Laurentiu a declarat ca vrea sa se aplice regulamentul pentru toti concurentii


laurentiu 31In urma celor intamplate intre Diana si Valentin, majoritatea concurentilor Nora pentru mama 4 au fost contrariati de declaratiile celor doi, pe care i-au considerat mincinosi.

Concurentii considera ca exista multe neconcordante in declaratiile date de cei doi, referitoare la intamplarea din camera de hotel, ceea ce poate demonstra faptul ca acolo s-a intamplat mai mult decat declara Diana si Valentin.

Laurentiu a declarat la un moment dat ca ar vrea ca regulamentul Nora pentru mama 4, sa fie aplicat tuturor concurentilor in mod egal.

Ce parere aveti de revolta concurentilor Nora pentru mama 4, in ceea ce-i priveste pe Valentin si Diana?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Laurentiu a declarat ca vrea sa se aplice regulamentul pentru toti concurentii”

  1. 10
    andreea Says:

    in primul rand Laurentiu nu are ce cauta in Nora pt mama deoarece concursul are ca obiect infiriparea unor relatii in vederea casatoriei insa acest baiat afirma ca e acolo de complezenta,mai baietzas,ai gresit concursul nu ti-a rusine mai bine intra o alta persoana in locul tau care probabil intentiona s afaca o relatie,tie relatie nu iti trebuie,esti un nesimtit ordinar si un intrigant,nu am cuvinte sa descriu un nenorocit cum esti tu Laurentiu…urat,nesimtit ordinar,intrigant,prost…la ce “calitati ai”ar trebui sa iti fie rusine sa iesi din casa

  2. 9
    stanciu andreea Says:

    asa mama asa fiu mai bine isi cauta de lucru decat sa reintre in casa e doar un intrus intr-o lume civilizata:)) singur sa caracterizat si cel putin aici are drepate ” sunt un sarpe veninos” esti in pom si pomul in aer:))

  3. 8
    Raluca Says:

    eu una te apreciez si pe tine si pa mama ta…esti un baiat sincer..tin-o tot asa..iar dak altii nu vor sa vada adevarul e problema lor

  4. 7
    lili Says:

    este un nesuferit la fel ca si maicasa asa oameni de invidiosi nu am mai vazut pacat de emisiune si de gabi

  5. 6
    stefy Says:

    Pe langa faptul ca este un pierde vara,un clovn,urat rau,are si tupeu de mahala.Afara cu el si cu maica-sa.Cele mai nesuferite persoane din casa.Cu asa o soacraaaa ………….vai de ea,indiferent care va fi persoana,oricum in casa nu are sanse.Afaraaaaaaaa

  6. 5
    ISA Says:

    maimutoiul asta sa taca din gura,ca mai varza ca el nu`i nici unul din casa

  7. 4
    cameluca Says:

    mi se pare normal ca isi doresc sa-i elimine pe diana si vali pentru ca ei sunt cel mai probabil castigatorii concursului.

  8. 3
    veronica Says:

    pardon…ca sa poata intra cameramanul…

  9. 2
    veronica Says:

    se zice ca diana era in cabina de dus in momentul cand a intrat cameramanul in baie dar daca va uitati bine in momentul cand se deschide usa i se vede dianei parul cum pleaca de langa usa ca sa poata intra cu cameramanul asa ca nu mai aberati.

  10. 1
    Monica Says:

    Acest baiat ar trebui sa fie eliminat din start. El este cel care a incalcat cel mai mult regulamentul: inselarea tuturor, cuplu de complezenta pentru bani. Daca acea Alexandra ar fi vrut, sau oricare alta fata, nu s+ar da inapoi. Pe romaneste stiti cum se spune: cere+i omului ce nu are dar Kanal D are pentru ce sa+l traga la raspundere.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free