)

  89. 89
    mihaela Says:

    sunt sigura k nu au mai rezistat tentatiei si au facut si ei cv in privinta asta :) )

  90. 90
    danaila Says:

    daca sunt vinovati da merita sa fie descalificati

  91. 91
    FLORI_TINA Says:

    ati vazut taso al dianei ce ofticat era.are dreptate.vali e urat rau ptr diana si e batran obisnuit cu cioco diboco .sera si normal sa nu mai reziste cu asa bunatatearata bine ce sa mai …diana.dar cand o deschide guraaaa de duci naibi.

  92. 92
    patricia Says:

    da au facut s*x erau luati prin surprindere trebuiesc descalificati

  93. 93
    patricia Says:

    nu se respecta regulamentul oare din ce cauza pentru ca are domn vasile banii

  94. 94
    patricia Says:

    trebuiesc descalificatiii

  95. 95
    FLORI_TINA Says:

    iessssssss a plecat gergianaaaa
    a plecat soricioaica.ba era urata rau bine ca si mutanutul ala de costi era partenerul la soricioaica adica un soarice gonflabil.bravooooo lacramioaraaaai dat cu otarva de soarici.sa le elimine pe toate care au cuplu sa ramana vlad si alexa.

  96. 96
    dadada Says:

    diana este foarte falsa. si nu trebuie mult ca sa iti dai seama.

  97. 97
    dadada Says:

    lili, daca e adevarat ca au incalcat regulamentul chiar este o problema: este un concurs….este un regulament…… iar daca nu se simt in stare sa respecte regulamentul sa il ia pe vali al ei si sa se duca la oi.

  98. 98
    FLORI_TINA Says:

    si d-na mop adica mama la soaricele de birou(costi) e varzaaaaaaaaa
    e proasta rauuuuu si uarataaa .doamne dar cum o fi venit la concurs cu fetele ale nu s-or fi uitat in oglinda

  99. 99
    Otty Says:

    normal k Vali si Diana au facut ceva inadmisibil…cum adica ,,am mers k sa o conduc la masa”. nu se poate,nu ati observat ce fata de surprinsa a avut Diana la vederea camerei?! si spre lift stateau amandoi ingandurati….cum au fost Bogdan si Elena descalificati….trebuiesc descalificati si ei

  100. 100
    crys Says:

    sigur a fost o gluma si ei sunt singura pereche care se iubesc cu adevarat si care sunt fffffffffffff respectosi,Diana esti o scumpa tine-o tot asa noi din irlanda te sustinem

  101. 101
    mia olteanu 2009 Says:

    Nu sunt fanul nimanui,dar sincer imi pare foarte bine ca nu au fost descalfcati Vali si Diana. Sunt de acord ca au incallcat regulamentul, dar sa fim sinceri, fata de ceace a facut Cristina este diferenta f.mare.Cum e posibil ca o fata de 20 de ani sa spuna unui baiat ca ii da ceva dintre picioare care miroase foarte frumos,sau cum sa-i dai dr*cului pe toti telespectatorii si pe cei din casa ? Oare parintii ei nu au auzit si nu au vazut ceace am vazut si noi ? De ce nu intervine sa o potoleasca ?

  102. 102
    maritza Says:

    trebuia sa-i descalifice, dar n-au facut-o. n-ati vazut ce bot avea diana cand a intrat cameramanul peste ei in baie. ei spun ca n-au facut-o ca oricum n-au avut timp, hai sa fim seriosi cate nu poti face in 10-15 min cat au zis ei ca au stat acolo.iar din atitudinea dianei s-a vazut clar ca minte, se contrazicea singura.

  103. 103
    andreea Says:

    DESCALIFICAREA

  104. 104
    ade Says:

    ideea ii ca daca chiar au facut ceva si se cere descalificare ,sa ii descalifice si p vlad si alina care chiar au facut.si exista probe,uitativa p youtube sa vedeti calr cand au intrat direct in wc nu numai in baie.i dupa cat timp au iesit .si dna maria se vede ca ii tot inspecta .cand au iesit alina isi aranja chilotii in schimb diana nu.de ce oare tac asa alina si vlad?cum de nu isi dau cu parerea?oare nu ii logic?la fel si veronica sa fie descalificata daca ii dupa regulament sa se ia masuri pt cei care au incalcat indiferent cat de grav e sau nu.iar sclerozatii de laur cu masa sa taca din gura amaratii darq ca la fin de aseara mio uract tensiunea cand i-am vazut cum se agita ca o sticla de pepsi.is 2 penali si libidinosi.deci adriana are o privire de om bolnav mintal.diana mi se pare ok mi draga,dar ii prea moale nu se stii certa deloc.ar trebui sa faca scandal la greu cand ii acuzata p nedrept ,da no asta e ii ardeleanca dea mea si nu se va fave de ras ca celelalte fete oltence imputite cristina,alina daniela care ii penibila are ochii de bou impungator.

