Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    Anemona Says:

    Am gresit…vroiam sa scriu ” D-na antoneta vorbeste atat de greu..parca nu poate sa lege doua cuvinte *
    :D

  2. 109
    Anemona Says:

    Si da, o sustin pe Andreea. Cu cine altcineva sa tin? Sa tin cu Alina si Ionut? Alina nu avea nici macar 2% din voturile telespectatorilor inainte sa intre doamna Antoneta in casa si brusc a devenit favorita. Ce sa ne placa la ea? Faptul ca injura, ca nu respecta pe nimeni. Are si ea partile ei bune, dar doamna Antonet ma face sa o vad mereu intr-o postura negativa. Este asa de artagoasa. Vorbeste atat de greu..parca ii este greu sa vorbeasca. Mi se pare o persoana desprinsa de lume. Ionut chiar o iubeste pe Alina, dar aceasta nu ii impartaseste sentimentele. De acum inainte, sunt de parere ca Mihaela si Alex sunt cei care merita sa castige.

  3. 108
    Anemona Says:

    Da…a urlat yssa pt. ca eu sunt din Ardeal si asa se vorbeste la noi.

  4. 107
    ionut Says:

    Alina si Ionutz veti castiga pwpiki alina

  5. 106
    yssa Says:

    mai anemona se vede ca esti de partea andreei si ca ii tii partea,fiecare are dreptul la replica,parerea mea,…..andreea nu stiu daca e asa de bn educata precum spui….ca de fiecare data a avut pliscu mare……dar daca u ai fi provocata precum sunt cei trei mai mult ca sigur ai fi si tu la fel ca ei,ai calca peste cadavre ai taia si ai spanzura in stanga si-n dreapta si din cate stiu si andreea a “urlat”la telespectatori asa cum spui tu …….bafta “Alex,Mihaela”voi chiar meritati marele premiu

  6. 105
    Anemona Says:

    Pentru yssa…
    Daca Andreea nu are cei 7 ani de acasa, Alina ii are? Ea a urlat si la telespactatori, a vorbit despre institutiile din tara noastra, jignindu-le, se crede desteapta. Pentru cei care spun ca Andreea ” se zgarie pe fata de ciuda”, nu au ce comenta. Andreea a recunoscut ca a venit in casa si pentru bani, dar Alina doar acum a facut acest lucru. Alina arecunoscut ca viata ei este o afacere si mereu va fi asa. Si pt. ei care comenteaza ca altii sunt needucati, ca au cei 7 ani de acasa, ca sunt prosti, ca au un vocabular vulgar sa nu mai faca pe desteptii pt. ca nici macar nu stiu sa scrie. Il se scrie intr-un cuvant, nu i-l si multe alte exemple :P

  7. 104
    elina Says:

    Andrea sunt din Basarabia şi îmi pare rău de tine că nu ai nici un pic de ruşine,a numi moldoveanul cu aşa cuvinte murdare, sufletul tău e murdar de tot,te vede o lume întreagă cîtă răutate şi egoizm ai în tine, oare părinţii tăi nu au găsit o altă metodă de educaţie pentru tine,ei sunt un cuplu mult mai educat şi intelegent faţă de tine. Mi-ar fi ruşine să am un aşa copil needucat. RUŞINE FETIŢ-O, dăţi seama ce cuvinte îndrugi, eşti o nesuportabilă. Ţi-aş da un sfat ,să-ţi ceri ertare în faţa telespectatorilor Basarabeni pentru jignirea care ai făcut-o, şi cum ai numit moldovenii, măcar atîta să te ajungă capul. Nu strica autoritatea ţării în care te-ai născut.

  8. 103
    galina Says:

    E corect ce au făcut Alina,Ionuţ şi D.Antoneta Ei sunt nişte persoane culte,bine educate,da, la provocări au procedat corect. Andrea este o fată needucată,nu are nici un respect faţă de cei mai mari am în vedere mamele, îi lipseşte un vocabular cît ce cît mai intelegent,este lipsită de ruşine. Se vede foarte bine că nu-l iubeşte pe Ştefan pur şi simplu a vrut să cîştige un concurs şi atît. Am privit acest concurs de la bun început,şi am avut o părere că dacă nu era Andrea şi D.Lucica nu mai era ceartă între concurenţi. Aceste 2 persoane parcă au fost puse special pentru a provoca lumea la ceartă. Se pare că dacă cineva este eliminat,atunci nu ar trebui primiţi înapoi cum a fost şi cu Andrea, Mihaela ar fi bine să întroduce-ţi această regulă.
    Alina, Ionuţ şi D. Antoneta succese , meritaţi. Vă dau un sfat: Dacă cineva se strădue să vă provoace, stăruiţi-vă să le evitaţi,nu vă coborîţi la nivelul persoanelor care nu au nici un pic de educaţie.

  9. 102
    yssa Says:

    imi pare bn k a iesit andreea din concurs…si acum se zgarie pe fatza k nu a castigat ea…….se oftik sh din aceasta cauza ii ataca pe doamna antoneta,alina si ioonut precum andreea se lauda cu cei sapte ani de acasa pe zi ce trece demonstreaza tocmai contrariul …….si publicul prezent acolo in special domnisoara iulia ar fi mai bine sa se duca acasa ca nu face decat sa starneasca controverse

  10. 101
    csilla Says:

    ANDREEA ,MAI BINE DUTE ACASA,DUTE TU CU OMENIA TA ,MAI LASA TU VRAJALA ,IMI PARE FOARTE BINE CA AI FOST ELIMINATA ,NU TE MAI SUPORTESTI O PERVERSA SI ACUM NU MAI STI CE SA FACI……….SI APROPO MERGI LA EMISIUNE SA VB CU STEFAN SI ASA ZIS SOACRA TA DA NU OBSERVI CA TU AI TREABA CU ALINA SI IONUT!GATA REALIZEAZA CA AI PIERDUT SI MA BUCUR ENORM SI SE VEDE CLAR ,KANAL D A VUT SA TE PROTEJEZE DA NU A MERS ,ASA CA HAI DUTE ACASA CA ZAU CA ESTI PENIBILA

Pages: « 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free