Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 157
    BUNETZIK Says:

    Ma bucur k au castigat Alina si Ionut.:D:D:D.Bravooooo alinaaaa ai gandit bussines vb ta:D:Dbn ai facut:D.Andreea nu merita sa se casatoreasca nu stiu de ce a venit s ea imbracata in mireasa pt k a fost eliminata…La sfarsitul competitiei si-a aratat adevarata fatza si mihaela impreuna cu mama ei care se tot criza k nu a iesit mihaela.Doamna Lucia a sp de obicei totul in fatza este o femeie desteapta.Imi pare rau ca roxana nu a vrut sa se casatoreasca ea a fost cea mai frumoasa mireasa desi andreea se spargea in figuri cum face d obicei se crede frumusetze rara dar roxi a fost minunata:X:X:X.Sunt fana ROXANA,ALINA,CATALIN,IONUT, SI DOAMNA LUCICA

  2. 156
    Deea Says:

    mdea ce sa spun ….

  3. 155
    ermina Says:

    a castiagt alina ce bn imi pare:X

  4. 154
    petra Says:

    mihaela si alex sunteti cei mai tari spersa castigati voi

  5. 153
    caty Says:

    HAI ALINA SI IONUT sper sa castigati pentruca meritati cu adevarat.Alina o sa fie o mireasa foarte frumoasa sunt sigura ca cei doi se iubesc si nu o fac pentru bani.Casa de piatra si sa fericiti nu uitati sai faceti dm antonetei nepotei:X:X:X:X o sa crepe de ciuda unii din casa {andreea}cand o sa vad k voi va intelegeti atat de bine

  6. 152
    Suelen Says:

    Sa castige cei mai buni (Alina & Ionut).
    Cat despre urmatorul sezon va rog sa aveti mai multe criterii in selectarea concurentilor, sa nu mai vedem tipe ca Andreea, care cred ca pot face orice si mai ales tipi ca Stefan care nu stiu cel mai elementar lucru…trasul apei si spalatul pe maini. Nu-mi dorest mame analfabete sau cu 8 clase. Acest concurs este si educativ pe langa “matrimonial” ce poti invata de la femei care la 50 de ani injura ca birjarii, de la fete care ar trebui sa fie ca niste “printese” ca vorbesc in argouri de mahala si nu in ultimul rand baieti care nu-si respecta mamele ce pretentii mai avem sa le respecte pe fete.
    Gabriela imi permit sa-ti spun asa pt. ca sunt mai mare ca tine esti o frumusete rara si un moderator deosebit, dar uneori “bagi fitile” intre concurenti spre deliciul telespectatorilor dar si pt. raiting. Oricum esti minunata.
    - Femeia este lucrarea de diploma a lui Dumnezeu la examenul de estetica. – Vasile Ghica

  7. 151
    gina` Says:

    ionutza si alina sunt niste cretini mai ales alina cre e rupta in gura dupa bani….iax ii urasc….speram sa castige andreea,…..dar mai bn sa nu mai castige nimeni dak nu e andreea in concurs nui drept

Pages: [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free