Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    corinaa Says:

    ar trebui descalificati…cum si elena si bogdan au fost si acestia ar trebui sa fie….ei normal ca nu vor recunoaste ce au facut….dar oare de ce a stins lumina si s-au dus amandoi?este logic ca cei 2 au intretinut relatii s*xuale…

  2. 9
    irene Says:

    este clar ca au incalcat regulamentul si mai clar este ce au facut in camera; merita sa fie descalificati!!! la fel ati facut si cu elena si bogdan,a fost aceeasi situatie. ar fi nedrept sa se treaca cu vederea

  3. 8
    emilia Says:

    Da! si ptr. asta ar trebui macar sa recunoasca, dar de la Diana nu ma astept la asa ceva. Diana este ffff mincinoasa. Aranjarea cuvintelor in fraza altfel decat sant prezentate si trecand peste raspuns cu o alta intebare deja este prea mult. Este jignitor si suparator in acelasi timp ptr. toata lumea. Diana ar face un cuplu perfect cu Vlad si Lacramioara, ptr. ca numai ei au fumuri de vedete si sant plini de strategii. Diana are un caracter urat si pe fruntea ei scrie PROASTA.Afara cu toti ciudati.

  4. 7
    alina Says:

    nu consider ca au incalcat regulamentul si nu ar trebui descalificati; asa cum au spus si mai sus nu sunt singurii si asa cum ceilalti concurenti nu au patit nimic nici macar o penalizare asa ar trebui sa se intample si in cazul lor; sunt un cuplu frumos si puternic

  5. 6
    dor Says:

    Consider ca ar trebui descalificati pentru ca oricum au incalcat regulamentul, care nu permitea prezenta baietilor in camera fetelor. Eu cred ca ei erau infierbantati dupa cina romantica si restul, stiau ca sunt singuri si nu pot fi surprinsi deoarece ceilalti erau la masa, iar ca sa faci sex nu este neaparat necesar sa fii dezbracat si nici sa fii in pozitie orizontala. Diana si-a atins scopul pentru care a venit in concurs, deja este in prim plan, a fentat destui fani prin teatrul ieftin de fata simpla si educata, este oricum miliardara, asa ca poate pleca linistita si apoi in narcisismul ei nu-i ramane decat sa astepte ofertele. Intr-adevar fata asta nu vorbeste niciodata de mama ei, are o legatura mult prea stransa cu tatal ei, si-a permis sa o jigneasca pe Giorgiana spunandu-i ca este urata, ea uitand sa se uite in propria-i gradina. Ce legatura are Veronica cu hormonii celor doi, eu nu inteleg.

  6. 5
    ELENA AGNITA Says:

    referitor la cuplu diana si valentin sigur ca s/a incalcat regulamentul conform contractului semnat la intrarea in casa npm4 s/a vazut destul de clar ceea ce au facut ei in baiepentru ca vali cind au fost surprinsi in fapt isi tragea camasa la spate iar diana avea parul ciufulit oare de ce,,va mirati ,ei nu pot avea niciun drept de a se disculpa ,rusine sa le fie , ma intreb cei care i/au insotit unde au fost in acel timp ,varog din suflet sa fie descalificati fara niciun fel de comentariu pt ca sint vinovati , asa cum au fost descalificati elena si bogdan asa sa fie si diana si vali cred ca trebuie aplicata si lor nu trebuie sa se faca diferenta asfel descurajati telespectatorii si vor crede cu adevarat si ca noi contam nimic pentru ei si pentru dv. v/a facut de rusine si pe dv.pentru ca nu sinteti capabili sa luati masuri cu ei nu trebuie sub nic/o forma iertati nu cred ca nu respectati legea va rog sint un fan inrait al postului dv.ce cu unoare il conduceti nu ma descurajati

  7. 4
    issa Says:

    Nu consider ca au facut ceva grav cel putin in imaginile care sau dat nu arata nimic indecent,diana era imbracata vali la fel atat ca iau gasit in baie,si gabi mai punea paie pe foc cu intrebarile ei numa sa`i scoata pe ei in fata “unora” faza mai neplacuta.vai vai de parca restu sunt niste”sfinti”:))aa si inca ceva vlad cnd a fost prins in baie cu alina ei dc n`au fost descalificati pt k si ei au sustinut k nu au facut nimic;),veronica a sarit gardul nu a fost descalificata nici o pedeapsa minima nu a primit si multe alte lucruri asa k nu consideri k nici diana si vali nu trb sa fie descalificati dar dk s`ar dovedi sa fie asa as avea multe semne de intrebare celor de la KanalD n`as vrea sa cred k ar putea sa joace”murdar”;)

  8. 3
    ana Says:

    cu siguranta o sa fceti cu cei doi asa cum ati facut cu elena si bogdan,e cel mai puternic cuplu si nimanui din casa nu-i convine asta, si veronica ar trebui data afara pt ca si ea aincalcat regulamnetul cand a sarit gardul,mie personal aceasta emisiune este o facatura,voi regizati totul asa cum va convine,rusine daca ii dati afara pe cei 2,rusine,

  9. 2
    mynola Says:

    nu sunt de parere k au incalcat regulamentul dar fii cel mai strans cuplu normal ca tr sa dea in el nu e corect

  10. 1
    pop mara Says:

    Au incalcat regulamentul!Intrebati-o pe Diana la cati ani s-a casatorit bunica ei?Seamana cu ea!Nu se poate abtine de la dragalasenii masculine!

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free