Tatal Dianei considera ca Valentin sta in umbra Dianei


valentin 31In urma intamplarii din Antalya dintre Diana si Valentin, domnul Vasile, tatal Dianei a dorit sa intre in legatura directa pentru a-si spune parerea despre ceea ce a vazut.

Domnul Vasile a marturisit in prima faza ca nu crede ca s-ar fi intamplat ceva rusinos intre Diana si Valentin, avand in vedere educatia pe care i-a dat-o fiicei sale, dar a considerat ca cel mai vinovat pentru cele intamplate este Valentin, care nu ar fi trebuit sa intre in camera Dianei.

Domnul Vasile a sustinut faptul ca Valentin a gresit de mai multe ori in fata Dianei si ca in loc sa o protejeze, acesta sta in umbra ei.

Tatal Dianei a mai dorit sa adauge faptul ca, in cazul in care se va dovedi ca intre cei doi s-a intamplat ceva si ca au incalcat regulamentul, cei din Comisia de Decizie Nora pentru mama sa ii descalifice imediat, pentru ca spune domnul Vasile ca asa ar fi corect.

Ce parere aveti de cele declarate de tatal Dianei, in interventia telefonica?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Tatal Dianei considera ca Valentin sta in umbra Dianei”

  1. 7
    veronik Says:

    da un pic are dreptate taica-so pt k vali e f tacut rar cand stie sa vb pt diana..dar este adevarat sa intamplat ceva mai mult intre ei?dar si lucian cu cristina cred ca am observat la cristina ca este cam nervoasa cand se discuta de astea…se simte..

  2. 6
    IOANA Says:

    DECI EU CRED CA POT SA NUMAR VORBELE LUI VALI ROSTITE PE TOT PARCURSUL ACESTEI EMISIUNI NPM4!

  3. 5
    lili Says:

    super baiat bravo lui

  4. 4
    ileana Says:

    datii o sticla de bautura lui Valy si sa vedeti ce limbarnita are

  5. 3
    sory Says:

    mi se pare normal

  6. 2
    DOINITA Says:

    II DAU DREPTATE DOMNULUI VASILE

  7. 1
    Monica Says:

    Din pacate, are dreptate. Cea care a muncit in concurs, cu adevarat este Diana. Vali si mama stau linistiti la locul lor, corect ar fi sa se implice cind aceasta fata este luata de gaite la rascol..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free