Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    oana Says:

    din cate stiu eu totul este egal pt fiecare dar cuplul diana si valentin sunt cel mai frumos si se vede ca exista iubire intre cei doi,eu nu cred ca ar trebui descalificati fara probe compromitatoare si care sa dovedeasca ca au incalcat regulile. Sa le mai dati o sansa .pupik

  2. 29
    lia Says:

    parera mea este ca sa fie descalificata diana si vali sasa nu se iubes numai pentru interes soldi:p:P:P

  3. 28
    armani Says:

    da au incalcat regulamentul,trebuie sa faceti la fel cum ati facut cu bogdan si elena k nici pe ei nu ia-ti gasit dezbracati numa din auzite.vreau sai descalificati nu sa-i avantajati.

  4. 27
    ana Says:

    da trebuie sa fie descalificati k au incalcat regulamentul,la fel k elena si bogdan afara.

  5. 26
    valy Says:

    cred k merita sa fie descalificati.afara cu ei

  6. 25
    NICOLETA Says:

    SUNT UN CUPLU SOLID SI NU POT DECAT SA CRED CA ESTE O FACATURA SA DE-A IN EI KANAL D

  7. 24
    Rodica Says:

    Consider ca nu au incalcat regulamentul. Se face prea mare caz,pentru faptul ca Vali a intrat in camera Dianei. Din imaginile date se vede fff clar ca nu au facut nimic care sa determine pe organizatori sa ii descalifice.

  8. 23
    gaby Says:

    Nu cred ca Diana si Vali au incalcat regulamentul deoarece atunci cand au fost surprinsi in baie de camerele de filmat erau imbracati si pareau a fi linistiti.Cazul celor doi este diferit fata de cel al Elenei si al lui Bogdan.Cei doi vorbeau urat in emisiuni aduceau acuzatii uneori nefondatenu aveau un limbaj necenzurat si mai ales si-au exprimopinia ca isi doresc sa plece acasa.Nu cred ca ar trebui sa asemanam cele doua cazuri pentru ca sunt total diferite.Valentin este un baiat linistit niciodata nu a folosit un limbaj murdar si sa comportat ca atare .Diana la fel este o fata foarte educata si respectoasa intodeauna vorbeste frumos cu cei din jur si are un comportament impecabil.Cei doi sunt doua persoane foarte educate si nu cred ca au incalcat regulamentul pe ultima suta de metri.Ce pot sa mai spun aceasta este parerea mea ceilalti puteti spune ce doriti dar eu imi sustin parerea.Pana la urma comisia de decizie va hotari ce se va intampla cu cei doi.Eu totusi sper sa nu fie descalificati le doresc mult succes in competitie si multa sanatate.SUCCES.

  9. 22
    mia olteanu 2009 Says:

    Valentin a gresit cind a stims lumina,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie descalificati. atunci ce sa mai zicem de Vlad si Alina cind erau in WC amindoi,Allina ciufulita,fara microfon si a stat mai multe minute decit cei doi.daca erau gasiti intr-o alta ipostaza as fi fost de acord,dar erau imbracati decent,pregatiti sa coboare la masa. De ce Gabriela nu a fost atit de inpulsiva si cu Veronica cind a sarit gardul.Ea nu a incalcat regulamentul ?
    Nu mi se pare corect ceace se intimpla.

  10. 21
    mariana diac Says:

    nu cred ca diana si valentin au facut ceva sa fie descalificati e o oberatie.sa calculam un pic ce fel de persoane sunt si nu cred ca ei doi pot face asa cevasint 2 persoane foarte inteligente asa ca terminati cu comentari de genul asta.lacramioara sa termine cu mahalaua care o face sa fie o femeie serioasa pacat de baiatu care il are e frumos dar nici el nici ea nu stie sa se comporte.restu de mame la apreciez fff mult si le pupic .cristina imi esti fff simpatica si fi mai aproape de diana ca e o fata bine educata si ai ce invata de la ea.imi place ca te potrivesti cu lucu fiti aproape unu de celalalt.si tie la fel diana si valentin.va urmaresc in fiecare zi dupamasa numai ca lucrez si vin tirziu ori cum nu pierd nici o emisiune .va pup de la mare distanta din spania pupici la toti concurenti si lu GABRIELA

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free