Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    oana Says:

    nu imi place nici un cuplu, dar a devenit cam inervanti concurentii cu certurile lor, deja mau plictisit,si sunt multi care sunt dezamagiti de concurenti.

  2. 59
    cami Says:

    Cine vreau eu sa castige?

    Hai Lucicaaaaa =))

    A facut tot show`ul Lucicica asta.

  3. 58
    marycta Says:

    AFARA CU ISTERICA DE ALINA NU SE UITA LA URITU ALA DECIT PENTRU CONCURS HAI ANDREA

  4. 57
    marycta Says:

    ANDREA SA CISTIGE CONCURSU APUCATA DE ALINA SI CARICATURA AIA DE IONUT AFARA

  5. 56
    simona Says:

    Imi pare rau sa spun dar asaera a fost caterinca. e a doua saptamana in care Andreea este nominalizata si nu iese afara, nu stiu c au de gand organizatori. Se vede ca Stela si cu Stefan au venit sa castige ca au nevoie de o casa din cate am inteles eu, ei stau cu chirie. Andreea se potriveste cu Stefan doar la vocabular ca il au cam vulgar dar in rest stau doar sa castige concursul. Eu nu am niciun cuplu preferat, singura care imi place si cred ca e la locul ei este Roxana care cred ca o sa castige concursul.

  6. 55
    nico pit Says:

    SPER SA CASTIGE ANDREEA CU STEFAN, SPER SA FIE VOTATI CAT MAI MULT. NU INTELEG DE CE PARINTII ANDREEI NU VOTEAZA TOT LA FEL DE MULT CA CEI AI ALINEI? NU VREAU SA CASTIGE IAR CINE NU TREBUIE, ADICA CEI NEEDUCATI. NU MAI VOTATI PE CEI CARE VA CONSIDERA INCAPABILI SA DATI UN SFAT, PE CEI CARE IN GANDUL LOR VA CONSIDERA NISTE FRAIERI . ALINA VREA SA PROCEDEZE LA FEL CA TATIANA, A VAZUT CA CEARTA ESTE CEA CARE INVINGE LA NORA, NESIMTIREA, PREFACATORIA. ASTA ESTE APRECIAT IN ACEASTA TARA? IMI PARE FOARTE RAU.

  7. 54
    deea Says:

    lucica este o scorpie….e cea mai urata femeie pe care am vazut-o in viata mea,e femeie cu chip de barbat,iar catalin este un mara babalau,e vai de capul lui,toata ziua sta cu hada aia de masa,creca traiesc impreuna……vai de capul lor de sarantoci….nu au ce sa mai caute in acest concurs……..iar despre ioana nu stiu de ce se da atat de importanta si de,destepta e crescuta la casa de copii e vai de capul ei si aia…nu trebuie
    sa se credea asa desteapta ca nu e chiar deloc……..din pacate sezonul asta de nora pentru mama a avut cei mai sarantoci si mai necultivati concurenti care se cerata de la mancare si se barfesc toata ziua…….a ajuns rau emisiunea asta….

  8. 53
    mary_2007 Says:

    EMISIUNEA A DEVENIT UN CIRC PENIBIL ! TOTI SUNT FALSI SI PROSTI !NU O MAI LAUDATI ATAT PE CEAUSEASCA (LUCICA) ,E O VIPERA ORIGINALA ! SUNT CONVINSA ,CA DACA URANGUTANUL DE FISU SE VA INSURA VREODATA ,VA TREBUI SA-I DEA MA-SII RAPORTUL SI DE POZITIILE PE CARE LE VA PRACTICA ANIMALUL ALA IN PAT ! NU ATI VAZUT CUM IL CHESTIONEAZA MEREU PE FISU DE ORICE DISCUTIE PE CARE O POARTA?DE-AS AVEA O SOACRA CA ASTA ,AS BATE-O DE 3 ORI PE ZI ! ASTA E UN BLESTEM LA CASA OMULUI !VREA SA PARA O DOAMNA ,DAR CE AFISEAZA ESTE DOAR O POLEIALA ,USOR DE INDEPARTAT ! STAI BLANZI ! TOTI SUNT NISTE HAHALERE ! SI ,NASOASA DE MIHAELA ,VA INSPIRA CEVA IN AFARA DE VICLENIE ? ANDREEA E O CREDULA ,DAR STEFAN E UNS CU TOATE ALIFIILE ,CA MA-SA ! O EMISIUNE DE CACAO ! SA SPERAM CA NPM 4 ,VA ADUCE CU EA SI NISTE CONCURENTI ADEVARATI ! GRASA DE GABY ,NU STIE CUM SA MAI ATATE SCANDALUL IN CASA PTR RATING ! PACAT ! AVETI GRIJA ,FRATILOR ,AUDIENTA VA E IN SCADERE SIGURA !!!!!!

  9. 52
    scumpika19 Says:

    Sustin cuplul andreea si stefan imi plac f mult si ar merita sa castige.deci votez andreea.multa multa bafta!!!

  10. 51
    miri Says:

    Este adevarat ca d-na Lucica sa certat cu majoritatea dar la cate jicniri i s-a adus cred si eu caeste si ea om si are si ea nevi ei ce vroiati sa faca sa rada s-au cu cine sa vorbeasca ? Vorbeaui si ei mama cu feciorul.

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free