Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 120
    Mia2009 Says:

    Cine a iesit aseara ?

  2. 119
    oxa09 Says:

    rusine sa ii fie lui antoaneta pt. ca nu stie sa vb.cum zice ma strambat andreea,adica cum o stramba.cred ca dumnezeu o sa-i pedepseasca pe cei 3.vreau sa iese din casa pt. a vedea o sinucidere in direct.rusine sa le fie.

  3. 118
    vio Says:

    RUSINE KANALD!!!Atitudinea moderatoarei este in mod voit subiectiva folosind-o pe Andreea , cu aptitudinile ei de mahalagioaica , pe post de realizator de scandal in dicutiile pe care le poarta cu oricine .O aduceti in platou in mod repetat,impotriva oricaror reguli si o lasati sa-si dea drumul la putere maxima acoperind timpul de emisie si realizand audienta dorita.Gabriela e o maestra in dirijarea scandalurilor.bravo!!!!

  4. 117
    dana Says:

    Despre Alina, ce sa zic? Sper sa se casatoreasca cu Ionut in casa sau in afara ei. El a intrat in casa pentru ea, a suferit , a luptat cum a stiut mai bine si se pare ca a reusit sa-si atinga scopul. Deci, el a castigat deja. Mi se pare ca Alina-Ionut este un cuplu potrivit, le doresc fericire si tot binele din lume. Lor si celorlalti concurenti.

  5. 116
    dana Says:

    Cred ca Mihaela si Alex nu se vor casatori daca nu vor castiga nici un ban. Mihaela a incercat sa-i spuna lui Alex ca nu prea isi doreste o nunta in casa, de fapt altele au fost dedesubturile acestor vorbe. Eu am inteles ca, daca nu castiga marele premiu, nu se casatoreste. Vad o mare diferenta in toate, in acest cuplu. Mi-ar fi placut un cuplu Mihaela-Catalin. Poate daca nu ar fi fost ceruta in casatorie din prima, altfel ar fi stat lucrurile intre acestia doi. Alex este un copil, nu este inca maturizat in comparatie cu Mihaela.

  6. 115
    Carla Says:

    Sper din tot sufletul sa aibe loc o nunta.Dar nu cea dintre Alina si Ionut ci Mihaela si Alexandru.Daca cei doi castiga(Mihaela si Alexandru)macar le va putea fi gura inchisa la cei din trioul fantastic.

  7. 114
    zoly Says:

    Sa castige Alex ca emai civilizat si nu a facut atata tam tam ca si cei-lalti concurenti dar pacat ca e cu M<ihaela care nu-l prea merita

  8. 113
    anduuu66 Says:

    Eu o votez p alina , ce va f*te p voi grija mea , cn o voteaza , p voi s a va f*ta persoana voastra , fratiilor numai injurati asa k la usa cortului , ce lipsa d educatie demonstrati , voi astia cre o tot o jigniti p Alina , sa va fie rusine , k dak p voi var jigni altcineva , vati simnti zero , oricum e e persoana publika , si voi sunteti ZERO , nu valorati nimik , astia cre o jignesk p alina , jigniti k prosti aia , sunteti niste lasi , k va ascundeti dupa un monitor , nerusinatilor , NU VALORATI NIMIKA ZERO

  9. 112
    nico pit Says:

    MA BUCUR CA ALINUTA A FOST ” DEZBRACATA” DE HAINELE DE MAICUTA. IN SFARSIT S-A ARATAT CA SI EA BARFESTE, DAR ACOLO UNDE NU O POT AUZI TELESPECTATORII, DECI ESTE O INTERESATA, EA A RECUNOSCUT CA FACE INTENTIONAT MATERIALE. FELICITARI KANAL D

  10. 111
    geo17.26 Says:

    AS FI VRUT SA SE TERMINE FRUMOS CONCURSUL ASTA,DAR ANDREEA KRE ESTE MEREU PREZENTA IN EMISIUNE MA FACE SA NU MA MAI UIT SI CRED K NU SUNT SINGURA PERSOANA.

Pages: « 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free