  105. 105
    karmen Says:

    DIANA SI VALI SA NU FIE DESCALIFICATI – toata lumea greseste,chiar daka unii nu vor sa recunoasca,si cristina a gresit de destule ori . INTRE DIANA SI VALI NU S-A INTAMPLAT NIMIK,sunt sigura de asta

  106. 106
    alexandrajordache Says:

    eu cred ca sa intamplat ceva intre diana si valenti.deoarece cand au intrat cameramani in baie cred ca diana isi uitase chiloti.eu in locul cameramanilor ii ridicam rochia sa vad daca are chiloti pe ea.diana si valenti nu o sa fie niciodata inpreuna ca tatal dianei nu e de acord se vede de la o posta ca nui place de valentin.diana e o falsa in locul lui valenti as lasao cu tacsu

  107. 107
    VERONI-K Says:

    BAI OAMENI BUNI CE NU VEDETI BINE?????CAND S-A DESCHIS USA LA BAIE IA UITATI-VA BINE SA -I VEDETI PARUL DIANEI CUM SE DA LA OPARTE CA SA INTRE CAMERAMANUL SI UNDE TREBUIA SA SE BAGE DACA NU AVEA LOC?IN WC?UNDE SA SE SUIE?S-A BAGAT IN CABINA DE DUS ,ASA SI?NU SE ARANJA LA PAR,NU-SI TRAGEA ROHIA ,NU NIMIK!!!!!!VALENTIN CE FACEA?SE INCHEIA LA VREUN NASTURE?HAI MA CA NUMAI LA PROSTII VA STA CAPUL.ASA SI CU ALINA SI VLAD ATI UITAT?CU A IESIT ALINA DIN WC CU VLAD?CUM AVEA PARUL?HAI LASATI-O BALTA!NOROC CA MI S-A STRICAT DIGI SI 2 SAPT NU MA MAI UIT LA EMISIUNE POATE SE SI TERMINA ODATA CA DEJA AM SLABIT 9KG CU VOI CA MA STRESATI …SA NU ZIC MAI MULTE ….HAI PA SI LA REVEDERE

  108. 108
    VERONI-K Says:

    APROPO STITI CINE CASTIGA CONCURSUL?CRISTINA CU PRIETENUL EI CA ASTIA SIGUR II DESCALIFICA PE DIANA SI VALI CA SA NU LKE DEA LOR PREMIUL VOI CE CREDETI CA EMISIUNEA ASTA E CORECTA?ANU TRECUT IA DAT LU CIUTA AIA DE ALINA CU ION ALA DIN MOLDOVA .HAI K DEJA VA URASC!

  109. 109
    laviniaa Says:

    vali si diana nu merita sa fie dezcalificati.

  110. 110
    sorina Says:

    daaa…sa-i descalifice..

  111. 111
    laviniaa Says:

    sunt cel mai iubit cuplu din casa si nu merita descalificarea,,,,in plus nu au facut nimic in baie..ca doar nu sunt prosti sa faca ceva ca sa ii scoateti din competitie tocmai acum pe unltima suta de metrii…sa fim seriosi ,,,nu se joaca nimeni cu camerele de luat vederi….

  112. 112
    Eugenia Says:

