Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 100
    crys Says:

    sigur a fost o gluma si ei sunt singura pereche care se iubesc cu adevarat si care sunt fffffffffffff respectosi,Diana esti o scumpa tine-o tot asa noi din irlanda te sustinem

  2. 99
    Otty Says:

    normal k Vali si Diana au facut ceva inadmisibil…cum adica ,,am mers k sa o conduc la masa”. nu se poate,nu ati observat ce fata de surprinsa a avut Diana la vederea camerei?! si spre lift stateau amandoi ingandurati….cum au fost Bogdan si Elena descalificati….trebuiesc descalificati si ei

  3. 98
    FLORI_TINA Says:

    si d-na mop adica mama la soaricele de birou(costi) e varzaaaaaaaaa
    e proasta rauuuuu si uarataaa .doamne dar cum o fi venit la concurs cu fetele ale nu s-or fi uitat in oglinda

  4. 97
    dadada Says:

    lili, daca e adevarat ca au incalcat regulamentul chiar este o problema: este un concurs….este un regulament…… iar daca nu se simt in stare sa respecte regulamentul sa il ia pe vali al ei si sa se duca la oi.

  5. 96
    dadada Says:

    diana este foarte falsa. si nu trebuie mult ca sa iti dai seama.

  6. 95
    FLORI_TINA Says:

    iessssssss a plecat gergianaaaa
    a plecat soricioaica.ba era urata rau bine ca si mutanutul ala de costi era partenerul la soricioaica adica un soarice gonflabil.bravooooo lacramioaraaaai dat cu otarva de soarici.sa le elimine pe toate care au cuplu sa ramana vlad si alexa.

  7. 94
    patricia Says:

    trebuiesc descalificatiii

  8. 93
    patricia Says:

    nu se respecta regulamentul oare din ce cauza pentru ca are domn vasile banii

  9. 92
    patricia Says:

    da au facut s*x erau luati prin surprindere trebuiesc descalificati

  10. 91
    FLORI_TINA Says:

    ati vazut taso al dianei ce ofticat era.are dreptate.vali e urat rau ptr diana si e batran obisnuit cu cioco diboco .sera si normal sa nu mai reziste cu asa bunatatearata bine ce sa mai …diana.dar cand o deschide guraaaa de duci naibi.

Pages: « 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free