Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    mony sexy Says:

    da

  2. 59
    simona Says:

    Ce ipocrita poti fi d-ra Ana.Cum poti sustine ca,Cristina nu a incalcat regulamentul.A folosit un limbaj trivial la adresa Dianei,a amenintat-o pe aceasta ,noaptea o vedem in diferite ipostaze cu Lucian(sunt doar la faza de preludiu,dar de aici si pana la un act s*xual in direct nu este decat un singur pas),a vrut sa iese din casa,a instigat la agresivitate pe altii-acestea nu sunt manifestari incompatibile in relatiile interumane?Da,Diana si Valentin au incalcat regulamentul prin intrarea lui Valentin in camera fetelor dar nu si pentru ca ar fi intretinut relatii s*xuale.Iar Bogdan si Elena au fost descalificati pentru limbajul folosit in emisiuni nu pentru posibila relatie sexuala.Atunci cine consideri ca ar trebui eliminata ca urmare a folosirii unui limbaj trivial-Diana sau Cristina?E adevarat ca avem preferati in casa,dar sa nu uitam care este purul adevar.

  3. 58
    ionela Says:

    nu cred k au incalct nici un regulament numai k acolo cred eu k dak gata stingi lumina in seamna nu stiu ce sau nustiu ce mie asa mi se pare ii devina putin si invidia acolo

  4. 57
    ersilia Says:

    DESCALIFICARE!!! sunt de aceiasi parere cu ana!

  5. 56
    Andreea Says:

    Nu, eu nu consider ca trebuie sa fie descalificati. NU consider ca cei doi am incalcat regulmentul! Ceilalti baieti, cand au intrat in camera la partenerele lor; este adevarat ca mai erau si alte fete in camera; dar in ce priveste cuplul Diana-Valentin, a fost de asa natura…; deoarece ei erau singurii care ramasesera, si Valentin a venit sa o ia pe Diana. Nu mi se pare ceva ne-la-locul lui.

  6. 55
    niki Says:

    nu cred ca trebuie descalificati…si mie mi se pare ca scorpia de veronica e preferata kanal d…angajati-o frate acolo ca tot le plac turcilor blondele/..:)cine trebuia descalificata …era veronica atunci cand a sarit gardul…mai lasati-ma ca deja pute rau aici…la npm..mie nu-mi place cristina pt ca o pupa in fund pe paula..cine imi doresc sa castige cu adevarat sunt vlad /alexa chiar daca zice lumea ca sunt falsi,…ei au respect totusi..plus ca pe lacramioara o respect pt puterea ei frate…

  7. 54
    lorena Says:

    Diana si Vali si daca au pacatuit sunt favorizati de d-na Gabi , asa cum avem exemplul Emmei de la NPM….unii au dreptul sa incalce regulamentul …poate mai vrea sa naseasca inca un cuplu ” cu copii din flori ” conceputi la iesirile in excursii.

  8. 53
    violeta Says:

    da au incalcat regulamentu si trebui descalificati.nu merita sa mai stea in casa

  9. 52
    Monica Says:

    NU L-AU INCALCAT!

  10. 51
    ana Says:

    Nu! Cuplul Diana-Vali nu este cel mai solid, este cel mai fals dupa cel dintre Vlad si Alexa. TREBUIE sa fie DESCALIFICATI ! Daca stam bine sa ne gandim nici Bogdan cu Elena nu au fost surprinsi dezbracati sau mai stiu eu cum, si totusi au fost descalificati. Daca nu avea voie sa intre in baie, nu trebuia sa intre.Daca nu aveau voie sa fie singuri in camera, nu trebuia sa fie singuri.Au incalcat regulamentul, deci trebuie descalificati! Ce-i asa greu de inteles?Ce, va asteptati sa recunoasca ceva? Mai ales minicinoasa de Diana? A gresit, trebuie sa plateasca.Ce daca e nora saptamanii? Si Elena a fost nora saptamanii si nu a fost nici o problema in a fi descalificata. Veti spune ca Diana amarturisit ca-i pare rau de ce-a facut.Da, si asta anuleaza cumva gresala? NU. Daca nu vor fi descalificati, inseamna ca tot concursul este “ARANJAT”. Daca in locul lor ar fi fost Cristina cu Lucian, cred ca ar fi fost descalificati de vinerea trecuta. Cuplurilor Cristina-Lucian si Georgiana-Costi nu li s-ar fi iertat nimic. sunt sigura de asta! Diana este favorizata pentru ca o parte destul de buna din banii care vin la KanalD prin voturi, vine de la “tati”. Asa ca……Sper ca pentru maine seara Diana si-a pregatit bagajul. e timpul sa ne lase sa mai respiram aer curat (fara minciuni si falsitati).

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free