Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 90
    danaila Says:

    daca sunt vinovati da merita sa fie descalificati

  2. 89
    mihaela Says:

    sunt sigura k nu au mai rezistat tentatiei si au facut si ei cv in privinta asta :) )

  3. 88
    mihaela Says:

    concursul asta nu are nc un rost…orice tanar isi doreste sa castige marele premiu.nimeni nu intra pt a avea un cuplu;) sa fim seriosi acum k oricine isi gaseste un partener in tara asta ;)

  4. 87
    mihaela Says:

    eu as vrea ca cei 2 sa fie descalificati…sa se procedeze la fel ca si in cazul elena-bogdan care au fost cel mai adevarat cuplu :X:X ei stau doar pt interes.sa castige diana concursul…ce sa mai sp de diana k este o mare prefacuta…nu o intereseaza decat banii ;)

  5. 86
    vanghelie Says:

    da sa plece ca este o mincinoasa,stilul de om care zice ca laptele este negru si asa ramine,impertinenta dubioasa,perversa ,din imagini se vedea ca aveau amindoi figura omului prins,cazut in greseala,ce fata avea diana,cind sa aplecat jos de a luat ceva ce era bikinei,prezervativul,vata,tamponul?chiar ca se impopotoneaza ca o taranca care habar nu are daca cumva nuantele folosite se asorteaza intre ele,a mai lasat si suvitele alea parca ar fi un experiment dintr-o turcana si un caracul,ce moaca are consumatorul ala de alcool,cit despre tati penibil de tot,TATI ESTI PENIBIL ,a inceput tare dar dupa aceea s-a gindit la premiu,iti seamana tati,un pervers,doi perversi,duceti-va naibii,visati numai bani,avarilor.

  6. 85
    marin angela Says:

    nu cred ca sa intamplat nimic ,dar se pare ca sa va fi de acum inainte pt ca este foarte multa invidie mai ales ca diana a iesit nora saptamini de atatea ori

  7. 84
    marin angela Says:

    nu cred ca ar fi putut face ceva .in aceea casa este foarte multa invidie mai ales ca a iesit nora pt mama numai ea in ultimul timp

  8. 83
    SILVIA Says:

    acum il ascult pe tata lDanei. Felicitari de remarca d-l Vasile acest Vali este pampalau nu-mi explic cum l-a acceptat la preselectie…intradevar sta in umbra Dianei Eu urmarind toate emisiunile nu l-am auzit vorbind cu exceptia bolboraselelor —de handicapat…Nu se potriveste cu Diana ….dar banii vorbesc…

  9. 82
    angel82 Says:

    Cu cit ma uit mai mult la imagini cu atit tind mai mult sa cred ca sunt vinovati de incalcarea regulamentului.La iesirea din camera si cind intra in lift Diana se vede clar ca este foarte agitata pentru ca i-si musca foarte des buzele….Degeaba incearca sa se scuze ..SI totusi Vali de ce nu se apara cu nimic ba chiar o da pe Diana de gol…trebuie descalificati….

  10. 81
    any Says:

    eu cred ca da au incalcat regulamentul, asa mi se pare corect pentru ca imagini nu ati avut nici in cazul lui Bogdan si Elena si ei au fost descalificati oricum dreptate nu e la nora pt mama sunt protejati

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free