Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 100
    elviruta Says:

    îmi pare foarte rau ca a esit din casa Andreea , asi fi vrut sa castige ia si Stefan

  2. 99
    csilla Says:

    Imi pare bine ,in sf Andreea eliminata.Alina si Ionut sa castige,nu ca ar fi un cuplu care se iubesc ,da ei merita din puncul meu de vedere,in special o admir pa Alina cum joaca e o fata desteapta.

  3. 98
    anduuu66 Says:

    alina sa castige

  4. 97
    anduuu66 Says:

    as dori sa va informez k eu am castigat o invitatie la nunta , si ca o sa particip la nunta si la finala competiiei , dak doriti sa transmiteti mesaje celor din casa si celor de la seria 1 si 2 spuneti k o s ale transmit k eu o s ama intalnesk cu ei la nunta p 1 iulie :X:X:X:X abia astept

  5. 96
    andra Says:

    Alina si Ionut sunteti cei mai tari.:X:X:X:X

  6. 95
    Desideea Says:

    “Draga” mihaela faby, rusine ar trebui sa-ti fie ca nu te ajuta capul , nicidecum ca esti moldoveanca…Ca nu regiunea din care vii te formeaza!!! Dar in fine… Pe Ionut i-l cunosc si eu personal si e un baiat cu foarte mult bun simt, cu suflet, un baiat de nota 20 !!!

  7. 94
    ioana Says:

    alina si ionut merita sa castige

  8. 93
    nico pit Says:

    NU VREAU SA CASTIGA ALINA SI IONUT. IMI ESTE MILA DE ALINA CA NU O SA FIE NICIODATA FERICITA, NICIODATA. EA CREDE CA DACA SE MUTA DE LA TARA LA ORAS, CALCAND PE CADAVRE, O SA DEVINA O DOAMNA , DAR NU ESTE ASA.CEI CARE O APRECIAZA DACA O VOTEAZA IN CONTINUARE NU-I FAC DECAT RAU PT CA O INCURAJEZA CA ESTE BINE SA AI UN SUFLET RAU, O INCURAJEZA IN SUSTINEREA IDEEI CA IN VITA NU CONTEAZA DECAT BANII. EU NU AM MAI VAZUT UN OM ATAT DE INRAIT PT BANI CRED CA ESTE IN STARE SA-SI TRADEZE SI FAMILIA PT BANI, ORICUM IONUT O SA DISPARA DIN VIATA EI, EA NU VREA DE LA VIATA DECAT BANI.IMI PARE RAU, CHIAR CRED CA AVAND ACEASTA ATITUDINE NU O SA FIE NICIODATA FERICITA

  9. 92
    Anemona Says:

    Sunt de acord cu NICO PIT!

  10. 91
    Anemona Says:

    Sau mai bine o votam mama pe Stela si nora pe Mihaela :*:*:*

Pages: « 16 … 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free