Diana si Valentin au castigat o minivacanta in Istanbul


vali diana 31In urma anuntului de saptamana trecuta potrivit caruia fata care va iesi pe primul loc in randul telespectatorilor va primi o minivacanta in Istanbul alaturi de un concurent pe care si-l va alege sa petreaca impreuna cu ea cateva zile in Turcia, Diana a primit premiul, urmand ca acest weekend sa si-l petreaca impreuna cu Valentin in Istanbul.

Desi toata saptamana a fost putin cam dificila pentru ei, datorita acuzelor care li s-au adus referitoare la intamplarea din Antalya, din camera de hotel, Diana si Valentin vor avea acum ocazia sa se relaxeze si sa uite de supararile din ultima perioada.

Ce parere aveti de premiul pe care cei doi l-au primit?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Diana si Valentin au castigat o minivacanta in Istanbul”

  1. 7
    veronik Says:

    bravo lor…doar sa fie atenti ca la intoarcere cine stie ce vorbe vor mai iesi…sa mai aiba rabdare ca mai au putin si vor fi de tot doar ei doi…si sunt sigura ca ei vor lua premiul cel mare.mult succes.

  2. 6
    IOANA Says:

    NU MERITAU SUNT UN CUPLU FALS SI CRED CA GEORGIANA SI COSTI MERITAU DIN PLIN….

  3. 5
    mihaela Says:

    va meritati vacanta iar voi sunteti un adevarat cuplu .va iubesc pe amandoi si v doresc CASA DE PIATRA distrati-va la maxim.

  4. 4
    mari Says:

    sint niste falsi diana si vali si nici nu se potrivesc

  5. 3
    vali Says:

    distractie placuta la cei doi,aveti grija de voi!

  6. 2
    karmen Says:

    DIANA merita acest premiu, din cate se observa iese tot timpul NORA SAPTAMANII, ceea ce inseamna ca este cea mai frumoasa,inteligenta si desteapta fata. DIANA-nu te lasa invinsa de ceilalti concurenti din casa NPM, se vede din avion ca SUNT INVIDIOSI(cristina,laurentiu…si multi altii ),DIANA ESTI PREFERATA MEA

  7. 1
    Monica Says:

    Distractie placuta si sa nu i se intinda o alta cursa Dianei sau lui Valentin. daca va cadea in ea… inseamna ca au o slabiciune…
    Excursia o merita.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free