Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    miri Says:

    Sa dea bunul dumnezeu sa castige Roxana cu Catalin. Sunt doi oameni maturi stiu ce vor numai daca va accepta Rozana Cred ca Catalin este un baiat bun nu asa cum il cred uni sau chear majoritatea un pampalau El este f f rusinos se vede pe chipul lui.

  2. 49
    Deutza Says:

    SPER SA CASTIGE ANDREEA SI STEFAN CONCURSUL.ASA CA BAFTA MULTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!PUPICI.

  3. 48
    ramona Says:

    cum sa fie catalin cu roxana?
    roxana nu o sa-l accepte pe catalin nicioadata, dupa tot ce iau zis acum vine catalin cu coada intre picioare spunand ca sa indragostit in cateva saptamani…
    fiti seriosi!!!
    Alina nu trebuie sa bage in seama tot ce i se spune si nici doamna antoaneta sau ioanut mai rezistati pana la sfarsit :*

  4. 47
    patasanu leonida Says:

    sa dea bunul Dumnezeu sa castige oricare alt cuplu in afara de alina si ionut.sunt niste prefacuti si nu au pic de bun simt,urecheatu ala sia cam luat mintiile in cap mai ales de cand inculta si prefacuta de masa este mama saptamanii si cel mai grav acum este ca si “educata “de alina ii n.s ii jale cu cei 3.catalin cu roxana se potrivesc bine de tot dar cine stie?

  5. 46
    patasanu leonida Says:

    sa dea bunul Dumnezeu sa castige oricare alt cuplu in afara de alina si ionut.sunt niste prefacuti si nu au pic de bun simt,urecheatu ala sia cam luat mintiile in cap mai ales de cand inculta si prefacuta de masa este mama saptamanii si cel mai grav acum este ca si “educata “de alin ii n.s ii jale cu cei 3.catalin cu roxana se potrivesc bine de tot dar cine stie?

  6. 45
    ana maria Says:

    nu mai e ce a fost nora pentru mama 2 pacat de gaby eu nu as suporta atatea mai ales ca de multe ori a fost si ea umilita iar d_na lucica cu catalin sunt niste perversi

  7. 44
    iubitica Says:

    cf???

  8. 43
    iubitica Says:

    cucurigu

  9. 42
    isa.issa Says:

    Imi pare rau k se sfarseste seria 3NPM chiar dk s-au intamplat multe eu m-am obisnuit k acesti concurenti si imi va fi ff dor de ei:((.Mi-ar placea dk ar castiga andreea cu stefan consider eu k merita[parerea mea:)]sau roxana si asa s-ar inparti marele premiu si fiecare ar primi cate un pik;)),oricum votez andreea:D.multa baftaaa!va pup dulce:*

  10. 41
    iubitica Says:

    mihaela cu alex sunteti 2 frumos va potriviti va iubiti mult se vede si imi doresc sa castigati concursul k meritati

Pages: « 16 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free