Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anana Says:

    sa ma scuze ceilalti care sint pro alina,dar eu sint de parere cu tine,CARMEN

  2. 9
    carmen Says:

    vreau sa casyige acest concurs CATALIN

  3. 8
    carmen Says:

    o emisiune de rahat

  4. 7
    anda Says:

    Mi-ar place sa vad o nunta la finalul concursului dar si mai mult mi-ar place sa aud ca a si rezistat cuplul respectiv. Experienta pe care am trait-o de la anterioarele mi-au lasat un gust amar. De ce? Pentru ca perechile care au meritat nu au fost sustinute iar cei care s-au manifestat galagios si trivial au fost propulsati spre finala si ajutati sa castige. Cred ca noi telespectatorii ar trebui sa privim cu mai multa obiectivitate si maturitate aceste concursuri pentru ca la final sa nu nedreptatim pe cei care cu adevarat merita sa castige.

  5. 6
    andrada Says:

    Eu as dori sa ajunga finalisti Roxana,Andreea cu stefan,Mihaela cu Alexandru si Alina cu Ionut

  6. 5
    benuu Says:

    eo m*ista lucica

  7. 4
    mihaela Says:

    si astept finalul cu nerabdare si as vrea sa castige alina cu iont pt ca se potrivesc foarte mult. ii sustin in continuare si imi doresc sa fiti fericiti. aveti grija de voi si sper ca intr-o zi sa cititi si comentariile noastre si sa va bucurati ca aveti foarte mult sustinatori afara chiar daca in casa nu prea aveti. rezistati in continuare

  8. 3
    Claudia Says:

    Astept FINALA pt a vedea nunta cuplului ALINA-IONUT.Pina atunci incerc sa ii ajut sa ajunga in finala cistigatori sezonului 3Ii stiu de la tv si tot de atunci ii sustin. Sunt trista ca fara sa vor se cearta cu alti.Dupa vreau sa stiu vesti despre ei

  9. 2
    carmen63 Says:

    sunt trei barfitori , care acum se cearta cu oricine dar cred ca au numai de pierdut asa isi dau arama pe fata

  10. 1
    carmen63 Says:

    cred ca Alina si Antoaneta se potrivesc de minune , chiar daca a facut facultatea Alina este o mare prostanaca

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free