Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    ionela Says:

    da ar trebui sa fie descalificati.

  2. 79
    MARCELA Says:

    aha si inca ceva domnisoarelor care ziceti sa fie descalificati ca au incalcat regulamentul.dar cand se injura ca la usa cortului atunci cum e copii care se uita la tv ce invata din asta dar cand alti se iubesc se incalca regulamentul ????NU NU E ASA DACA SE ELIMINA INSEAMNA CA TOTUL E O FACATORIE

  3. 78
    MARCELA Says:

    nu daca chiar ar fi descalificati ar fi o mare nedreptate.pentuca alti au incalcato si mai rau si nu au fost descalificati sdica veronica cand a fugit din casa si a facut tamtamul ala, nu am mai fost descalificat va pup pe toti si va rog in numele a mai multor persoane NU O DESCALIFICATI. VA MULTUMIM

  4. 77
    esther Says:

    nu ar trebui descalificati pentru ca nu au fost prins in fapt numai asa ar trebuii daca ceii de la kanald stiu mai multe si nu vor sa faca public si neau aratat numia o parte din filmulet iar restul sa nu fie dat……. iar in legatura cu bogdan si elena ei nu au fost descalificati pe faptul materialelor la boiler ce a spus veronica,, sus in sala de sport,, .. etc. numai asa cum am spus mai sus poate kanald au avut filmulete cu eii chiar prinsi in fapt pter ca elena cerea mereu descalificarea,, de ce ??? facea asta? inseamna ca se stia cu musca pe caciula iar comportamentul lor cel putin a lui bogdan lasa de dorit… vom vedea in seara asta ce sa va intipla dar nu cred sa ii descalifice iar daca da atunci eu cred ca a fost mai mult din ce ni sa dat sa vedem noi din materiale

  5. 76
    marinela Says:

    va rog nu ii descalificati nu cred ca a facut nimic doar a vrut sa se distreze ei sunt favoriti nostri preferati.

  6. 75
    hop_tzop Says:

    ce de comm aici…asa, aparati-o pe sf dienuta :) )…afara cu ei..afara cu toti…

  7. 74
    karmen Says:

    Diana si Valy NU TREBUIE DESCALIFICATI deoarece nu au fost surprinsi dezbracati sau in ipostaze indecente si mai mult de atata sunt favoritii publicului majoritar,iar Elena si bogdan au fost descalificati deoarece si-au cerut-o singuri si au vorbit vulgar si cu GABRIELA .din departare din Spania va urmaresc cu drag si va trimit pupici Dianei si lui Valy si Gabrielei care este stralucitoare de fiecare data.

  8. 73
    ion Says:

    nu ,nu a incalcat regulamentul,nu iati gasit dezbracati nu iati gasit in poziti dificile care sa denote ca chiar au facut ceva
    imi pare rau dar nu merita sa fie descalificati

  9. 72
    lorena Says:

    Din afirmatiile Dianei “ca oricum Vali va fi sotul meu” am dedus ca s-a intamplat ceva intre ei , asa ca le dam circumstante atenuante …sa-i fie de bine…oricum nu i-a ridicat nimeni rochita sa vedem daca purta “chilotei” , asta-i moda ce sa-i facem ? Dar pana deseara sper sa rezolve tatal Dianei problema cu niste “miorite” si sa treaca cu vederea comisia de decizie “mica gafa” a rasfatatei !

  10. 71
    lili Says:

    si daca s- ar fi intamplat ceva intre ei ce?

Pages: « 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free