Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?


diana valentin 31In urma revenirii din vacanta petrecuta in Antalya, cuplul Diana si Valentin sunt acuzati de incalcarea regulamentului Nora pentru mama 4.

Se pare ca acestia au fost surprinsi impreuna in baie, cu lumina stinsa, in camera Dianei, in timp ce se aflau in vacanta din Turcia.

Cei doi neaga faptul ca ar fi incalcat regulamentul NPM, afirmand ca intre ei a fost doar o simpla joaca,  de a stinge si aprinde lumina din baie, timp in care Diana incerca sa se rujeze.

Ceilalti concurentii din casa Nora pentru mama 4 nu vor sa comenteze sau sa-si dea cu parerea despre cele intamplate intre Diana si Valentin, in camera de hotel.

Credeti ca Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama 4? Daca da, credeti ca acestia merita sa fie descalificati?

Articol realizat de Raluca Neagu

124 comentarii la “Diana si Valentin au incalcat regulamentul Nora pentru mama?”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    DOINITA Says:

    DACA VOR FII DESCALIFICATI DIANA SI VALI ATUNCI ESTE FACATURA TURCILOR SI A CELOR DE LA CANALD . PE VERONICA DE CE NU AU DESCALIFICATO CAND A SARIT GARDUL? SA VA MAI DAU SI ALTE EXEMPLE?

  2. 19
    larisa Says:

    nu cred ca au incacalcat regulamentul
    nu trebuie sa fie descalificati
    eu cred ca gabriela favorizeaza unii concurenti

  3. 18
    maria Says:

    chiar alceva nu aveti s a vb numai despre diana si vali,m ai bn uitativa la handicapata de daniela si paula cum se coomporta ,nu i mai dati d mna gabriela voie s a mai tipe la daniela ca o esterica asa se vede si e pacat isi bate joc de toti i a taie si spinzura uitativa.

  4. 17
    adela Says:

    eu cred ca ar trebui sa fie descalificati

  5. 16
    Monica Says:

    Nu consider ca au incalcat regulamentul. Nu reiese ca au intretinut relatii intime, daca este asa , sa se arate. Imi amintesc cindva ca si Vlad cu Alina au fost in baie si nu a mai pus nimeni problema descalificarii. Ar fi pacat, Diana a tinut audienta, Vlad , Lacramioara si veronica.

  6. 15
    silvia Says:

    si alti au incalcat mai grav regulamentul si nu au fost descalificati si nu as vedea de ce ar fi ei descalificati.gabriela cred ca are ceva cu diana si vali dar nu stiu de ce nu se comporta cu toti la fel asa ar trebui.

  7. 14
    silvia Says:

    nu mi se pare corect sa fie descalificati pt.ceva ce nu au facut si gabriel nu stiu de ce nu se comporta cu toti concurentii la fel gandesti ca ar avea ceva cu diana si vali pt.ca alti au incalcat regulamentu si nu sa comportat asa cum sa comportat cu diana.oricum eu sper ca pt.atata nu o sa fie descalificati si o sa castige concursul ca merita.

  8. 13
    ileana Says:

    normal ca au incalcat regulamentul.aducetiva aminte si de intimplarea cu elena si bogdan care au fost descalificati din acelasi motiv cu toate ca n-au fost siguri ca au avut relatii intime sau nu.diana si vali trebuiau sa se gindeasca ca pot fi judecati la fel

  9. 12
    Issabella Says:

    Nu consider k au incalcat regulamentul..i-au gasit imbracati nu erau dezbracati…nu erau unul peste celalalt …deci eu nu consider k s-a incalcat regulamentul..dar bineinteles pt k sunt un cuplu puternic trebuie sa bagam zanzanie si sa-i dam afara nu? imi pare rau dak doar pt atat faceti voi mare caz. totusi dak erau dezbracati dak ii prindeau unul peste altul..atunci da..dar asa…? vlad knd a tras-o pe alina de mana in baie de fapt in wc si au stat cva acolo si cu usa inkisa cum a fost? sau la ei nu s-a luat in considerare? hai sa fim seriosi si sa gandim ca niste oameni maturi.

  10. 11
    Maria Says:

    Eu cred ca ar trebui sa fie descalificati,chiar daca sunt cel mai puternic cuplu din concurs asta nu inseamna ca au alte drepturi…totul este egal nu?
    Si pe cuplul Elena si Bogdan au fost descalificati…asa ar trebui si acest cuplu
    Mie chiar imi place di diana…este o fata simpatica,educata….dar trebuia sa respecte regulamentul.

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free