Diana in mijlocul conflictelor


diana 31Pe tot parcursul saptamanii ce tocmai a trecut, Diana s-a aflat in mijlocul majoritatii conflictelor ce au avut loc in casa Nora pentru mama 4.

Concurentii au fost deranjati de faptul ca Diana a marturisit ca stie cate ceva despre fiecare si ca toti merita sa fie descalificati pentru incalcarea regulamentului competitiei Nora pentru mama.

Care credeti ca sunt adevaratele motive pentru care Diana se afla in ultima perioada in mijlocul conflictelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Diana in mijlocul conflictelor”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    andreea Says:

    Diana esti o dulce,esti preferata mea

  2. 13
    Oanaa Says:

    Singurul motiv pentru care Diana este in mijlocul conflictelor este INVIDIA CELORLALTI concurenti :)

  3. 12
    Eugenia Says:

    CELOR CARE TRIMIT RAUTATI LA ADRESA DIANEI:
    Citi dintre dstra ati muncit la munca cimpului, ati vazut cum fata o oaie, ati strecurat zerul cu grija pentru ca noi sa avem o brinza curata, citi ati adunat oul din f…. gainii, citi ati dat cu sapa, citi ati cules iarba din gradina, citi ati si muls o vaca sau o oaie si citi ati mai si invatat totaodata si mai stiti sa va respectati pe mama, pe tata si pe cei dragi?
    DACA le a-ti FACUT PE TOATE ACESTEA, AVETI DREPTUL SA O DETESTATI PE DIANA, este cel mai usor sa te uiti in oglinda, sa-ti dea mama si tata bani pentru tigari si etc, sa te pierzi prin discoteci sa faci dragoste dupa N draperii si apoi sa iesi pe scenachiar si a forumului si sa te dai CRITIC, PSIHOANALIST ETC.
    Cred ca cei care sinteti dintre cei clevetitori, daca 1 la mie vor putea ajunge la potentialul unei fete de la tara care stie ca fie si CENUSEREASA si PRINTESA. MUNCA SE INVATA CEL MAI GREU !!!

  4. 11
    camelia Says:

    te iubesc,te admir :-*.Dar esti un pic cam falsa,imi pere rau,imi pere foarte rau!:-((

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free