Nora pentru mama 3 se apropie de final !


Concursul Nora pentru mama 3 se apropie de final. Mai sunt doar cateva saptamani pana la Marea Finala, in care vom afla cu totii care sunt marii castigatori si vom asista poate la o nunta sau chiar la mai multe.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca surprizele nu se opresc aici, blogul www.norapentrumama3.ro isi continua activitatea chiar si dupa finalul acestei editii, punandu-va mereu la curent cu stirile despre toti cei care au pasit pragul concursului Nora pentru mama.

Din septembrie incepe o noua editie NPM4: Nora pentru mama 4, pe care o vom urmari in fiecare zi cu sufletul la gura. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face la numarul de telefon 0731.846.365 sau completand un formular de inscriere.

157 comentarii la “Nora pentru mama 3 se apropie de final !”

Pages: « 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 150
    alina Says:

    sa fim seriosi toti stau pentru bani pe langa dragoste mi se pare si logik ca doar din aceasta cauza e concur nu?

  2. 149
    alina Says:

    alina – ionut

  3. 148
    Oana Says:

    Ca si Monica si eu imi doresc sa intre Andreea.. .era preferata mea . Cea mai dezghetsata care merita totul o fata de nota 24 ! :*

  4. 147
    Oana Says:

    Roxana si Catalin merita sa castige. Restu si-au dat arama pe fatsa cand a fost vba ca se casatoresc R si C in comeptitie . Toti si-au scos ghiarele si au atacat .NIste perversi dupa bani . Atat . Iar Alina stiti ce o sa faca ? O sa castige si divorteaza .. k sa ramana cu banii doar ptr ea. profitoarea .;) ! o sa vedeti ca este cum va spun eu .:)

  5. 146
    maria Says:

    ma dispera alina si ionut si baba …..ar face orice ca sa castige.parerea mea e ca nu merita

  6. 145
    dea Says:

    Tot concursul este o facatura!Nimic nu este real! Concurentii sunt manipulati,la fel si publicul din platou,multi telespectatori din platou nu stiu numele concurentilor(ei doar au fost platiti sa puna paie pe foc,saracii!) GABRIELA agita spiritele(are nevoie si ea de bani,normal).Mi-ar placea sa castige Alina si Ionut,nu ca i-as placea,dar nu vad alt cuplu.Roxanei i s-a impus sa faca tot circul asta(casatoria cu Catalin) TOTUL ESTE O MINCIUNA!

  7. 144
    Aly Says:

    Ce D-zeu vreti sa castige Alina si Ionut?……….Sunt atat de falsi…..incat cu toti banii pe care i-ar putea castiga nu isi vor putea acoperi falsitatea….si dorinta de bani…..

  8. 143
    Razvan Says:

    Roxan -Catalin

  9. 142
    Razvan Says:

    Mi-as dori ca pe primul loc sa fie ocupat de Alina si Ionut care sa aibe parte de o nunta fericita organizata de Kandal D de catre Nora pentru mama ,pe al doilea loc Roxana

  10. 141
    ANA Says:

    fara ANDREEA si LUCICA acest concurs avea mai mult farmec, era linistit si mai ales de calitate, dar si STELA face parte din acest grup

Pages: « 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free