    NU DESCALIFICARE!
    Ar fi corect sa se cronometreze toate NEBUNIILe SI RAUTATILE din concurs si atunci ar fi eliminati TOTI. Ultima mare VULGARITATE VIZIBILA a fost CREATIA CRISTINEI care ia spus lui Vlad cuvinte care nu le-am auzit in viata mea care numar multi ani.Incercati sa creonati tabloul cuvintelor, este incredibil, o sa vedeti imaginea unei Cristine cu picioarele desfacute care isi arata …insotita de miros. Tabloul Diana si Vali , scenarii contrafacute:Vali spune celor din echipa Kanal D ca se duce dupa Diana, usa intredeschisa-s-a vazut perfect, ei imbracati, discutia cu cameramanul care nu ia gasit in JOC , dar se straduies prea multi[interese sa-i detroneze]sa i cupleze virtual.
    Recunosc si rog sa recunoasteti, ca noi toti tineri si batrini, in viata noastra am facut mii de nebunii atunci cind iubeam , cei din casa , chiar si mamele fac pe lupul moralist, apoi toti cind stau in pat unii linga si prea aproape, in vazul nostru prin ecran, cind se saruta, cind sint imbinati in piscine etc, nu au simtit fiorul dorintei?si poate fara ca noi sa mai vedem[doar protagonisti ca Diana si Vali trebuie terfeliti...] si trebiue eliminati ca sa le ia locul urmatorii care vineaza momentul , mamele unora fiind in clasament[a se vedea Dna Adriana care este intruchiparea ipocriziei si fiul ei Laurentiul soferul in masina caruia mi-ar fi teama sa ma urc, vazindu-l capabil de N rele. apoi si pisicuta blida cu ghiare de fiara-dna Paula careia ii fug ochii dupa banii concursului ca si dupa mincarea din frigider, sa nu mai zic de inchipuita de dna Daniela careia ia fugit barcuta, plecind inventata ei nora, toate aceste personaje ca din filmele de groaza pentru copii, sint in HORA mizeriei pe care zilnic dna Gabriela se straduieste sa o curete, sa o ascunda numai de rusinea rusinii pe care protagonistii nu o mai au, Regretabil, Gabriela este o moderatoare decenta, care a ridicat valoarea JOCULUI dar nu poate mai mult.
    Diana si cind se supara nu se stie certa, asta ia daunat mult, in cusca cu LEI trebuie sa devii fiara, miza este mare...asa ca DIANA are inca multa lupta de dus . cu Vali si mama lui care sint prea educati pentru o mahala adunata din citeva colturi de tara.
    Veronica, este discipolul camelionului perfect, bravo ei, are minte cit cuprinde sa loveasca si sarute in acelasi loc. avind si decenta sa foloseasca logica.
    Si apoi, vine ziua cind se vor despartii cu totii si se vor intoarce acasa, zicindu-su ca daca lumea ii saluta pe ulita, sint deja Vedete, parca o vad pe dna Daniela cu bustul si nasulk pe sus facind valuri intr-un Turnu Severin care nu cred cacse faleste cu ce face acum in concurs.
    M-am lamentat prea mult, in concluzie, Kanal D cauta si in firul de par pentru a creia subiecte si controverese. asta le este misiunea, dar grav este cind unii asa zisi eroi numara si ouale si merele si isi vor sa-si ridice si fustita[cristina] Opriti=va aici, respectati=o pe dna Gabriela care a stiut sa navigheze cu eleganta atitea emisiunii.

  113. 113
    Sonia Says:

    Hai mai lasati-ma cu “TREABUIE DESCALIFICATI”,daca tot aveti atata patos in voi mergeti si faceti revolta ca tara se duce de rapa. Ana poti ocupa linistita pozitia fruntasa,sa dirijezi adunarea. Nici nu m-am gandit ca s-a pune problema descalificarii pentru ei pt ca si altii au incalcat regulamentul si fapta le-a fost iertata,macar o data puteau face si eu asta. Si nu mai comparati cazul Elena-Bogdan,sau ati uitat ca ei chiar si-au cerut descalificarea in repetate randuri? Si in ce mod…in fine, s-a luat decizia corecta oricum ca va convine sau nu!

  114. 114
    oli Says:

    DESCALIFICAREA

  115. 115
    florina Says:

    nu cred k au facut nk acolo..cristina vrea neaparat sa fie descalificati vali si diana pt aa castiga ea marele premiu..

  116. 116
    carmen Says:

    eu una nu cred caau facut ceva in baie ,si cred ca sunt invidiati de ceilalti si le este frica ca o sa castige ei marele premiu,iar cristina nici nu stie ce e cu dansa saraca

  117. 117
    bibi Says:

    nu

  118. 118
    georgiana Says:

    Nu stiu daca au facut ceva sau nu, dar atata vreme cat numai ei 2 (trebuia sa mai fie si altii pe langa ei) erau si nesupravegheati, da, eu consider ca au incalcat regulamentul.

  119. 119
    morwe Says:

    CONSIDER CA AR TREBUI DESCALIFICATI

  120. 120
    kmy Says:

    au incalcat regulamentul ,trebuie descalificati,clar

  121. 121
    kmy Says:

    diana este o fandosita fara pereche,si nu prea stie sa se descurce cand e incoltita,vali este ok,dar diana este falsa

  122. 122
    anca Says:

    sincer, cred ca au incalcat regulamentul si dupa fata dianei, care afisa placere, da …l-au incalcat. valentin nu merita sa fie batjocorit de diana sau de tatal ei. nu-l vor sub nici o forma si va avea de suferit. pacat de el

  123. 123
    saby Says:

    Lumea de aksa toti cu gura pe ei “sa fie descalificati”. Ca ce au facut, ca au stat in baie?? pe intuneric. Eu nu am inteles o chestie: nu au voie sa faca sex. Nici macar la dus????

  124. 124
    anonim Says:

    cei tot criticati sunt si ei oameni voi dak ati fistat impreuna atatea luni fara sa faceti nik si apoi sa fi sg langa pers iubita sa stai k prostu oricum sunt cei mai tari si o sa castige premiul cel mare se potrivesc si se iubesc asta se vede clar sunt frumosi si se potrivesc da lumea e invidioasa pe ei diana si valy cei mai tari succes in cont si nu bagati in seama toate rautatile va iubesc mult

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free