Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 130
    ANA Says:

    sa-mi fie cu iertare dar mi-a venit acumin minteo mareee prostie si anume DACA GOE-CATALIN- SE VA INSURA VREODATA MAMITZA VA STA CU SUFLETUL LA GURA LA GAURA CHEII LA O ADICATELEA si va striga ca la fotbal HAI CATALINE ACUMM

  2. 129
    Diana Says:

    As dori sa castige sezonul Mihaela si Alex pt. ca se potrivesc de minune si pt. ca ei merita cel mai mult sa castige , deoarece Alina si Ionut nu cred ca vor fi foarte mult impreuna . Andreea si Stefan sunt si ei un cuplu super tare dar fiindca Andreea a iesit nu cred ca mai au sanse sa castige , iar Roxana di Catalin nu cred ca vor castiga ,deoarece au facut un cuplu doar cu o sapt. inainte de marea finala si ar fi ceva nedrept pt. celelalte cupluri care sunt aproape de la inceputul concursului . Fie ca cel mai bun sa castige.

  3. 128
    dana Says:

    Bulina rosie pentru doamna Stela, Mihaela, Alina si Stefan, bulina neagra pentru Ildiko si Antoaneta.

  4. 127
    dana Says:

    M-a dezamagit Roxana in aceasta seara. Catalin, la fel. Asteptam sa spuna ca nu-i pasa de nominalizare pentru ca tocmai il acceptase Roxana.

  5. 126
    yssa Says:

    felicitari doamnei Stela,gestul dumneaei este de apreciat

  6. 125
    yssa Says:

    laudaros…..scuze:D

  7. 124
    Anemona Says:

    Yuppyyy!
    Roxana si Catalin au format un cuplu :x :x`!!
    Sper sa castige ei…imi tot schimb parerea…de mult asteptam sa formeze un cuplu…fortza Roxana si Catalin :*:*

  8. 123
    alexandra Says:

    eu mi-asi dori sa castige concursul ionut si alina pt ca se potrivesc foarte bn.ionut da dovada de un sot fidel si cu multa resposabilitate iar alina da dovada de o sotie asa cum trebuie .ii sustin in continuare si le urez multa bafta pa
    va pwp.pa

  9. 122
    yssa Says:

    sper ca Roxana sa fie asa de desteapta incat sa nu se casatoareasca cu Catalin care este doar un laudator….dar pe deo parte a demonstrat ca si tine la Roxana….cred k il strica d-na Lucica

  10. 121
    Mia2009 Says:

    sper din tot sufletul sa nu o fi iesit Alina sau Ionut.

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free