Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 90
    Anemona Says:

    Acum, fotza MIHAELA SI ALEX!!!!!!!!!!
    :*:* :x `!!

  2. 89
    ap Says:

    mi se pare corect cum au procedat antoneta si alina iar in locul andreei nici nu asteptam sa-mi aranjeze soarta altii .trebuia chiar ea sa nu accepte bani de la antoneta de la bun inceput. ea crezandu-se cu coloana vertebrala si dezinteresata de bani. urmatorul pas ar trebui sa fie eliminarea lui catalin si al lucicai care stau numai pt a se certa cu toata lumea si mai apoi sa nu recunoasca nimic. in locul lor mi-ar fi fost rusine sa stau pe langa familia roxanei dupa ce au facut-o pe roxana amandoi cum le venea la gura. oricum banuiesc ca realizeaza ca roxana nu s-ar potrivi cu unul care habar nu are sa respecte pe cineva .alceva nu face decat sa barfeasca cu mamica lui draga si bineinteles apoi sa spuna ca nu s-a inteles bine.exact cum a spua in discutia despre antoneta, in legatura cu sevrajul, ca nu s-a referit la barbati ci la tigari.mint amandoi de nu se poate si ne cred si prosti .s-a referit clar la BARBATI! asa cum minte cand spune ca antoneta a jigneste dar a uitat cum spunea de ea ca cine stie ce face in italia, de ionut ca e prost , bou , de roxana ca stie ea ce e in orasul ei si ce face acolo , de mihaela cum se imbraca si cum se piaptana, de stela ca e bolnava si sa nu mai spun si de cei care au fost eliminati( ramona, violeta, marian ,ioana) daca se face s statistica a jugnirilor si a mincinosilor lucica si catalin sunt de departe pe locul I.as vrea sa mai stie ca faptul ca sunt avuti nu este o calitate cum nu este un defect faptul ca esti mai sarac (prapadit cum spun ei) asa ca nu isi au rostul laudele lor cu averea avuta. cei 7 ani de acasa fac mult mai mult.

  3. 88
    Laura Says:

    ALINA ESTI DE-O RAUTATE ABSOLUTA , SE SPUNE CA OMUL CARE RADE CAND VORBESTE ESTE OM RAU, ADEVARAT; ASA ESTI TU.
    SPER SA NU CASTIGI ,CRED CA CEI CARE AU VOTAT-O PE ANDREA O VOR VOTA ACUM PE ROXANA ,SA IASA CASTIGATOARE, IAR PREMIUL SA SE IMPARTALA FINALISTI.

  4. 87
    dana Says:

    alina si antoaneta sunt facute una pt alta.cum e una asa e si cealalata.doua femei fara cei sapte ani de acasa si doua inculte.invidia le-a mancat.super fata andreea.merita sa castige acest concurs.dar acum eu imi doresc ca roxana si catalin sa castige.multa bafta si doamneu lucica

  5. 86
    Cheta Says:

    Acum da mai merge fara Andreea in casa sper sa fie mai multa liniste doar ca a mai ramas Lucica si fiul ei de ;;ZAHAR;;.Ma bucur ca a reusit Alina aceasta performanta trebuia mai de mult si lucrurile ar fi stat altfel dar mai bine mai tarziu de cat niciodata……..

  6. 85
    mihaela faby Says:

    FACETI NUMAI NEDREPTATI VOI ORGANIZATORII , CREDETI K E NORMAL SA O DATI AFARA PE ANDREEA FARA SA NE ARATATI SI NOUA VOTURILE TELESPECTATORILOR? VOI SCHIMBATI VOTURILE CUM VRETI STIM ASTA DIN SURSE F SIGURE . IAR MOLDOVEANCA AIA FLAMANDA DE ANTONETA E O MARE FOMISTA CARE STA AICI PE STRADA CU MINE SI AI CUNOSC FAMILIA DE FLAMANDA . MI-E RUSINE K SUNT MOLDOVEANCA K FLAMANDA AIA DE ANTONETA. sa stea linistita k oricum alina nu al vrea pe piticul ala de ionut k e neterminat

  7. 84
    alina27 Says:

    alina si ionut sa castigeeeeeeeeeeeeee.

  8. 83
    Anemona Says:

    De fapt, a fost, este si va fi mereu o afacere.

  9. 82
    Anemona Says:

    Si dupa cum spune Alina, viata ei o sa fie o afacere .

  10. 81
    Anemona Says:

    Nu e corect ca au eliminat-o pe Andreea :( (
    Ea merita sa castige impreuna cu Stefan..Dar nu conteaza. Viata merge mai departe si Andreea si Stefan o sa fie fericiti in afara casei.
    De acum inainte o sa o votez pe Mihaela, macar sa nu castige flamanzii de Ionut si d-na Antoneta si nesimtita de Alina concursul.
    Trioul fantastic si-a aratat adevarata fata si abia acum la final se vede cine a fost sincer in acest concurs.
    Toti concurentii au venit in casa pentru bani in primul rand, dar Alina a fost singura care nu a recunoscut acest lucru.
    Degeaba au bani caci, tot ca noi mor
    Sper sa nu castige ei, numa pentru ca sunt increzuti. Sa castige Mihaela cu Alex sau, Roxana, sa fie nora saptamanii in finala si atunci banii o sa se imparta

Pages: « 16 … 14 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free