Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    katy Says:

    As vrea ca acest concurs sa-l cistige Andreea si Stefan. Mihaela si Alina sint niste prefacute iar Roxana n-as vrea sa faca cuplu cu Catalin doar de dragul concursului pentru ca, dupa ce ne-a facut sa credem atita timp ca este o fata desteapta ar fi pacat ca acum s-o dea in bara.Catalin n-o merita, sa nu uite toate jicnirile pe care i le-au adus el si ma-sa.

  2. 19
    niki Says:

    bbbbbbbbbbbbaaaaaaaaa. acest concurs il merita alina ea e sincera. andrea e o mincinoasa abea il mai suporta pe stefan se cearta intruna dar stau pentru bani

  3. 18
    andra Says:

    frumoasa emisiunea :!: !:!

  4. 17
    mari Says:

    ATI BAGAT-O PE MIHAELA IN CASA SA CASTIGE ? NU SUNTE-TI CORECTI .A IESIT NU TREBUIA SA MAI INTRE .CE REST MAI AVEA ? E CONCURS CU ELIMINARI SAU CEVA DE RAHAT ? ATI FACUT CEVA INCORECT .POATE DATI O EXPLICATIE LA ASA PROSTIE .SPER CA EXPLICATIA SA NU FIE TOT O PROSTIE . MERITA ALINA SI IONUT .ANDREEA FACE PENTRU BANI ,MIHAELA E ACOLO INCORECT .VA PIERDETI AUDIENTA DACA NU SUNTE-TI SERIOSI SI NU RESPECTATI REGULAMENTUL . NU A FOST RESPECTAT NICI DE CONCURENTI NICI DE CEI CARE L-AU FACUT REGULAMENTUL .

  5. 16
    elenida Says:

    a fost un sezon ffff slab. Nu vad pe nimeni capabil si merituos pentru a castiga premiul

  6. 15
    anana Says:

    vreau sa cistige ANDREEA

  7. 14
    andrada Says:

    SA CISTIGE ANDREEA SI STEFAN PENTRU CA MERITA, ANDREEA FIIND O FATA CU COLOANA VERTEBRALA SI DE CARACTER.DACA NU ATUNCI SA CISTIGE rOXANA, PENTRU CA MERITA DEOARECE A FOST CEL MAI MULT N.S.

  8. 13
    monica.popescu Says:

    Intrucit niciunul dintre concurenti nu a stralucit, cel putin sa fie ajutati cuplurile Alex-Mihaela, Stefan-Andreea , Ionut- Alina si aici ma refer la baieti indeosebi, care , sint destul de saracuti fiecare in parte. Cea care a jucat foarte bine si a stiut cu ce sa maninca aest concurs a fost d-na Lucica, fie ca vreti sau nu sa recunoateti. Asteptem concurenti de la care sa avem ce vedea la Nora pentru mama 4.

  9. 12
    amza amalia Says:

    abia astept finalul concursului si tare as vrea sa il castige andreea si stefan

  10. 11
    daniela Says:

    sper sa castige Andreea Alina e o prefacuta daca va castiga in cel mult o luna se desparte de Ionut hai Andreea

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free