Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 [12] 11 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 120
    kmy Says:

    au incalcat regulamentul ,trebuie descalificati,clar

  2. 119
    morwe Says:

    CONSIDER CA AR TREBUI DESCALIFICATI

  3. 118
    georgiana Says:

    Nu stiu daca au facut ceva sau nu, dar atata vreme cat numai ei 2 (trebuia sa mai fie si altii pe langa ei) erau si nesupravegheati, da, eu consider ca au incalcat regulamentul.

  4. 117
    bibi Says:

    nu

  5. 116
    carmen Says:

    eu una nu cred caau facut ceva in baie ,si cred ca sunt invidiati de ceilalti si le este frica ca o sa castige ei marele premiu,iar cristina nici nu stie ce e cu dansa saraca

  6. 115
    florina Says:

    nu cred k au facut nk acolo..cristina vrea neaparat sa fie descalificati vali si diana pt aa castiga ea marele premiu..

  7. 114
    oli Says:

    DESCALIFICAREA

  8. 113
    Sonia Says:

    Hai mai lasati-ma cu “TREABUIE DESCALIFICATI”,daca tot aveti atata patos in voi mergeti si faceti revolta ca tara se duce de rapa. Ana poti ocupa linistita pozitia fruntasa,sa dirijezi adunarea. Nici nu m-am gandit ca s-a pune problema descalificarii pentru ei pt ca si altii au incalcat regulamentul si fapta le-a fost iertata,macar o data puteau face si eu asta. Si nu mai comparati cazul Elena-Bogdan,sau ati uitat ca ei chiar si-au cerut descalificarea in repetate randuri? Si in ce mod…in fine, s-a luat decizia corecta oricum ca va convine sau nu!

  9. 112
    Eugenia Says:

    NU DESCALIFICARE!
    Ar fi corect sa se cronometreze toate NEBUNIILe SI RAUTATILE din concurs si atunci ar fi eliminati TOTI. Ultima mare VULGARITATE VIZIBILA a fost CREATIA CRISTINEI care ia spus lui Vlad cuvinte care nu le-am auzit in viata mea care numar multi ani.Incercati sa creonati tabloul cuvintelor, este incredibil, o sa vedeti imaginea unei Cristine cu picioarele desfacute care isi arata …insotita de miros. Tabloul Diana si Vali , scenarii contrafacute:Vali spune celor din echipa Kanal D ca se duce dupa Diana, usa intredeschisa-s-a vazut perfect, ei imbracati, discutia cu cameramanul care nu ia gasit in JOC , dar se straduies prea multi[interese sa-i detroneze]sa i cupleze virtual.
    Recunosc si rog sa recunoasteti, ca noi toti tineri si batrini, in viata noastra am facut mii de nebunii atunci cind iubeam , cei din casa , chiar si mamele fac pe lupul moralist, apoi toti cind stau in pat unii linga si prea aproape, in vazul nostru prin ecran, cind se saruta, cind sint imbinati in piscine etc, nu au simtit fiorul dorintei?si poate fara ca noi sa mai vedem[doar protagonisti ca Diana si Vali trebuie terfeliti...] si trebiue eliminati ca sa le ia locul urmatorii care vineaza momentul , mamele unora fiind in clasament[a se vedea Dna Adriana care este intruchiparea ipocriziei si fiul ei Laurentiul soferul in masina caruia mi-ar fi teama sa ma urc, vazindu-l capabil de N rele. apoi si pisicuta blida cu ghiare de fiara-dna Paula careia ii fug ochii dupa banii concursului ca si dupa mincarea din frigider, sa nu mai zic de inchipuita de dna Daniela careia ia fugit barcuta, plecind inventata ei nora, toate aceste personaje ca din filmele de groaza pentru copii, sint in HORA mizeriei pe care zilnic dna Gabriela se straduieste sa o curete, sa o ascunda numai de rusinea rusinii pe care protagonistii nu o mai au, Regretabil, Gabriela este o moderatoare decenta, care a ridicat valoarea JOCULUI dar nu poate mai mult.
    Diana si cind se supara nu se stie certa, asta ia daunat mult, in cusca cu LEI trebuie sa devii fiara, miza este mare...asa ca DIANA are inca multa lupta de dus . cu Vali si mama lui care sint prea educati pentru o mahala adunata din citeva colturi de tara.
    Veronica, este discipolul camelionului perfect, bravo ei, are minte cit cuprinde sa loveasca si sarute in acelasi loc. avind si decenta sa foloseasca logica.
    Si apoi, vine ziua cind se vor despartii cu totii si se vor intoarce acasa, zicindu-su ca daca lumea ii saluta pe ulita, sint deja Vedete, parca o vad pe dna Daniela cu bustul si nasulk pe sus facind valuri intr-un Turnu Severin care nu cred cacse faleste cu ce face acum in concurs.
    M-am lamentat prea mult, in concluzie, Kanal D cauta si in firul de par pentru a creia subiecte si controverese. asta le este misiunea, dar grav este cind unii asa zisi eroi numara si ouale si merele si isi vor sa-si ridice si fustita[cristina] Opriti=va aici, respectati=o pe dna Gabriela care a stiut sa navigheze cu eleganta atitea emisiunii.

  10. 111
    laviniaa Says:

    sunt cel mai iubit cuplu din casa si nu merita descalificarea,,,,in plus nu au facut nimic in baie..ca doar nu sunt prosti sa faca ceva ca sa ii scoateti din competitie tocmai acum pe unltima suta de metrii…sa fim seriosi ,,,nu se joaca nimeni cu camerele de luat vederi….

Pages: « 13 [12] 11 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free