Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    iubitica Says:

    alian cu ionut s-au facut de rahat sunt neseriosi sa plece din emisiune k ma enerveaza foarte tare d-na Lucica mi-a placut cum a jucat nu cred in cuplu andreea stefan nu ii mai inteleg deloc

  2. 39
    Claudia Says:

    SPER, VREAU, CRED CUPLUL ALINA-IONUT CISTIGATORII CONCURSULUI. IN EI SE ARUNCA SI ACUM (PT CA NU SAU SATURAT ALTI) CU VB F DURE. DOAR OR CISTIGA SI EI CEVA. DAR NU VEDE NIMENI CA ACEST CUPLU DOAR SE APARA CU CUVINTE LA FEL DE DURE PT A SIMTIT SI EI CUM E

  3. 38
    marycta Says:

    HAI ANDREA

  4. 37
    tinna Says:

    eu cred ca andeea si stefan se iubesc sincer in aceasta emisiune si merita sa casige…

  5. 36
    camelita Says:

    Alina cu Ionut au avut multe de patimit din cauza invidiosilor si rautaciosilor de andreea si stefan (si cotoroanta de stela),si mai ales a scorpiei de lucica cea fara dinti si de mascariciul de fi-su,care e de oi prostie fenomenala.mascariciul ala daca nu s-a insurat pana acum nici nu o va mai face vreodata,mai bine ar ramane legat de fusta mamani-sii ca si asa tot barfeste intruna cu ea.asa mama asa fiu-halal de amandoi.MULTA MULTA BAFTA ALINEI SI LUI IONUT.SA IESITI INVINGATORI DIN CASA CA SA LE INCHIDETI GURA LA TOTI INVIDIOSII.

  6. 35
    camelita Says:

    Cei mai indreptatiti sa castige concursul sunt alina cu ionut

  7. 34
    Rebeca Says:

    Sper sa castige Stefan cu Andreea mi-as dori ff mult
    dar o sa vedem ce va fi pana la final,oricum sunt alaturi de voi.Multa baftaaaaaaaaaaa!va pup:*

  8. 33
    denisa Says:

    sper din tot sufletul sa nu castige alina cu ionut concursul sunt foarte needucati la fel ca si doamna antoneta..andreea e o fata super spune totul pe fata si nu te barfeste pe la spate..doamna lucica cred ca ar trebui sa nu isi puna mintea cu alina observa si ea singura ca ii este cu mult superioara..alina este mult prea jos mintal ca sa poata avea o discutie amicala cu cineva..o mare mincinoasa ..cred ca ea este singura din casa care sa grabit cu nunta pentru bani…mihaela este la fel super dar faza ca sia tradat prietena a facut-o sa scada in ochii multor telespectatori..andreea roxana si ioana sunt cele mai tari una din ele merita sa castige cocursul…

  9. 32
    camelia Says:

    SPER SA NU PARA O RAUTATE,DAR MAMA LUI IONUT E MAI MULT DECAT O FEMEIE NEEDUCATA .NU CA I-AS TINE PARTEA LUI LUCICA.A STRICAT IMAGINEA LUI ALINA SI IONUT.SAU POATE NU.AU REUSIT SA DOVEDEASCA CE CARACTERE DE DOI BANI AU.MI-AR PLACEA SA CRED CA VOTURILE SUNT ANUNTATE IN MOD CORECT SI CEI CE MERITA SA CASTIGE.(DE CE NU ROXANA SI CATALIN?)

  10. 31
    alexa Says:

    sa castige alina si ionut

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free